Дъждът – най-големият враг на държавата, беснее Слави

"Като общност не можем да се справим с един есенен дъжд"
25 окт 2017 18:08,
96
Дъждът – най-големият враг на държавата, беснее Слави
Снимка: архив "Булфото"

Дъждът излезе най-големият враг на държавата. Това констатира в коментар на ситуацията в страната днес Слави Трифонов.

"Падне дъжд – станат големите задръствания. Падне дъжд – наводни метрото. Падне дъжд – прокапе Ларгото. Падне дъжд – намокри оборудването за АЕЦ "Белене" и ръждяса.  Падне дъжд – зейне дупка 2 на 5 метра под оградата с Турция. И най-зловещото – падне дъжд – загинат хора! Все едно сме тропическа държава и това е тайфун!" пише водещият в профила си във Facebook.

И допълва: "Бесен съм! Не, яростен съм!"

Според Трифонов не можем да се справим с елементарни проблеми.  "И обвиняваме природата заради нашата неспособност да си избираме политици и заради това, че като общност дори, не можем да се справим с един есенен дъжд", допълва той.

"Извод: Дъждът – най-големият враг на държавата", завършва телевизионният водещ.

Най-малко четири жертви взеха днешните порои в Бургаско. Има евакуирани хора и хора, които се издирват. Премиерът разпореди на вътрешния министър Валентин Радев, на министъра на регионалното развитие Николай Нанков и на екоминистъра Нено Димов да посетят пострадалите райони.

По-рано и соцлидерката Корнелия Нинова съобщи, че партията й ще изпрати свои сътрудници, за да установят от каква помощ имат хората в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
3
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
ДЪРЖАВАТА Е ОРГАНИЗИРАН РЕПРЕСИВЕН ОРГАН -ТОВА Е ФУНКЦИЯТА И -НИЩО ДРУГО! НАРУШАВАШ ЗАКОНИТЕ ПРИЕТИ ОТ ОБШНОСТТА ТИ И ТИ НАЛАГАТ ПРЕДВИДЕНИТЕ /ОТ СЪНАРОДНИЦИТЕ ТИ/ САНКЦИИ -ПРИСЪДА!!! КАКВО ЗНАЧИ СПОРАЗУМЯВАНЕ НА СЪДЛЬОТО/НЕИЗБРАН ОТ НИКОГО/ С ПРЕСТЪПНИКА- БЕЗ УЧАСТИЕ НА ПОТАРПЕВШИЯ !!! НЕ МЕ МОТИВИРАХА ,НО АКО ГО НАПРАВЯТ ,ЩЕ УБИВАМ ,УБИВАМ СЪДЛЬОВЦИ "НА КИЛОГРАМ !!! ЗАЩО НЕ МОЖЕМ ДА ВЪВЕДЕМ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НА САЩ ??? ЕХ КАК МИ СЕ УБИВА НЕРОДЕНИ А ИЗСРАНИ ГАДОВЕ !!!
82
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 6 години
За дъжда Слави не позна,вълната пречи.
81
6
 
25
 
! Отговори
Г-да Дипутати! преди 6 години
Съболезнования към близките на починалите,или по-скоро убитите!Да..., убити, поради бездействието, беззаконието и арогантността на управляващите, независимо от партийната принадлежност.- Късат се стени, язовирите преливат - част от тях са дадени на частници.Уважаеми господа депутати, днес Вие с корупционните си Закони убихте хора.Язовирите и водите са част от националната сигурност. Как продадохте ноември 2010 77% дял на Веолия?! Давате водна инфраструктура на частна ф-***?Срам и позор за БГ
80
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При ПТП водача, когато се случи нещо непредвидимо, опира пешкира, най-често по алинеята за управление с несъобразена с пътните условия скорост. От изказванията на управляващите разбирам, че случилото се не е могло да бъде предвидено, т.е, също управляват държавата с несъобразена с пътните условия скорост. Питам - кой ще опере пешкира от управляващите?
79
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дъждът най-големият враг на държавата, беснее Слави. Грешиш Слави, най големият враг се оказаха тези които ги избираме уж да ни управляват към по добро, но на практика ни сервират само зло, корупция,кражби, лобизъм, некадърност. От колко години всеки пролетени есенен дъжд ни наводняват с човешки жертви щети и мъка , има ли взети превантивни мерки. НЕ! Нещо да е направено НЕ! Има само едно усвояване на народни пари в правилните хора.
78
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Падне дъжд,не запали ферарито
77
18
 
16
 
! Отговори
Мао преди 6 години
Слави вече е бог.Опитва се да спре дъжда.Той сигурно може и да го пуска и по този начин да прави мръсно на Бат Бойко.
76
21
 
19
 
! Отговори
месара преди 6 години
чалгаря отново се опитва да припомни за себе си :)
75
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славчо, не мисли, че политиката е като концерт на стадиона и всички ще припяват с теб! Онези, извън стадиона са важни!
74
15
 
17
 
! Отговори
Младеж преди 6 години
За крадец не ставаш сине ти си будала а СЛАВЧО,Рок ли правеше ти я пак, как е албумът с тази песен я кажи на хорицата името му sweet chalga time A!!!!Лицемерник такъв седиш сто години на екрана и лъжеш БЪЛГАРИНА в очите .Псевдо-Родолюбец долен!!
73
14
 
22
 
! Отговори
Младеж преди 6 години
Главният виновник за опростачването на хората и нацията ще ми дава акъли ,ще ми говори за морал за образование и тем подобни. Мухльото където ми е любимец с ЗА КРЪДЕЦ НЕ СТАВАШ СИНЕ. Голяма песен!!! Е,вече всички крадът господин Трифонов не са будали нали. ***!!!!!
72
13
 
25
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Нов държавник на хоризонтаааа!Бягайтееее!
71
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави е допренесъл много за изпростяването на българина. Не знам дали може да оцени щетите които е нанесъл на България.
70
15
 
13
 
! Отговори
Терапията помага преди 6 години
Плужекът взе да прилича на баба ми след приложената й химотерапия за отслабване и подмладяване.
69
11
 
34
 
! Отговори
Бай-Кольо преди 6 години
Имаше наводнения и преди,но по онова време Слави пееше на гуляите на ВИС-аджии,СИК-аджии и тем подобни отпадъци. И въобще не го беше еня дали всали...или не вали. Хубава вечер уважаеми съкоментатори !
68
19
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куция пръдлю що не си гледа шоуто, дето никой друг не муго гледа?
67
23
 
35
 
! Отговори
Какво падение! преди 6 години
Доживяхме дърти чалгаджии да ни дават акъл и да ни четат морал
66
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименА Слави е най-умния, обаче светът не го разбира гологлавия глyпaк..............Да бе, Слави е днешният Албер Камю и неговата Погнwса, той също е бил неразбран от съвремнниците сиСтига сте се излагали...)))
65
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман от мрънкачи!Мрън, мрън, мрън - Бойко ни е виновен. Мрън, мрън, мрън - тия са такива...Мрън, мрън, мрън - ония са онакива...А Слави е най-умния, обаче светът не го разбира гологлавия глyпaк.
64
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КОНСТАНТИНОВПредстави си на некои хора не им требва Трифонов да им го каже, могат да се сетят и сами. Само че на същите тези хора им се полага трибуна, да за ръсят акъл, понеже ще кажат и неща които не са за казване.Имаш пълното право да блееш в екстаз по мъдростите на учиндолца, но нямаш право да изискваш от всички да му се възхищават. Не се кланям на авторитети, а Трифонов дори не е авторитет, а *** чалгар...Ясно?