ГЕРБ до Добрев: Остани в политиката и се бори срещу злото!

Било омерзително достоен човек да се оттегли заради клевети
Обновена: 1 окт 2017 17:44 | 1 окт 2017 17:40, Камелия Цветанова
189
ГЕРБ до Добрев: Остани в политиката и се бори срещу злото!
Снимка: Булфото, архив

След като депутат от ГЕРБ Делян Добрев обяви, че напуска парламента и всички постове, които заема, защото се чувства "смъртоносно ранен" след скандала, който се разрази около него, от ГЕРБ-София го призоваха да остане в политиката.

Още по темата

 
В позиция, изпратена до медиите, от софийската структура на партията  посочват, че изразяват пълната си подкрепа към него.

"Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо. (Едмънд Бърк). Водени от вярата, че за справедливостта трябва да се борим, ние, членовете и ръководството на ГЕРБ-София, изразяваме пълната си подкрепа към нашия приятел, съмишленик и колега Делян Добрев. За нас е омерзително, че един добър и достоен човек, беше принуден да се оттегли от политиката чрез клевети и откровени манипулации“, пише в съобщението.

От ГЕРБ-София са убедени, че Добрев ще спечели съдебните битки за истината, които му предстоят и не подлагат на съмнение неговата невинност.

"Но за нас е недопустимо да останем безучастни спрямо поредния опит за очерняне на един чист човек от страна на “другарите” от БСП.Тези, които доведоха България до няколко национални катастрофи, да бъдат морални съдници, е мерзко и недопустимо. Още по-недопустимо е заради лъжите на подлите, да си тръгват почтените. Затова, Деляне, призоваваме те да останеш! Бъди силен и докажи чистотата ти с присъствието и действията си, а не с твоето отсъствие! Бъди твърд в борбата срещу злото от ляво, което вече близо век мъчи България! Ние заставаме редом с теб и ще те подкрепяме в твоята битка, защото истината е една и тя ще излезе наяве“, обобщават  представители на партията на Бойко Борисов в София.

В подкрепа на Добрев се обявииха младежката и женската организации на ГЕРБ, а също и местните организации във Велико Търново, Перник, Бургас, Разград, Ловеч, Русе, Кърджали

Самият той по-рано обяви, че вече е разговарял с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и го е уведомил за намеренията си да се оттегли. Премиерът споделил мнението, че единствената достойна постъпка е да се откаже и не му е противоречал.

Бившият енергиен министър се оказа в окото на шуробаджанашки скандал в Хасково след като стана ясно, че е назначил роднини, приятели и бивши съученици на възлови позиции в общината.

По време на скандала, който избухна преди дни, ГЕРБ се разграничи от кмета на Хасково Георги Беливанов заради бездействието му по редица проблеми на общината. Вчера пък Беливанов обяви, че самият той не се дистанцира от ГЕРБ, а от Делян Добрев.

Днес депутатът обясни, че преди три години кметът е бил пенсионер, но станал областен управител по негово настояване. "Няма ненаказано добро", каза Добрев пред bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
30
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Здравейте циркаджии!
72
1
 
37
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Хахахааааа.."Остани в политиката,и се бори стещу злото!"Муахаааааа. .Господи,имай милост!хахаа..егати драмата хахаааа..
71
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да изметем всички гербери, като каталунците - испанската власт!
70
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се бори срещу злото? Че какво искат от ГЕРБ, харакири ли да си направи, за да убие злото? Жестоки хора!
69
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой в българската политика не подава оставка ей така, просто защото бил омерзен и като благороден акт. За да подаде някой оставка има нещо много сериозно и му е била изрично поискана, в случая най-вероятно от Борисов. Вероятно Бойко е проверил фактите и решил в негов стил да ограничи щетите за ГЕРБ като изхвърли Делянчо - правил го е много пъти с добър ефект. Най-вероятно другите още не са в час, че самият бос иска оставката. Другият вариант е - разиграват шоу за пред електората.
68
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ахахахахха :)))))
67
1
 
26
 
! Отговори
АНАСТЕЗИЯ преди 6 години
ГЕРБ до Добрев: Остани в политиката и се бори срещу злото! ..........НА ТРУП, ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП , КРЪВ НЕ СЕ ПРЕЛИВА ...!!!!
66
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"ГЕРБ до Добрев: Остани в политиката и се бори срещу злото!"От ГЕРБ го призовават към самопризнания пред съда?
65
1
 
34
 
! Отговори
fool преди 6 години
Точно така Деляне. ОСТАНИ! Имаш още роднини които имат много роднини. Нека всички вие се преборите със злото. Грабете колкото можете!ПС. *** народ, слаба държава ...
64
1
 
32
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Зад тази...акция за защита на Д.Д.,стои Ц.Ц.,а зад наго Б.Б.Истината е,че Д.Д.знае много тайни от кухнята на ГЕРБ и ако бъде...изтърван от контрол,не се знае,къде ще се...разприказва.За това сега го...кандардисват да остане;уж че гербаджийско...всенародно надигане в защита на Д.Д.
63
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елена Йончева е изключително почтен човек. Щом тя бие аларма, там действително има нещо гадно и мръсно около Делянчо. Някак си не мога да си я представя в ролята на омаскарителя, просто не е нейния начин на поведение, тя не печели по този начин битките в живота си.
62
1
 
20
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Трябва да се бори сам срещу себе си,което е невъзможно.Другата алтернатива е да се бори срещу вас,но едва ли му стиска.Така,че......
61
1
 
14
 
! Отговори
Значи ще преди 6 години
бори Цветанов и Боко.
60
1
 
23
 
! Отговори
ined преди 6 години
Чи как ши са откажат от него, както е типичен ГЕРБераст - корумпиран и крадлив
59
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво сега, ще ни разиграват театъра "той е засегнат и напуска, ама е много нужен и не го пускаме да се ходи". Ако електората се хване на тоя номер, значи е отчайващо ***.
58
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много хубави бузки има и устнички...Пу-пу...
57
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкият Делянчо... Той бил чист като момина сълза, пък лоши хора го наклеветили... Приказки от Братя Грим...
56
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този ли е борецът със злото? Смях в залата! Едно от най-големите л.екета в българската политика.
55
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все повече се чудя~кой е БКП~БСП или ГЕРБ????
54
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шенген , крив макарон , суджук ....... Мечтай с този *** отгоре .