ГЕРБ реагирали след лъжите на конгреса на БСП

Правим регистър на фалшивите новини, каза Александър Ненков
30 окт 2017 12:25,
47

Езикът и изречените лъжи по време на конгреса на БСП са накарали ГЕРБ да реагира и да свика извънредна среща на членовете на партията. Това обясни депутатът от ГЕРБ Александър Ненков пред репортер на Bulgaria ON AIR.

По думите му една от основните причини от най-голямата парламентарна група да дадат извънредна пресконференция, е ориентираният изцяло към ГЕРБ конгрес на социалистите.

Още по темата

"Започнахме да правим рубрика "регистър на фалшивите новини". Много са примерите, които показват начина на мислене на тези хора. Това е едно окалване, което те винаги са го можели", заяви народният представител.

"Който и друг да беше излязъл да говори по тема корупция, щях да вникна в неговите думи. Но точно тези хора и точно техният лидер, когато Станишев я уволнява за корупция... Корупция винаги е имало и винаги ще има. Трябва да има работещи правоохранителни органи и работеща съдебна система", каза още Ненков за "България сутрин".

Той е на мнение, че създаването на новия антикорупционен орган и борбата с административната реформа са ефективни методи. За да си боец срещу корупцията, не трябва да си много креслив, смята Ненков.

Депутатът коментира и заявката на БСП да поиска вот на недоверие към правителството.

"Да си представим, че внасят вот на недоверие и правителството не успява да събере необходимия брой гласове два месеца преди европредседателството. Това държавническо ли е?", обясни народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: БСПКонгресГЕРБлъжи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там е работата ,че всички партийни секретари минаха в герп и станаха жени на всички времена.Тате беше партиен секретар в срс,а сега е член но кс.Цецка също се трансформера.За цецо също.Да работиш в дс дори като писарушка и после да се правиш на незнам кво си....абе нямам думи!
26
3
 
22
 
! Отговори
хотелиер преди 6 години
ОПГ/Обединени патриоти и герб/-организирана престъпна група.
25
24
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
От конгреса на БСП са взели решение - на всички възлови позиции в държавата трябва да се назначат кадри на БСП... - иначе е шуробаджанащина и корупция...
24
2
 
42
 
! Отговори
vag преди 6 години
Това момченце е син на майка си, която беше юристконсулт в Столична община по времето, когато Бойко беше кмет, а баща му е конституционен съдия от край време, но са разведени с майка му. Сега майка му е шеф на Комисията за защита на конкуренцията, а той дИпутат. Нищо не е направил сам, а маминка го лансира, но това е положението в България!!!! Само да кажа......
23
3
 
28
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Ако направисте регистър на вашите далавери, няма библиотека, която да побере всичко.
22
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A, ГЕРБ спират истината със закони.Затова ,което не им изнася са лъжи!!!
21
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като матросовци на амбразурата са...бранят кокала със зъби и нокти...
20
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видяхме ги как реагираха тази сутрин по БТВ и Нова.Защитаваха със зъби и нокти корумпирания си министър.Но те кога ли са реагирали по друг начин на собствените си корумпета.Това означава само едно:че всички са във властта за да станат богати,а не да работят в ползу роду.
19
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А в този регистър ще отразиш ли, че *** оглавява КЗК и няма конфликт на интереси или това е семеен бизнес?
18
2
 
38
 
! Отговори
До 7 преди 6 години
Когато Корнелия дойде на власт,тогава се занимавайте с нея.Сега се занимайте със собствените си далавери,че на народа вече му прекипя и друга власт няма да видите.Внимавайте и да не ви се стъжни европредседателството.
17
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберуги,май ще рзтуряме скоро седянката.Този път окончателно.
16
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей тия много бързи горките ! Прави впечатление ,че гербавите веднага приемат оставките когато не е техен партиен кадър, но Делянчо дето се вика го задължиха да продължава се "мъчи" за полза роду.
15
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво иска народа, едно навремето дребно Сикаджийче, дето е мило колите на Маджо и Маргините, на което не му давали сериозни задачи щото било тъпичко, освен да набие некой длъжник и му вземе парите, днес е премиер. То научено да краде, бие и лъже, кск да управлява нормално. Освен това станало и член на БКП, после агент на ДС и ГДБОП. Лъгало и мазало където мупадне, но се докопало до постове и днес унищожава един народ. Какви хора да вземе като министри, далавераджии, честни не му трябват.
14
0
 
28
 
! Отговори
Илко преди 6 години
Направете регистър на корумпираните политици.Така всички вие ще се озовете там и вече ще е видно за всеки, какво представлява българския политик.
13
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А в този регистър ще влязат ли новините за суджукгейт,за кумгейт,за далаверата със санирането,за публичните заплахи срещу журналисти,за обществените поръчки на здравния министър,за комисионните,взети за самолетите трета употрба,за европейския доклад,който след броени дни ще ни каже,че сме най-корумпирната стрна в Европа.Това са все фалшиви новини,нали герберчета.
12
1
 
18
 
! Отговори
zeus преди 6 години
На Ненков жена му напусна ли държавната "Булгартрансгаз" или още е на сладка службичка?
11
0
 
22
 
! Отговори
гого преди 6 години
поредното петле гласовито
10
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега заради председателството трябва да търпим всичките ви изцепки? Изобщо не ми пука за председателството и за вашите тънки сметки, господинчо! Те в ЕС знаят, колко сте омърляни и дори се чудят как допускаме това! А вие използвате председателството като защита да си крадете на воля! Няма да мине!
9
19
 
6
 
! Отговори
Червените милионери преди 6 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
8
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви лъжи, бе!Цял народ знае, че са истини и го коментира. На кого ги говори тия? Герб въведе корупцията като начин на живот.