Спорът за самолетите: ГЕРБ нападат президента, БСП пък ГЕРБ

"Радев има афинитет да си назначава любовниците на втори договор"
95
Спорът за самолетите: ГЕРБ нападат президента, БСП пък ГЕРБ
Снимка: архив "Булфото"

Докладът на временната анкетна комисия за изтребителите, с който се захванаха днес депутатите, пак скара управляващи и опозиция, а този пък и името на президента Румен Радев беше намесено.

Антон Тодоров от ГЕРБ го обвини, че като ръководител на проектния екип за купуването на изтребителите, не като президент, е писал опорни точки "за" грипените не заради едни 5 милиона, а за потупване по рамото".

"Няма да споря с някой, ако го нарече заклет лъжец", продължи с нападките той.

Още по темата

Според Тодоров имало унищожени документи в президентството, които били засечени от ДАНС и дори те били четени от шефа на политическия кабинет на Радев Иво Христов, който пък няма допуск до секретна информация.

"Освен това Радев в своето амплоа на генерал има особен афинитет да си назначава любовниците на втори договор", каза още той.

Червеният Филип Попов пък отсече, че след това изказване на Антон Тодоров прокуратурата трябва да се самосезира.

Откъде той има достъп до секретна информация, откъде знае за унищожени документи в президентството, посочи той и призова шефа на парламента Димитър Главчев да изпрати стенограмата от днешното заседание на главният прокурор Сотир Цацаров.

Червената шефка Корнелия Нинова отсече по повод изказването на Тодоров, че това е война с президента и комисията в парламента е била бухалка за държавния глава.

"Използвате цялата институция парламент за война с друга институция - президентската, за да разчистете пътя на Бойко Борисов към президентството, използвате цялата институция за партийни цели и това е една от причините президентът да ви нарече бек -вокали", обвини пък тя.

"Маските паднаха. Днес този доклад показва, че водите война с президента - човека с най-голям рейтинг в държавата", скочи и червеният Таско Ерменков.

"Скоро ще падне завесата на трагедията "ГЕРБ управлява България", закани се той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
6
 
19
 
! Отговори
СУ-27 преди 6 години
И Ефочки и Грипки закусим..
21
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каракачанов пък щял да приземява авиацията. Не ни била необходима към момента. Може и икономии да реализира като закрие ВВС. Ще остане в историята, ако го направи ... гарантирано!
20
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не мога да разбера какав е тази наглос - депутати които нищо не разбират от самолети, да коментират действията на един президент избран н огромно мноминство, про това ГЕНЕРАЛ.
19
10
 
36
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 6 години
Днес и кучетата в Сърбия се смяха на техния президент,който се върна от България,където бе поканен от едно пожарникарче да обсъждат големи политически въпроси,но не на еднакво рангово равнище.къде е президент- къде стои пожарникар-Те на това се смеят и кучетата.А така е и в ЕС-пожарникар стои наравно с президенти,които се унижават,ама това разкривацелта им.
18
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЛЕД КАТО ПОСЛАНИКА НА САЩ -ЕВРЕЙНА ЕРИК РУБИН ИМ РАЗМАХА ПРЪСТ НА НАШЕНСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ДА ВНИМАВАЛИ КАКВИ САМОЛЕТИ ТРЯБВАЛО ДА КУПУВАТ И ВЕДНАГА ЕВРЕЙСКО-ТУРСКАТА ПРОДАЖНА *** ОТ ГЕРп СКОЧИХА И ЗАПОЧНАХА ДА ЛОБИРАТ ЗА ПРОДЪНЕНИТЕ АМЕРИКАСНКИ БРАКМИ И ДА *** СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА ГЕНЕРАЛ ОТ ВВС ,ЧЕ ИСКАЛ БЪЛГАРИЯ ДА ЗАКУПИ 100 ПЪТИ ПО ДОБРИТЕ ГРИПЕНИ ОТ ОСТАРЕЛИТЕ Ф 16..ИСТИНАТА Е,ЧЕ ГЕрП НЕ СА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ ,А СА ПОСТАВЕНИ НА ВЛАСТ ДА ЗАЩИТАВАТ АМЕРИКАНСКИТЕ-ЕВРЕЙСКИ ИНТЕРЕСИ.
17
2
 
24
 
! Отговори
споделям преди 6 години
Едва ли много от тук пишещите разбираме кой знае колко то самолети. Затова потърсих инфо и попаднах на една статия в aeро прec - Защо Gripen е правилният избор за България.Има плюсове и минуси за двата самолета. За мен беше интересно да прочета в детайли за какво иде реч.Ако толкова държат решението да е политическо, както говореше един бивш, ами да вземат и да ни подарят!
16
1
 
26
 
! Отговори
Циник преди 6 години
До 14 Лошото на "новото време" е, че всичките луди ви пуснаха от диспансерите и не ви водят на отчет!Дори имате право на България глас!
15
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смърди отвсякъде на развален суджук..
14
44
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Тодоров, много добре му го е казал на наглият червен *** Радев.Затова пак ще гласувам за ГЕРБ!
13
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НС трябва да се закрие в тоя си вид не са полезни на обществото и на данъкоплатеца Президентска репубика и пряка демокрация, тия 240 прасета са напълно излишни и струват скъпо.
12
3
 
35
 
! Отговори
тест преди 6 години
Защо няма психо тест за кандидат народните представители?Искат да въведат такива за кого ли не, но за тях няма, а ТРЯБВА да има!Парламентът и без това не се слави с кой знае какво одобрение, но при наличието на подобни индивиди (мумии) това одобрение няма да се покачва, а ще клони към 0(нула)!
11
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-Рoб два самолета не могат да купят без скандал, но ако има нещо за крадене настъпва пълно разбирателство.
10
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Купете няколко Джъмбо Джета със седалки и по крилата и се изнасяйте със цялата си рода измекярска.
9
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами той Суджукът и от кофопомпите за които е учил в милиционреското си няма понятие, камо ли от самолети.Ама и той барабар Петко с мъжете.
8
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свидетели сме на поредната гербава атака срещу Президента на Република България, избран от мнозинството българи, а не като тях узурпирали властта чрез поредните фалшификации.
7
45
 
7
 
! Отговори
Лобист преди 6 години
Радев, кажи си за комисионните за Грипените?
6
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе зорошоидчета герберастки, нали ГРИПЕН-ите не са руски, а капиталистически - от Швеция.Защо пак подскачате. Изгубихте комисиноните за Ф-овете ли.
5
2
 
48
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Цирка от страна на ГЕРБ е за отвличане на вниманието от суджуците и роднинските назначения.
4
1
 
45
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Мисля че по въпросите за изтребителите най-компетентен е президента Радев.Да не забравяме, че все пак той самият е летец-изтребител, а също и бивш Началник на Военно Въздушните ни Сили.
3
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сашо Диков много точно и ясно му каза в очите,какво представлява а.тодоров!!