Депутатът Добрев: Наистина исках да си тръгна. В тежка ситуация съм!

Всички от БСП, които ме клеветят, ще отидат на съд, зарече се той
186
Депутатът Добрев: Наистина исках да си тръгна. В тежка ситуация съм!
Архив: Булфото

След като депутатите от ГЕРБ отказаха да приемат оставката на съпартиеца си Делян Добрев като народен представител, той призна, че са го поставили в много тежка ситуация.

"Те не се съгласиха да се разделят с мен, защото по техните думи ние сме отбор, а оставката беше мой личен акт, аз наистина исках да си тръгна", коментира Добрев, който хвърли оставка заради скандала с назначенията в община Хасково, станал известен като "Кумгейт".

Още по темата

Добрев отсече, че обмисля да си подаде оставката за втори път, но преди това щял да говори с колегите си от ГЕРБ и ако получи уверения, че резултатът от гласуването ще е различен, тогава би предприел този ход.

Според него е абсурдно твърдението на червената шефка Корнелия Нинова, че депутатите от ГЕРБ бламират собствения си лидер Бойко Борисов като отказват да приемат оставката на Добрев, към която премиерът се отнесе благосклонно.

"В ГЕРБ няма нищо скрито, в неделя сутринта говорих с Борисов и двамата обсъдихме ситуацията като тежка, след което обявих, че си давам оставката", обясни Добрев.

Той потвърди, че още днес или най-късно утре ще говори с адвокати, за да съди Елена Йончева от БСП, от чийто изказвания тръгна скандалът.

Освен нея на съд за клевета ще отиде и соцдепутатът Александър Симов, както и всеки, който си бил позволил да клевети Добрев.

"Всеки трябва да носи отговорност за думите си, БСП не може да прави политики и заради това използват компромати, за да влизат в новините, Елена Йончева имаше цяла седмица време за изява и аз покрай нея също бях в новините", оплака се Добрев.

Според него цялата атаката срещу него е била планирана от социалистите.

"Най-странното е, че в цялата тази ситуация всички хора, споменати като свързани с мен, са подали оставка три дни преди Йончева да раздуха скандала, те подадоха оставка не заради нея", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
33
 
! Отговори
Роб преди 6 години
дори не може да си тръгне завалията
97
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какви дребни душици
96
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия дето го спасиха са съгласни със налаганата от този ШУРОБАДЖАНАЩИНА ли или какво?
95
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина ли искаше, бе Дилянчо, да си тръгнеш? Ми тръгни си бе рожбо, как ще те спрат, ако искаш да си тръгнеш?Ама ти май не искаш, а?
94
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бибкоооо, ти си спасен от смъртоносната рана!!! Гладни ставахме и лягахме тези дни от кахърни мисли по теб! Спокойно, Бибкооо, търсенето на истински поминък се отлага. Пак си закрепен на народната ясла. От назначение на назначение, от търг на търг и със заплатката в парламента, ще отчуваш дечинята и правнуците им. Много, ама за много прости ни имате!
93
1
 
26
 
! Отговори
EU преди 6 години
Не виждам някакво подобрение на Стандарта на Живот при сегашните управляващи , за какво са теа там , да си ходят всичките и то незабавано
92
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие другарят Борисов не го мислете, той може и без партията, а ако иска може и да си я върне силово (в тези силовите неща е ненадминат). И БСП ще му помогнат да се отърве от Ушко и Шиши, дори и много елегантно. Гледайте си вашите окаляни седалища, че дръндарския като се намеси ще ревете много, само на умни и красиви ще станете.
91
1
 
16
 
! Отговори
Ха ха ха преди 6 години
Боко нищо не е загубил.Всъщност тук се пропуска нещо много съществено. Делян Добрев е председател на Комисията по енергетика.
90
0
 
23
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Сега как полицията да хваща престъпниците или съдиите да ги съдят, когато виждат какви индулгенции се раздават в парламентта. За кого да казват сега: ние ги хващаме, а те ги пускат?
89
26
 
5
 
! Отговори
въй преди 6 години
Аууу, а па от БСП кви са честни и почтени,при тях само с конкурси се назначаваха. Особено като бяха коалиция с ДПС- само кадърни хора назначиха! Ей туй е *** у нас-че всякакви крадливи неморални индивиди претендират за морал у другите, а те не се виждат какви са мошеници! Както са казали древните-Като сочиш някого с пръст-първо виж колко пръста сочат теб! Гнусна червена ***! На пук на платените *** тук-няма да ни обърнете мнението!
88
0
 
29
 
! Отговори
До 85 преди 6 години
Загубена кауза.Всичко е изнесено в чужбина.Останали са като голи охлюви.Само им виж декларациите пред сметната палата,направо са по-бедни от мен.
87
2
 
28
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Спас Гърневски не беше ли от СДС? Всички тези ко.***.лета ще имат зловещ край. А Добревия е един вече доказал се нека. дърник. Честито българи!
86
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ранобудните умни и красиви къде са сега, че не протестират? Или те протестират само, когато някой им плаша хонорар.
85
1
 
28
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Другарят Борисов изгуби партията !!! Цвъко му я гепи под носа ! Ама много тарикатски ! А тиквето май още не се усеща !
84
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой кум,кой сват,кой на Добрев "брат"-всички са навързани като свински черва и явно няма кой да ги отвърже.
83
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вие си ги и хващате, и си ги пускате, а накрая се и хвалите, че се и награждавате.
82
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя орева държавата.
81
1
 
24
 
! Отговори
ХА ХА преди 6 години
ЕВРЕЙСКИЯ ЗЕТ ЦВЪКО ЗАЕДНО С БРАДЧЕДИТЕ,СТРИНКИТЕ И СУДЖУЦИТЕ БЛАМИРАХА МУТРАТА ОТ БАНКЯ И МУ ИЗМЪКНАХА ИЗПОД НОСА ПАРТИЯ ГРОБ.ТЕ ТОВА Е НОВИНАТА,АМА ВИНЕТУ Е ТОЛКОВА *** ,ЧЕ ОЩЕ НЕ МО,Е СЕ УСЕТИ.
80
1
 
13
 
! Отговори
реалист преди 6 години
До 83Но има първа братовчедка.
79
2
 
14
 
! Отговори
nina преди 6 години
Ха-ха! Ами, тръгни си!