Борисов пита Радев за Йончева: Алт ли е, тенор ли е, сопрано ли?

Делян Добрев готов отново да хвърли оставка, ако днес НС не му я приеме
Обновена: 4 окт 2017 11:50 | 4 окт 2017 10:26,
169
Борисов пита Радев за Йончева: Алт ли е, тенор ли е, сопрано ли?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов обяви във Варна, че сутринта отново е разговарял с Делян Добрев, който го уверил, че ако днес депутатите не приемат оставката му, той отново ще я подаде.

"Дърпайки се оттам, той трябва да докаже кое е клевета и кое не е. Виждате, и г-жа Йончева казва да не подава оставка, защото това не било незаконно, а неморално", коментира министър-председателят.

"Дали Делян Добрев ще иска да стане кмет, не знам, но моралното е кметът Добри Беливанов да подаде оставка и да се направят нови избори в Хасково. Това е демокрацията и най-добрият начин да се изчисти дадено име", настоя Борисов.

Още по темата

Според премиера отдавна думата "кум" няма това значение в обществото, каквото е имало едно време.

"На кум вода се не гази и т.н., народно творчество. Сега е друго, търсят се приятели, за да турят един подпис", уточни в шеговит тон Борисов, но и заяде БСП, че добре умеят да подбират изрази като кум, за да правят от това политически скандали.

"2009 година, когато дойдохме на власт, обещахме, че няма да има родниниски назначения. Сега ще се събере Изпълнителната комисия на ГЕРБ и ако има такива примери – единият или другият си отива", отсече премиерът.

Той даде пример и със сестра си, която преди години бе кандидат да оглави АГ болница "Шейново".

"Моята сестра, няма доктор, който да каже, че тя не е добра, искаше да стане шеф на една столична болница, до ден днешен кълне Москов, че е виновен, но аз ги помолих да не я слагат. И с дъщеря ми е така, където и да отиде, пак ще бъде гейт, нали?", попита Бойко Борисов.

Министър-председателят остана много учуден от думите на президента, че е готов да води битка с ГЕРБ.

"До този момент с президента Румен Радев имам прекрасен диалог и когато си служиш с факти, мисля, че истината винаги е най-доброто средство. Радев може да ме държи отговорен, ако аз или мой министър сме уронили престижа на неговата инстигуция. България е парламентарна демокрация. В НС всеки ден е битка, всеки глас е важен, всеки ден. Ако тръгна със същия тон за така наречените беквокали – нима Елена Йончева не беше шеф на неговия пресцентър, това не се дава на всеки, да ръководи медийния ти образ. Не знам тя алт ли е, тенор ли е, сопрано ли?", попита той индиректно държавния глава.

"Прекрасен тон на най-близки съратници, имайки една единствена цел – държавата да е спокойна. Това беше до понеделник на обяд. Не съм усетил и нотка, че някой се готви на война с нас", уточни Бойко Борисов.

"Мъжките разговори ги оставам за г-жа Нинова. Така Борисов отговори на въпрос защо не седне "по мъжки" с президента Радев да поговорят.

"Поне от моя страна не само няма нападение и провокация, бих се извинил веднага, ако член на кабинета му е нанесъл обида", категоричен бе в заключение Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отмъстителна милиционерска ДУШИЦА, В ЛОЙ ОТ ЛУДЖУК ОБВИТА!
57
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От всичко казано от Вожда разбрахме, че кум вече не е това което беше.
56
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен професионалист в КРАЖБИТЕ, Глявния СУДЖУК е изключителен професионалист и в ЛЪЖИТЕ
55
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов, я ти обясни Тиква Проста ли си, Суджук ли си, Амфетата ли си, Ало Ваньо ли си?Подла, страхлива и отмъстителна ченгесарска душица.
54
1
 
25
 
! Отговори
мислещ преди 6 години
И пет пъти да го изберат Борисов да управлява - той пак няма да се справи - ето и сега - столът на правителството му се клати,а ония ми ти славни патриоти къде се изпокриха като мишоци.Общото впечатления от всичко което се пише ежедневно е че това правителство нищо не прави - нямат ли срам.
53
0
 
20
 
! Отговори
sante_dog преди 6 години
ГЕРБ контролират всичко на местно ниво. Затова се получават извращения от типа на суджуци, кумци и зетове. Затова и самозабравили се общински съветници стрелят по хората и после винят деца на по 6 години. Време е да се освободят малко от нея и да изкарат малко опозиция, пък после нека пак се пробват...
52
1
 
