Волен Сидеров узря: Когато си политик, трябва да си мериш приказките!

Лидерът на "Атака" коментира вотът на недоверие като ПР-акция
12 ное 2017 13:55, Петя Славова
125
Волен Сидеров узря: Когато си политик, трябва да си мериш приказките!
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Бих посъветвал ДПС да не се пресилват в демонтажа на правителтвото, защото може те да пострадат", коментира лидерът на "Атака" Волен Сидеров в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

По думите му, в Европа коалицията между ГЕРБ и Патриотите се възприема добре. Сидеров е убеден, че вотът на недоверие на опозицията е просто ПР-акция по време на европредседателството.

"Ще плюят пред гостите от трибуната на парламента - това е национално-безотговорно", категоричен бе той.

"Когато си политик, трябва да си мериш приказките. Това го разбрах в годините. Яркият образ в политическото говорене не е най-доброто. Съжалявам, че бях по-остър", допълни той.

По думите му грешката на прехода е, че СДС и БКП нямаха визия за България.

"Никой не говореше за икономика. Имаше театралност и на площадите имаше дирижираност. Дори от балкона на Анжел Вагенщайн имаше предварително подготвени плакати", настоя Волен Сидеров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
3
 
17
 
! Отговори
Когато си политик преди 6 години
Когато си политик трябва да казваш каквото мислиш и си го казвал преди изборите. Не вярвам на Волен, защото като главен редактор на Демокрация говореше едно, после второ, сега трето. Стигнах до извода, че СДСарите и техните производни партии са врагове на българската нация и трябва да има лустрация в държавната администрация, особено за ДСБ и монархо-фашистите.
78
4
 
7
 
! Отговори
Вотан преди 6 години
До Анонимен/може би без Джамбазки/И той е баш менте! Още от фамилията се познават ментета и предателите!
77
1
 
8
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Вълкът козината си мени, нрава не! Това го е казал народа.
76
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Патриот е Орбан. Нашите партиоти - всичките /може би без Джамбазки/ са ментета.
75
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога не ми е харесвал,защото говори без да мисли,което за политик не е добре.Цялата надежда на нацията беше в патриотите.... беше.
74
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Паметника на СъвеЦката армия :)
73
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Паметникът на Съветската Армия и паметникът на Альоша в Пловдив се почистват от Волен Сидеров. Не се съмнявай, вярно е. За целта той е наел подизпълнители да му свършат неговата работа, на които е платил."Това ми напомня за един филм с Чарли Чаплин, където детето хвърляше камъни по прозорците, а баща му стъкларят минаваше да ги поправя. Подобно е.
72
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Волен Сидеров ли опропасти България, кога е управлявал той?"Oхохохохо!!! Опазил Господ, да бъде Волен управляващ на България! Явно трябва да благодарим на лошото, че защото си даваме сметка, че има и още по-лошо (Волен е по-лошото).
71
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До: 77Паметникът на Съветската Армия и паметникът на Альоша в Пловдив се почистват от Волен Сидеров. Не се съмнявай, вярно е. За целта той е наел подизпълнители да му свършат неговата работа, на които е платил.
70
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз му вярвах, ама вече май е забравил за "плана Сидеров срещу колониалното робство" или поне не говори за него ,за съжаление се съюзи(привидно или не ) с един човек, дето продава и предава интересите на България-Бойко Борисов.Дано се осъзнае един ден, ама го пречупиха с тия дела и процеси, така си мисля, може да греша и аз.
69
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде бе,БЕЗСРАМНИК ! мериш си приказките ,защото си броиш кинтите ! дедо си разбери -дедо дедо дедо с пари истинска любов не можеш да си купиш -Никога!
68
1
 
6
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Спомням си че за хулигански изцепки Волен беше осъден на обществено полезен труд. Той избра да почиства паметници. Някой има ли наблюдения за такава дейност? Ако той е почистил Паметника на Съветската армия в София и Альоша в Пловдив, ще му се извиня.
67
2
 
14
 
! Отговори
гейчо преди 6 години
На какви хапчета сте сега г-н Сидеров.Борисов прибра при себе си всички свои опонентиДари ги с власт и любов. Навремето го уволнявах теКарах те се с Симеонов в Бургас правихте цирковеСега се обичате но забравихте за вашия патриотизъм който си го присвоихте така незнайно.КАКВО ПАТРИОТИЧНО СТЕ НАПРАВИЛИ ВИЕ И СИМЕОНОВ вече е ясно че вие сте финансирани от Турция да може Местан да се вихри.Ще си плаща за тези твои грехове политически номад.Внимавай да не ти объркат пак хапчетата че лошо
66
2
 
6
 
! Отговори
ядосан преди 6 години
За ДПС е прав,но на мен все едно гласът ми отиде за ГЕРБ.
65
0
 
17
 
! Отговори
до 73 преди 6 години
Ами нали за това го критикуваме ние,които доскоро му вярвахме.Никой не казва,че той е съсипал нещо.Но как можа да се съюзи с дявола точно сега.Та той буквално възкреси Бойко Борисов,който беше рухнал.Ами Винкелът-колко плюене беше,а накрая и него реанимира.А за това"узряване"да беше говорил преди изборите,а не после.Но това му беше.Остават му още максимум 3-4 месеца в политиката,а можеше да постигне много,ако имаше поне малко акъл.
64
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен Сидеров ли опропасти България, кога е управлявал той?Нещо нямам спомени да е бил премиер или министър.Една кардинална грешка направи-че влезе в коалиция с ГЕРБ, а можеше да е премиер, ако беше малко по - умен.
63
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Воленчо,много глуповатичък излезна,Воленчо.Да отидеш в лагера на врага,когато той вече е паднал на колене.Много прозта постъпка от твоя страна.
62
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Когато си политик, трябва да си мериш приказките!" ROFL! Toва да го каже точно Волен, звучи като виц! :D :D :D
61
7
 
4
 
! Отговори
кеф преди 6 години
Много е гот, човек да гледа как се гърчат от злоба обръчи от демонтажници....
60
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
примирилсе е 4е не е билологи4ески баща на волен младши