Спорът за самолетите: ГЕРБ нападат президента, БСП пък ГЕРБ

"Радев има афинитет да си назначава любовниците на втори договор"
95
Спорът за самолетите: ГЕРБ нападат президента, БСП пък ГЕРБ
Снимка: архив "Булфото"

Докладът на временната анкетна комисия за изтребителите, с който се захванаха днес депутатите, пак скара управляващи и опозиция, а този пък и името на президента Румен Радев беше намесено.

Антон Тодоров от ГЕРБ го обвини, че като ръководител на проектния екип за купуването на изтребителите, не като президент, е писал опорни точки "за" грипените не заради едни 5 милиона, а за потупване по рамото".

"Няма да споря с някой, ако го нарече заклет лъжец", продължи с нападките той.

Още по темата

Според Тодоров имало унищожени документи в президентството, които били засечени от ДАНС и дори те били четени от шефа на политическия кабинет на Радев Иво Христов, който пък няма допуск до секретна информация.

"Освен това Радев в своето амплоа на генерал има особен афинитет да си назначава любовниците на втори договор", каза още той.

Червеният Филип Попов пък отсече, че след това изказване на Антон Тодоров прокуратурата трябва да се самосезира.

Откъде той има достъп до секретна информация, откъде знае за унищожени документи в президентството, посочи той и призова шефа на парламента Димитър Главчев да изпрати стенограмата от днешното заседание на главният прокурор Сотир Цацаров.

Червената шефка Корнелия Нинова отсече по повод изказването на Тодоров, че това е война с президента и комисията в парламента е била бухалка за държавния глава.

"Използвате цялата институция парламент за война с друга институция - президентската, за да разчистете пътя на Бойко Борисов към президентството, използвате цялата институция за партийни цели и това е една от причините президентът да ви нарече бек -вокали", обвини пък тя.

"Маските паднаха. Днес този доклад показва, че водите война с президента - човека с най-голям рейтинг в държавата", скочи и червеният Таско Ерменков.

"Скоро ще падне завесата на трагедията "ГЕРБ управлява България", закани се той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
22
 
! Отговори
дЪрт мол преди 6 години
Само правителство от друга планета може да спаси България,тези поплювковци няма да могат.
61
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добре да дадат тези пари за достойни заплати,за здравеопазване и на бедните.Има болни деца за които пускаме есемеси,бедстващи пенсионери...един град годишно емигрира заради лошите заплати. Колко са наивни тези които мислят, че няколко самолета ще ни опазят ако стане война.
60
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първанов беше президент! Помните ли когато един журналист с инициали О.С. говори срещу него какво стана?
59
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марешки ви го каза.-САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.И докато вие се Надприказвате Още една Болница ще Фалира.Още Няколко семейства с децата си ще Напуснат страната.Още някой Банкомат ще бъде ударен.Още някой Милиционер ще гепи пари от Емигрант.Още на една баба или дядо ще им Вземат Спестяванията с Измама.Още ще Отскотяваме заради Прикритата Инфлация.Още ще се Гаврят с Останалата част Българи че Живеем Добре.Още Здравеопазването ще се съсипва.Още Деца няма да се Раждат.Още ще се превръщаме в Скотове.
58
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Началниците казаха да пупуваме ф-16. Дискусиите за това, какъв самолет е нужен, приключиха. Заповедите се изпълняват. Точка. Честит нов самолет ф-16 на всички българи, дълго и безаварийно летене.
57
2
 
25
 
! Отговори
Дали е вярно преди 6 години
Че един от ГЕРБ и любовницата му притежават половин България ???
56
6
 
0
 
! Отговори
Mehmed Avion преди 6 години
Ai sia sichki amazonki ot harema na bg prezidenta da go zastitavat v voinata na bg gerbovi aslani, unaci i patrioti ....vaaaaa....boi s roklite, damskite portmonenca, sandalite, tokchenite obuvki, grebenchetata, diademkite, bluzkite, prashkite....vaaaa....oskubaha si kosite....moment...snimka...video...za nationalnia theater...
55
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как да избера ГЕРБ, като там се подвизават доносници и клеветници като АТ, Деса, Каратанчева и ЦвЦв? Клюки през плет, доноси, ровене в чаршафите, слухтене!!! Всичко гнусно, срещу което хората се бориха, конкретно методите на ДС, сега се ползва от ГЕРБ. Има и читави хора, но са твърде малко и не се знае колко ще се задържат там.
54
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА СЕ РАДВАТ ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ШУРО-БАДЖАНАШКАТА ПАРТИЯ НА СУДЖУЦИТЕ -ГЕрП,ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ГЕН.РАДЕВ Е ТЪРПЕЛИВ И ДИПЛОМАТИЧЕН ЧОВЕК,АЗ АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА ПРЕЗИДЕНТА ВЕДНАГА ЩЯХ ДА НАСРОЧА РЕФЕРЕНДУМ ЗА СМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА ОТ ПАРЛАМЕНТАРНА В ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И КАТО ЗНАМ КАК НАГЛАСИТЕ НА НАРОД Е ЯСНО,ЧЕ ЩЕ СТАНЕМ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ТОГАВА ГЕН .РАДЕВ ЩЕ НАЗНАЧИ ТАКОВА ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ЩЕ РАЗГОНИ МАМИЦАТА ИМ НА ГЕРБАВИТЕ ПРОДАЖНИЦИ .
53
2
 
