Спорът за самолетите: ГЕРБ нападат президента, БСП пък ГЕРБ

"Радев има афинитет да си назначава любовниците на втори договор"
95
Спорът за самолетите: ГЕРБ нападат президента, БСП пък ГЕРБ
Снимка: архив "Булфото"

Докладът на временната анкетна комисия за изтребителите, с който се захванаха днес депутатите, пак скара управляващи и опозиция, а този пък и името на президента Румен Радев беше намесено.

Антон Тодоров от ГЕРБ го обвини, че като ръководител на проектния екип за купуването на изтребителите, не като президент, е писал опорни точки "за" грипените не заради едни 5 милиона, а за потупване по рамото".

"Няма да споря с някой, ако го нарече заклет лъжец", продължи с нападките той.

Още по темата

Според Тодоров имало унищожени документи в президентството, които били засечени от ДАНС и дори те били четени от шефа на политическия кабинет на Радев Иво Христов, който пък няма допуск до секретна информация.

"Освен това Радев в своето амплоа на генерал има особен афинитет да си назначава любовниците на втори договор", каза още той.

Червеният Филип Попов пък отсече, че след това изказване на Антон Тодоров прокуратурата трябва да се самосезира.

Откъде той има достъп до секретна информация, откъде знае за унищожени документи в президентството, посочи той и призова шефа на парламента Димитър Главчев да изпрати стенограмата от днешното заседание на главният прокурор Сотир Цацаров.

Червената шефка Корнелия Нинова отсече по повод изказването на Тодоров, че това е война с президента и комисията в парламента е била бухалка за държавния глава.

"Използвате цялата институция парламент за война с друга институция - президентската, за да разчистете пътя на Бойко Борисов към президентството, използвате цялата институция за партийни цели и това е една от причините президентът да ви нарече бек -вокали", обвини пък тя.

"Маските паднаха. Днес този доклад показва, че водите война с президента - човека с най-голям рейтинг в държавата", скочи и червеният Таско Ерменков.

"Скоро ще падне завесата на трагедията "ГЕРБ управлява България", закани се той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП само вдигат малко шум и се правят на опозиция.Статуквото ги устройва, имат си своите схеми и не искат промяна. Хора с чест и достойнство не биха търпели Цецуновци, Цана Карастанчева и Антони да ги ругаят нито ден. Ха е застанал на трибуната и започва скандиране ,,Суджуци!'' Ако не се вразуми, някой есенен домат в челото, сетне пръскане с дезодорант ,,Тройной'' /ужаст/, а защо не и пожарогасител!!! Провалят заседанието и така всеки ден. Бъх *** буклука!
41
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво стана с 240-те едномандатни избирателни района и отзоваването на депутатите от изборния район?
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-добре е да купят самолети играчки и да ги раздадат в детските градини.Още по-добре е да отидат депутатите на санаториума, за който са платили 150 бона.
39
29
 
5
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
До 37 червендалест анонимник. Радефф е *** ***, който няма нищо под фуражката.
38
26
 
7
 
! Отговори
Винету преди 6 години
А бе, Нинова, а бе птицо домашна, що за глупост е това, че парламентът разчиствал пътя на Борисов за президент. Ами той не иска този пост, защото там няма реална власт. И ако го искаше щеше да го спечели още на миналите избори и то безапелационно.
37
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев е истински генерал и то от ВВС! *** в лошия смисъл на думата, хем гламав, хем нахален тепигьоз е Цецунов! Цецун Папконосец, връзвач на конец и секретна игличка за закрепване на служебната карта и пропуска.Иначе *** /старшините/ са практическия гръбнак на армията.Мъже вещи, оправни, авторитетни!
36
16
 
5
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
Ей, тези от БСП са големи *** - всичко, което не съвпада с тяхното мнение е лошо.
35
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спор за самолтите няма.Има спор за парата.
34
20
 
5
 
! Отговори
Червен клошар преди 6 години
Ф 16 ще се купят, червени каскети, решено е и вие нямате думата. Вие всички сте *** на Москва. Защо Нинова се срещаше с Решетников по повод кандидатурата на Радев за президент.
33
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Борисов не знам, но Цецун първия мандат се бе насочил към президентството.В един момент имаше по висок рейтинг от мнимия си началник Буко Тиквата, когото презира, но му се прави на приятел.Дори ходи в САЩ на инструктаж. Нашият Кой обаче се задейства и му ***. Затова врещи!
32
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова *** *** за Прецедент, досега не сме имали
31
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шапкар Радев да подава оставка щом не му харесват саолетите браво на ГЕРБ и тук му орязаха спатиите. Крийте си любовниците, защото *** Радев ще ги одрънка
30
0
 
20
 
! Отговори
Дани преди 6 години
Вече ми писна тотално да гледам,слушам и чета за този спор !!!! Работа явно няма да се върши, а ще си ги мерят още няколко години докато дестки ако ли не стотици сектори в дъежавицата ни замират :( Как не ги е срам да губят толкова време с подобни простотии !!! И после ще ми говорят за демографски срив и проблеми с малцинствата.....така ще бъдат изгонени и малко нормални останали тук хора....жалко....
29
7
 
8
 
! Отговори
Козитано преди 6 години
Добронамерено съветвам БСП ако искат да направят добро на президента, просто да мълчат! Ако той желае, ще назначи някой от Президентството да играе ролята на Тон Тод и Цвък Цвък! Преди им казваха на такива марионетки и солтъшаци! От оня ден - беквокал!
28
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** Радев е срам и позор за България
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен-24А може диария да се получи.
26
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквите да подадат оставка щом не им харесват грипените браво на Радев и тук им орязаха спатиите. Крийте си суджука, защото шумкарите от ГРОБ ще го одрънкат.
25
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ трябва да да по- настъпателни и постоянно да атакуват протежето на Москва Радев. Комунистите разбират само от бой и яко мачкане!
24
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледайте и слушайте внимателно Антон Тодоров.Лекува запек.
23
2
 
24
 
! Отговори
истината преди 6 години
Помним конференция на ЦЦ в една неделя по нареждане на американците, представители които дойдоха в парламента. Това се потвърди и от американския посланик преди няколко дни, който директно си каза , че трябва да купим американски самолети. Какво има толкова да се обясняват. ГЕРБ предават националните интереси. Много често се навеждат.