ГЕРБ напомня: Няма да управляваме с БСП! Невъзможно е

Управляващите се ядосаха от думи на Кирил Добрев
31 окт 2017 14:03,
131
ГЕРБ напомня: Няма да управляваме с БСП! Невъзможно е
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Ръководството на ГЕРБ излезе с позиция, в която отново напомни, че партията не иска да управлява с БСП.

Още в неделя, след разширено заседание на министрите и депутатите си,  управляващата партия обяви, че никога не е имала намерение да управлява със социалистите, няма да има и за в бъдеще.

Изявлението дойде ден след конгреса на червените, на който лидерката Корнелия Нинова каза, че партията на Бойко Борисов се е опитала да опитоми опозицията с постове.

Още по темата

Днес ГЕРБ отново напомнят, че няма да се коалират с БСП по повод вчерашно изказване на зам.-шефа на Националния съвет на социалистите Кирил Добрев.

Вчера той анализира интервю на Корнелия Нинова от миналата година и каза, че ако БСП са първа сила, е нормално да поканят ГЕРБ на разговори за коалиция.

"Нормално е, ако ГЕРБ се съгласи, да търсим начини за решаване."

"Днес се разминаваме, пак казвам – днес се разминаваме, след три години може да се съберем", цитират от партията на Борисов думите на социалиста.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще продължи да опровергава лъжите на БСП за възможно коалиционно управление между двете партии, се казва още в изявлението на Изпълнителната комисия на управляващата партия.

От централата на ГЕРБ за пореден път обясниха, че за партията е "невъзможно и неприемливо" да управлява заедно с БСП. "Никога и под никаква форма подобна коалиция не е била обсъждана нито вътре в ГЕРБ, нито с представители на БСП", обявиха още от управляващата партия.

От ГЕРБ припомниха, че на конгреса си на 26 ноември ще обсъдят приемането на специална декларация, в която се казва, че партията няма да управлява заедно с БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
3
 
18
 
! Отговори
До Бойко Борисов преди 6 години
А на Вас господин Борисов кой Ви каза и Ви увери, че искаме Вие и Вашата пристъпна крика да продължи да ни управлявате без значение дали се коалирате или не с други политически партии. Кражбите,извършвани от политическите партизани от полит.партия ГЕРБ са в огромни мащаби.Да, факт е,че Вие вашата партизанска група "НАГЛИТЕ" дойдоха на власт в резултат на малоумното поведение на народа. Факт,е че този народ се пробужда. Факт е, че и действията на БСП ви дразнят.Факт е, че краят ви идва.Махайте се
74
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що не си гледате управлението? Толкова сте изплашени, че забравихте за какво сте там! Няма мъже в тази държава!
73
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз също не искам БСП да управлява. Просто искам Бойко да не управлява.
72
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вие, другарю борисов , дано никога повече не управлявате .
71
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ са всеядни. Щом приеха АТодоров, значи могат да преглътнат и омразата си в името на властта. А и да избягат от правосъдието, че са бъкани с прегрешения!
70
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да не се коалирате като партия, но ако БСП вземе властта много от вас ще си извадят партийните книжки и ще се коалират индивидуално! Смешници!
69
32
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Бойко народа е с теб
68
4
 
23
 
! Отговори
пп преди 6 години
Каква коалиция? Да е жив и здрав, сикаджията е бъдещия премиер на Централния софийски затвор. Надявам се да има и доста министри за затворническия дрийм ***.
67
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
<html>ГЕРБ са олицетворението на мафията, а Борисов се изживява като дон Корлеоне ...Според мен ако не през 2018, то през 2019 НОИ и НЗОК ще банкрутират.Източването е в умопомрачителни мащаби.С този модел на държава е свършено.Който е над 40години се усеща ... Когато властник ти казва, че живееш много добре и че идват реки от мед и масло на талази, значи работата е утекла а *** якоо.
66
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най големите партии с най силно изразено присъствие на депутати в парламента вместо да се колалират, обединят и управляват заедно като едните мислят за бизнеса, а другите за социалната политика, те се карат и гледат да си правят пари чрез печелени на обществени поръчки и други далавери. Като се съберат всеки ще контролира другия. Ама не може няма да има далавери и схеми
65
4
 
16
 
! Отговори
Един преди 6 години
Байно, май забрави коги ти самият предлагаше на Нела *** да е шеф на НС. Аре стига с театрото, чак толко късопаметни не сме.
64
4
 
8
 
! Отговори
до 68 преди 6 години
Най-вероятно хигиенистка в ТКЗС-то в родното й село Драгана.За друго няма квалификация.
63
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, това ли е най-тъжното?А че пенсионерите са ни най-бедните,а тинейджърите,най- неграмотните не е ли по тъжно!?Мога и да продължа- политиците най-продажните,чиновниците- най- много,народът-най-заспал,храните- най-менте,да продължавам ли!?По всичко май сме "най"!ББ може да се гордее!
62
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мога ли да запитам питащия по долу, какво би работила Цецка Цачева, ако не беше дошъл 10 ноември?
61
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да попитам защитниците на Тиквите - КОЙ саботира приемането на Антикорупционния закон, известен още като законът "антигерб".
60
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако нещо функционира с ОМРАЗА, това е ГЕРБ. Толкова много пари за ПИАРКИ, за пропаганда ,за тролене. На ГЕРБ кройката е такава.... Дори и трима души да останат в България , ще има 5 телевизии , 10 сайта и не знам колко журналистки за да обяснят ,че това положение на България се дължи на климата, комунизма. След границата много неща ще стават "национални стратегически обекти" . Какво председателство на ЕК топли обикновения българин. Напротив сега е време да се каже че това няма нищо общо с Европейска държава. Това е държава на победилият МАФИОТИЗЪМ.
59
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гербаджиите много ги е страх да не ги свалят от власт. Един път ги свалиха и започнаха разследвания срещу ББ и ЦЦ. И това прокуратурата начело с Цацата. А ако беше друг гл. прокурор? Хората направиха преврат, за да свалят компрометирания Орех и делата срещу ръководителите на ГЕРБ спряха. Сега същия Цецо обикаля из студиата и ни учи на морал и държавност. Повечето им министри, в кабинетите досега, са или некомпетентни или корумпирани или и двете. Иначе Нинова нямало право да говори за корупция, а ЦЦ и ББ са света вода и имат пълното право да кажат, че корупция изобщо няма. Да питам онези прот
58
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като е невъзможно, защо предлагахте на Нинова председателството на Народното събрание?Неутрализирахте Мая Манолова, тя беше болна, може би това я съгласи.Много се уплашиха, значи БСП е права.Да вървим напред цивилизовано!Крадците трябва да изчезнат!Слушах Цачева как увърта - кой ще повярва, че хора, излъчени и контролирани от Министерски съвет, ще кажат кои са крадците. Те са такива - корумпирани и е добре да се провери кой как е проникнал в Парламента.
57
1
 
5
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Не е нужно ,по важно е разпределянето на плячката ,в случая парите от Европа.По места цари пълно разбирателство и хармония.Всичко е само привидно.
56
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баце я кажи преди да направиш генерал Петров министър на здравеопазването си знаел за тази далавера, бил си уведомен ,но явно ти предпочиташ да работиш с такива ненаситни вълци ,явно си допадате ,от една и съща порода сте -все неопетнени ! Нали си казал ,че всичко е законно и макар,че вие си създавате законите както на вас ви е изгодно пак другарят генерал не се съобразил с наличният закон и дал обществената пъръчка на зет си без да е данъчно регистриран