2 000 души пуснали CV-та на Слави, той: Продължаваме!

Водещият обяви темите, по които ще събеседва с мераклиите
13 ное 2017 14:30, Красимир Ангелов
203
2 000 души пуснали CV-та на Слави, той: Продължаваме!
Снимка: Булфото

Над 2 000 души са изразили готовност да се включат в бъдещия проект на Слави Трифонов, заяви самият шоумен в писмо, изпратено до медиите.

Още по темата

"Уважаеми сънародници, след като обявихме, че търсим образовани, качествени и морални българи, които да имат шанса да участват в реална промяна на политическото статукво и начина, по който избираме и контролираме политиците в България, желание за участие в подобно начинание досега са изявили над 2 000 души.

А процесът не е завършил. Той продължава. Защото всеки, който има желание, качества и възможности, би могъл да се включи", се чете в позицията на Трифонов.

"Аз лично съм изумен. Оказа се, че българи, завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект. Това е повече от прекрасно и, разбира се, отговорно.

Осъзнавайки тази отговорност, ние разбираме, че събеседването с хората, които ще изберем, за да ви представим, не може да бъде направено само от нас. Затова аз реших и се свързах с българи постигнали успехи, безусловни успехи, състезавайки се на терена на световната конкуренция. Българи, преподаватели в най-престижните университети в света. Българи, успели в различни аспекти и сфери на световния бизнес. Защото, уважаеми съграждани, има такива българи. Ние проведохме разговори с много от тях и за наше голямо удовлетворение, имаме подкрепата на голяма част от тях. Така че събеседването с хората, които ще ви представим, ще бъде проведено от мен и от такива българи, които са успели навсякъде по света", пише още Трифонов.

Водещият посочва и темите, по които ще проведе събеседването с избраните - просперитетът на българина и просперитетът на българската нация, образованието – най-важната част за възхода на нацията, съдебната система – основен проблем на държавата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво , щом времето на Бъфи изтече ще ни предложите този ли :) Имам по добро предложение :) И то такова на което няма да може да откажете :)
131
7
 
12
 
! Отговори
Слави мутрата преди 6 години
И 2000 мало...умници след него. Боже,Божееее...80% де....ли,ли? Май,че са повече...
130
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До пешо биратаЛичи си, че си от неграмотните ***.
129
6
 
8
 
! Отговори
пешо бирата преди 6 години
алу, образовани ок, душичката му е малка на българина. като е образован няма да краде ли, бре. докато не ме изберете мен, няма да се оправим. Проблема е, че хвърлих паспорта и не ме вълнува ***. Къв българин съм аз като друг българин гледа да ти изпие кръвчицата.
128
6
 
14
 
! Отговори
Байфидан преди 6 години
Бас държа, че 7/8 от тези 2 000 за нищо не стават.
127
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма лошо. Дано му успее идеят. Това с младите, които са стартирали в чужбина, е нещо, за което се овори от много време. Може пък да стане.
126
7
 
14
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
Предлагам кастинг за име на партията на Трифчо. Да започнем например с "ЧАЛГА".
125
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този *** е еманация на чалга манталитета, прос.тотията и балканщината която ни залива всекидневно.
124
9
 
18
 
! Отговори
седем,осем и ще си.. преди 6 години
Кои са тези преуспели бизнесмени-чалгаджии от Харвард, Йеил и Оксфорд, които желаят да ни управляват под скипъра на този селянин? Млади меринджеи еврокомисари? Слави- министър на културата и гожорител на правителството на Чалгарословашка Славочалгария !!!! Смеххххххххххххххххх!!!!!!!!
123
6
 
5
 
! Отговори
аман преди 6 години
тоя циркаджия ще се кандитатира ли за премиер или ще гледа да не изтърве чалгаджийското си предаване а пък друг да върши черната работа.и друго .кои ще му са режисьорите -*** и *** ли.кат зема едно дърво .*** смотан
122
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най новия проект на ДС ченгетата винаги намират кой да принъкнат във власта,и много мераклий за власт честито да ни е.
121
7
 
8
 
! Отговори
ядосан преди 6 години
Ако не можете да дадете рационални предложения просто си затворете устата!Аман от разбирачи!
120
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бих искал,да помогна на странта, но за съжаление, не знам как ...
119
3
 
13
 
! Отговори
Уф, преди 6 години
този пак изпълзя: много недостоен човек; като си спомня подигравките му към мечтите на измъчените българи след 1989.....но веднъж не се подигра на БКП/БСП.. и стана ясно.. били са троянски коне в еуфорията след 1989.. подставени лица..КУКУ.. българи-юнаци.. и се "пръкна депутатът Курумджиев от БКП/БСП.. Сега Трифонов.. след него- другите момчета.. Но има Провидение: да мачкаш надеждите на хората с подигравки.. утежнява кармата...
118
3
 
5
 
! Отговори
Unufri преди 6 години
До 138: Ти как ги измери тези проценти? Откъде ги взе?
117
9
 
15
 
! Отговори
anon преди 6 години
слави, слави... не разбра, че хората които те харесват са генерално не хората които трябват на родината за да се оправят. никой смислен човек не ти харесва нито "изкуството", нито персоната, нито житието (до колкото го показваш)- и съответно няма да ти пристане. аз не знам какви хора са си пуснали цв-тата при тебе, но знам, че никой смислен човек от тази среда няма да ти върже за нищо защото... тези неща така не стават и не се правят от хора като тебе... пей си чалгата и не се изживявай..
116
6
 
18
 
! Отговори
Остап Бендер преди 6 години
Слави, нещо за офшорки да имаш да ни казваш?
115
8
 
15
 
! Отговори
Б преди 6 години
казвам ви го като имигрант от "старата" имиграция много хора напускат България, но само *** се връщат !ако изме-тта която ви докара негово комарджийско величество не ви стига - гласувайте за клоуна на Руперт Мърдок
114
6
 
13
 
! Отговори
ист русофила. преди 6 години
Слафчо, запиши *** и мене. Аз съм кален в борбата пратив фашизъма, но не против копитализъма, защото унука преватизира една фабрика.Червен съм Слафчо и съм плешив - приличаме си. Верен съм на партията, ще бъда верен и на тебе.
113
4
 
18
 
! Отговори
Познато преди 6 години
При другаря царя вече ги видяхме такива, които дойдоха от чужбина и бяха много преуспели. Накрадоха се доста добре, защото в чужбина явно не им минават номерата така като тук. У нас рядко ще се намери някой да се стреми към властта и да няма намерение да краде.