ГЕРБ реагирали след лъжите на конгреса на БСП

Правим регистър на фалшивите новини, каза Александър Ненков
30 окт 2017 12:25,
47

Езикът и изречените лъжи по време на конгреса на БСП са накарали ГЕРБ да реагира и да свика извънредна среща на членовете на партията. Това обясни депутатът от ГЕРБ Александър Ненков пред репортер на Bulgaria ON AIR.

По думите му една от основните причини от най-голямата парламентарна група да дадат извънредна пресконференция, е ориентираният изцяло към ГЕРБ конгрес на социалистите.

Още по темата

"Започнахме да правим рубрика "регистър на фалшивите новини". Много са примерите, които показват начина на мислене на тези хора. Това е едно окалване, което те винаги са го можели", заяви народният представител.

"Който и друг да беше излязъл да говори по тема корупция, щях да вникна в неговите думи. Но точно тези хора и точно техният лидер, когато Станишев я уволнява за корупция... Корупция винаги е имало и винаги ще има. Трябва да има работещи правоохранителни органи и работеща съдебна система", каза още Ненков за "България сутрин".

Той е на мнение, че създаването на новия антикорупционен орган и борбата с административната реформа са ефективни методи. За да си боец срещу корупцията, не трябва да си много креслив, смята Ненков.

Депутатът коментира и заявката на БСП да поиска вот на недоверие към правителството.

"Да си представим, че внасят вот на недоверие и правителството не успява да събере необходимия брой гласове два месеца преди европредседателството. Това държавническо ли е?", обясни народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: БСПКонгресГЕРБлъжи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
18
 
7
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
6
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А включихте ли в регистъра на фалшивите новини далаверата на здравния ви министър?Поредната далавера на ваш министър.Нищо не може да смути безкрайната ви наглост.Кражби,беззаконие и липса на морал.Това сте вие.Но винаги друг ви е виновен.
5
6
 
27
 
! Отговори
Фалшива партия ГЕРБ? преди 6 години
Какви фалшиви новини? 100% истина е, че ГЕРБ са нагли и крадливи, дори сравнени с БСП! Такива безобразия и през мутренските години не са се вършили! Брутално е!
4
2
 
18
 
! Отговори
:) преди 6 години
На този толкова му личи, че не струва, че няма накъде. На челото му го пише.
3
2
 
19
 
! Отговори
истина е преди 6 години
Корупцията е ибхванала на 110% кочинта ,и това е начин на живот !!!
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато и да си подадат оставка е късно въпроса е, че за всичките тези години стана ясно, че всички са еднакви и най-много следващия да разпределя баницата.
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още едно крадливо наглярче от гербеУрунгелите. Тези немат свършване бе, кой барнеш, все крадец и лъжец.