24
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
До до 60Бодигарда е оперетен генерал,произведен от старши лейтенант противозаконно в генерал ! Докато Радев е генерал от кариерата !!! А !!! Забележете ,че на снимката на Борисов има отличителни знаци от Военно-въздушната академия,там където кракът не му е стъпвал !!!
51
0
 
23
 
! Отговори
Църковна мишка преди 6 години
Добре, де, Делян Добрев, ако не е вярно това, което казва Елена Йончева, защо си подаде оставката? След като той знае, че не е замесен в шуробаджанащина и далавери, защо я подаде? Нека докаже, че не е замесен. Или баце както винаги се разтоварва от всеки, който може да го застраши.
50
0
 
22
 
! Отговори
Комисаря преди 6 години
Борисов , Борисов , не се тръгва на битка на заден ход!Ако си решил така да действаш може да си събуеш и гащите !Даа , но те са толкова изцапани , че сигурно няма да го направиш!Леле какви *** сте вие от ГЕРБ!НЕКАДЪРНИЦИ от класа!Така крадете че всички Ви виждат и знаят!Кошмарно бъдеще Ви чака!
49
1
 
24
 
! Отговори
до 60 преди 6 години
Борисов не е генерал, а младши лейтенант от Пожарната, така че няма как да си го мери с РАДЕВ, който не семо че е ГЕНЕРАЛ, но е и генерал от АВИАЦИЯТА.
48
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама че йезуитска логика! Може да каже на кмета ха Хасково да си подаде оставката, а не може да каже на Цветанов да спре да се цели в Президента, защото клати лодката! Всъщност, глупостите на Цветанов, Деса Атанасова, Караянчева ... клатят ГЕРБ. И скоро ще жънат резултатите. Колкото повече, толкова повече
47
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Бих се извинил веднага ако член на кабинета му е нанесъл обида". Цветан Цветанов сравни Радев с Ким Чен Ун. Той е дясна ръка на Борисов.
46
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега генералите си ги мерят . Обещанията кой да вземе поръчката за самолетите преди изборите беше целият проблем . Ввче беше пито- платено кой ще вземе поръчката и какви таралясници ще ни дадат .Радев за това сега се изпъчи,изкараха го некадърен в тая сфера ама той не е ! Генерал срещу генералче .Радев поне в Америка е служил с модерни оръжия и самолети е летял . А Борисов едно време освен с мушамата да гаси пожари в кварталното хоремагче и да го ходи по границата да бие *** ДРУГО НЕ Е ПРАВИЛ !
45
0
 
25
 
! Отговори
Евросъюзник преди 6 години
Не съм комунист, обаче ми се струва, че нов народен съд трябва. Тия гейтове колкото и да ги разплитаме, те са се оплели, те направо са се сраснали, където и да погледнеш - шуробаджанащина, връзки и далавери до шия, грабене като за последно, да си пълнят гушите, да го носят на оня свят. Това няма изриване. В нормалните правови държави даже не могат да си представят за какво става въпрос.
44
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боци незнае какво става в ГЕРБ ама май и не го интересува.
43
1
 
26
 
! Отговори
Цветан Василев преди 6 години
***, по-***, най-***, мега ***, хипер ***, свръх ***, тиква!
42
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха, банкянския кратун се хвана на въдицата на Радев и в мутропартия герб започнаха силни трусове и вътрешни олигархични битки. Банкянския сел.як е толкова ***, че не вижда как влизането във война с Радев разклаща мутропартията му и.
41
1
 
28
 
! Отговори
9988 преди 6 години
Евалата Тикво!!! За пореден път доказа колко *** и *** човечец си, тип Душко добродушко от Куртово Конаре! Време е да излизаш в пенсия Борисов! Обидно е за българския народ да е управляван от *** човек като теб!
40
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов казал, че било редно кметът на Хасково да си подаде оставката? Защо? Той партиен кмет ли е? Послушание ли се очаква от кметовете на ГЕРБ? Изглежда в ГЕРБ важи правилото, че всяка линия е права, ако е успоредна на партийната.
39
0
 
14
 
! Отговори
Мирослав преди 6 години
Тея пък не спряха да се джафкат... Вместо да седнат да се разберат и да свършат нещо полезно, само медийни изяви! Тия някви звезди ли са или политици избрани от народа за който трябва да бачкат и който им плаща заплатите? Аман от смешници!