Елена Йончева: Атакувах не Делян Добрев, а модела "ГЕРБ"

Соцдепутатката се надява той да бъде разбит навсякъде
1 окт 2017 13:30,
113
Елена Йончева: Атакувах не Делян Добрев, а модела "ГЕРБ"
Снимка: архив "Булфото"

Депутатката от БСП Елена Йончева обяви, че не е атакувала персонално Делян Добрев, а модела ГЕРБ.

Тя каза това в коментар на решението на Добрев да напусне политиката след "Кумгейт" – скандалът, в който стана ясно, че на ключови позиции в Хасково работят близки, приятели и роднини на вече бившия депутат от ГЕРБ.

"Делян Добрев пое своята политическа отговорност", каза Йончева, която бе в основата на разобличаването на шуробаджанашката схема.

Още по темата

Соцдепутатката потвърди, че не става въпрос за атака срещу него, а срещу модела "ГЕРБ", който, по думите й, не е само шуробаджанащина, защото тя винаги е съществувала в България и затова носят вина и леви, и десни.

Йончева допълни, че моделът "ГЕРБ" надгражда шуробаджанащината - той не е само назначаване на свои хора на ключови позиции, но и създаване на икономическа обвързаност.

Според нея този модел задушава и местния бизнес, защото на ключови позиции застават хора, които са икономически обвързани с партийни структури, информира БТА.

"Така че аз се надявам моделът "ГЕРБ" да бъде разбит не само в Хасково, но и във всеки областен град и всяко населено място", допълни Йончева.

Тя обясни, че има доказателства за всяко нещо, което е казала по схемата "Добрев".

Йончева обясни и че общинарите на ГЕРБ би трябвало да понесат своята отговорност, ако се окаже, че са гласували с ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Модела ГРОБ загроби България!
15
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гущера герб си откъсна една опашка, за да не го изядат. Ама те имат още хиляди.
14
19
 
23
 
! Отговори
А кога ще атакуваш преди 6 години
корупционния модел на БКП/БСП, хитрушо?Бащите ви съсипаха една просперираща България, а вие - отроците на червената сатрапи, сте зейнали да прилапате всичко, което може да се притежава в съсипаната ни родина, но искате и да я заробите, да си е нещо като ваш чифлик с милиони роби, които да ви слугуват, докато вие се разполагате така, както не е мечтал никой богат наследник от времето на Царство България!За това съскаш ти. И защото не успя да се настаниш в замъка в Швейцария, Моника те измести!
13
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ми прилича на скумрия,на години...
12
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаменостката от БКП/БСП -Елена Йончева ,само това си и знае,както и останалите от столетницата,да нападат,без да предлагат алтернатива и своя програма.Нищо ново.
11
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моделът ГЕРБ е добре, военен ред и стройна организация, лидерска партия. Всички пионки изпълняват като фурнаджийски лопати сутрешните и следобедните различаващи се мнения на лидера-главатар. Работи организацията и бракува неефективните фурнаджийски лопати.
10
20
 
17
 
! Отговори
Така е преди 6 години
А да си спомник какво направиха БСП по времето на Орешарски. Изхвърлиха всички от ГЕРБ и назначихо техни протежета ат БСП и ДПС.В областната дирекция на ОДБХ Враца за директор бе назначен зоотехник от ДПС.Човек хванат от улицата , който реши че ще управи Дирекцията . Започна разбиване на колектива и този " директор" бе изхвърлен .Всички си отдъхнаха.Така че Йончева да не се прави на моминска пазва.Делян Добрев все пак е назначавал роднини за разлика от хората на БСП.
9
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най -после този заспал,пухкавичък и мрънкащ умрял буй ще ни освободи от неприятното си присъствие.
8
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майката на нацията в шок !?!?Не знаела какво да каже !!!Цъфна гербера , та върза, и сега берете плодовете И не само в Хасково,Добрич,Ботевград ,Пазарджик ,Пловдив и Варна Сега е ред и магнолията да цъфне и да върже
7
26
 
18
 
! Отговори
6 преди 6 години
а модела Румен Радев кога ще атакував президентството е същата шуробаджанащина, Радев, жена му, майката на жена му, вуйчо, свекъра
6
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя атакува Фамилията и член на Семейството. Кумгея падна жертва.
5
20
 
13
 
! Отговори
Ставри преди 6 години
соцдепутатката баба Елена
4
14
 
13
 
! Отговори
аз преди 6 години
Ало, 3, ти какво си мислиш, защо да не каже за Станишев. Ти не си редовен. Малко ли пари му измъкна за разходки по двета. няколко милиона.
3
32
 
20
 
! Отговори
4 преди 6 години
Не Делян Добрев, а държанката на Станишев трябва да напусне парламента. Нека да върне парите, които Станишев и даде ,за да направи никому ненужните филми и разходката по света. Освен на държанка, на друг човек не се отпускак току така.
2
14
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми то Добрев какво да го атакуваш! В студиото беше готов да се разплаче,като малко дете когато му вземат играчката,която не е негова! И кото капак на всичко,след като нямаше какво друго да каже,взе че изтърси за отношенията на Йончева със Станишев?! Жалка и гнусна картинка!
1
6
 
26
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
"Моделът" си е по-отдавна от ГЕРБ... ..тия гледат да минат метър, демек, ето махнахме ГЕРБ, няма вече мафия...