БСП видя шуробаджанащина и в Габрово, замеси Дончев

Извадиха нова роднинска схема на ГЕРБ - с братя и съученици
5 окт 2017 13:42,
142
БСП видя шуробаджанащина и в Габрово, замеси Дончев
Dnes.bg

БСП видя схеми и семейни и приятелски назначения и в община Габрово. Този път социалистите замесиха вицепремиера Томислав Дончев като обявиха, че брат му Момчил Дончев е назначен за управител на общинско звено "Озеленяване".

От левицата били провокирани от призива на премиера Борисов да бъдат изяснени всички подобни случаи.

"В помощ на Борисов и да улесним колегите от ГЕРБ сме направили една схема. Братът на Томислав Дончев, Момчил Дончев, е назначен от кмета на Габрово за управител на общинско звено "Озеленяване", управлява бюджет над 1 млн. лева и е назначен без конкурс", обвини Кристина Сидорова от БСП.

Братът на бившия народен представител Цветомир Михов пък не работел в габровската болница от година и половина, но е част от съвета на директорите и на тази си длъжност получава заплата от няколко хиляди лева, продължиха от БСП.

Според тях фирма на Цветомир Михов, който вече е областен координатор на ГЕРБ, а не депутат, изпълнява всички обществени поръчки за поддръжка на автопарка на общинския пътнически транспорт.

Съученичка на жена му пък е назначена за областен управител на Габрово. Нейният съпруг е зам.-директор на областната дирекция на МВР.

Кръстниците на кмета на Габрово Таня Христова - Мария Недева и Момчил Недев, пък били съответно председател на районната избирателна комисия в Габрово и юрисконсулт на здравната каса.

"Едно семейство в Габрово, една фамилия, само че повече прилича на тези италиански фамилии", определи Жельо Бойчев и каза, че след като от левицата са започнали с тези разкрития по общините, техни симпатизанти са били подложени на груб натиск и заплахи.

Стоян Мирчев от БСП даде пример с областен председател на БСП, който бил заплашван, след като била оповестена подобна схема в Силистра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ястребинчето защо мълчи за Шелл, да не му отхапа котка езика?
61
9
 
8
 
! Отговори
suncho82 преди 6 години
***-не лия да види как е изглеждал град Габрово по време на тяхното управление и сега. Просто не може да става и дума за сравнение. Няма една дупка по улиците в момента,навсякъде градинки. Много хубав град е станал.
60
3
 
3
 
! Отговори
до 65 преди 6 години
Май Станишко го целуваше в устата за малко порцийка, забуравил?
59
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лукойл е съвецка, частна на Путин, одеколонизирани колхозници
58
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
AMI GALABAVO ,RADNEVO ,KAZANLAK ABSOLUTNO SASHTITE SHEMI .....
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво е Шелл, ястребинче?
56
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лукойл е частна фирма, не е държавна .А гербАрите крадат от нашите пари, от данъците ни.
55
4
 
12
 
! Отговори
до 57 преди 6 години
Доган е вашият шеф - на герберастията.Нали той вкара малограмотния ви Вожд в политиката за да си го командва с дистанционното от Сараите.Нали той направи Суджука, тогава още само Тиква - генерал.Той му даде генералските звезди - ей така, без академия, без нищо.От филиите с мас в Банкя - директно генерал. На какво точно - не се знае.
54
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
V ABSOLUTNO VSICKI OBSHTINI SE RABOTI NA EDIN I SASHT PRINTSIP NE SAMO V HASKOVO ILI GABROVO OT A DO IA BEZ IZKLUCHENIE TAKAVA E TAZHNATA ISTINA ZA GERB
53
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За 100 години столетницата нищо ново не е измислила, само стари мандраджийски номера, същити с пискане и бели конци
52
2
 
9
 
! Отговори
до 52 преди 6 години
Ами нека си работи в Лукойл. Защото това е частна компания и заплатата му я плаща работодателят му. А не както при герберастките крадци Делянчо и Томиславчо, които са наредили родата си на ДЪРЖАВНАТА трапеза и крадат от всички нас, чрез данъците които плащаме.Правите ли разлика между частен бизнес и ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА.
51
4
 
12
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
Караме я по европейски: ЩАСТЛИВИ КОКОШКИ, ЩАСТЛИВИ ПРАСЕТА, ЩАСТЛИВИ ГЕРБУРАЦИ.Накрая - всичко под ножа.
50
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чакаме Корнелка да се целува с Доганя, все пак той разпределя порциите
49
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той Господ забавя, но не забравя. Всеки рано или късно си получава заслуженото. Пропуск няма!
48
1
 
3
 
! Отговори
Mostrur преди 6 години
Region Kardjal dps koli i besi...sichki zakriti pluvni baseini sa iziali, parkinga na teatera sa iziali, darvenite peiki na stadiona sa iziali...gradinkata na pazara sa iziali...sportnata plostadka sa iziali...dps mladejkia dom sa iziali daje...dps sportnoto uchiliste sa iziali...iziali sa trotoarite na peshehodcite, lampite po ulicite sa iziali...
47
10
 
4
 
! Отговори
Хибриди преди 6 години
Съпругът на Нинова работи в Лукойл, не в Шелл, сещайте се
46
0
 
11
 
! Отговори
L. преди 6 години
В цялата държава е така. Тук-таме някой местен феодал добавя колорит.
45
2
 
12
 
! Отговори
КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ преди 6 години
СЪЗДАДЕ ЕДНА НЕОКОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ, КОРУПЦИОННА КОНСТРУКЦИЯ, ЗА ДА СЕ КРАДАТ ОГРОМНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА.СТРАННО Е, НО В ГЕРБ ИМА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ, ОТКОЛКОТО В БСП.
44
8
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Ами че и Тръмп назначи зет си в администрацията. И кво - нищо. Няма нищо по-нормално и логично когато една партия спечели държавната или местната власт да разчита на собствените кадри, на които има доверие, че ще изпълняват обещанията и политиките на тази партия. А не да вземе някой от улицата, който ще си прави каквото иска или още по-лошо - ще върти интриги и ще пречи.
43
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистическият режим активно използва политическото правосъдие и изселванията, за да смаже всяка съпротива в обществото