33
 
! Отговори
Tangra преди 6 години
Аз ако съм Президента на този Тодоров ще му набия носа в тъпата глава. После нека пак да злобее. Бах ти омразата. Щом не си съгласен с конкурса кажи трябва нов! Ще обиждаш на лична основа. Меъсен мишок! Съд за тебе и бой!
52
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЯМА КАКВО ДА ЛОБИРАТ ГЕРБАВИТЕ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ 40 ГОДИШНИ БРАКМИ Ф -16 .СЛЕД КАТО ЕРИК РУБИН РАЗМАХА ПРЪСТ НА БЪЛГАРИЯ , ДА ВНИМАВАЛИ УПРАВНИЦИТЕ КАКВИ ИЗТРЕБИТЕЛИ ДА СМЕ КУПУВАЛИ И ВЕДНАГА СЛЕД ИЗКАЗВАНЕТО НА РУБИН ГЕРБ СКОЧИХА НА ПРЕЗИДЕНТА ГЕН.ОТ ВВС РАДЕВ ЗА ГРИПЕНИТЕ ,ТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО,ЧЕ ББ И ГЕРБ ИЗПЪЛНЯВАТ ПОРЪЧКИ НА САЩ,ЗАТОВА НАЙ СПРАВЕДЛИВО ЩЕ Е ТАПИРА ОТ БАНКЯ ЦЕЦО С АПАРТАМЕТИТЕ И ГЕРБАВИТЕ КАЛИНКИ И БАДЖАНАЦИ ДА ИЗВАДЯТ КИНТИ ОТ ТЛЪСТИТЕ СИ БАНКОВИ СМЕТКИ И ДА КУПЯТ Ф 16
51
0
 
17
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Кой каквото да ви говори, да знаете че става въпрос за пари, които трябва да бъдат отклонени
50
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това зомби, мумията Тодоров какво намеква, че Радев е взел 5 млн. от производителят на Грипените компанията СААБ?! Тоя нормален ли бе, обвинява най-авторитетната шведска компания в корупция????? Все си мислех, че по-отвратително двукрако от Методи Андреев гербарастите няма да намерят, ама ей го - намерили са! Но който търси - намира...
49
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това с тия самолети НЕМОЖЕ и НЯМА да мине в НС (защото БСП нямат достатъчно депутати) ! какво искат не е ясно ?
48
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това, наследниците на бе-ка-пето само секачи и скачачи ве! Тоз отсече, оная отсече, други скачат...
47
0
 
25
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 45И не само това, ами обяснява на колегите си пожарникари, дето протестираха срещу мизерните условия на работа, че по времето на Тодор Живков той се бил мажел с дефламол от тенекия и носел галошите на баба си от село поради липса на друга лична противопожарна екипировка!!!
46
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
премиера бил казал на президента : да си купим влакове вместо самолети ? и тия като скочат " как може такова нещо " '' това е во *** срещу президента '' - идеоти ! това е само предложение , мнение ?
45
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ген Радев кара самолет изтребител струващ милиони, а Тиквата кара водоноска превозваща кофпомпи и пожарникаски маркучи.
44
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Антони е съвсем обяснимо и допустимо.Боят и Е -то оправят! Ако не вярвате, вижте Волен! Два шамара и една полицейска хватка свършиха това, което години критика не успяха.Задоми се, покани хората на сватба, спря да се ***, гледа си булката и детето....! По сериозен е въпроса как целия ПФ обърна резбата като Антони Тод!!? Вчера Касабов бе на амбразурата да брани Герп! Да си погледне предаванията какви ги плещеше за тях по ТВ Смрад!
43
4
 
20
 
! Отговори
Афуз Али преди 6 години
До Анонимен-15. Сужука от Толбухин беше направен от сърнешко и глиганско месо.а животните бяха избити от гербаджии- бракониер- ловци(.