Хората търсят алтернатива! А на резервната скамейка... Слави

Червеният електорат търси алтернатива в ГЕРБ, синият – в БСП
Обновена: 15 ное 2017 14:47 | 15 ное 2017 11:45, Боряна Павлова
152

18990 гледания   |  Още видео

"ГЕРБ с времето губят своите избиратели и поддръжници в обществото, защото скандалите във властта се трупат и хората започват да мислят за алтернативна опция на управляващите и БСП. В същото време на резервната скамейка седи Слави Трифонов и чака", коментира политологът Първан Симеонов пред Bulgaria ON AIR.

Според него Трифонов вече се готви за избори, защото събира автобиографии на хора, а освен това голяма роля за влизането му в политиката ще изиграе успешният референдум, който се хареса много на хората.

Още по темата

"Червеният електорат вижда, че единственият алтернативен вариант е ГЕРБ, а синият - БСП. Това се случва на всеки няколко години, когато се натрупат скандали в определената партия", коментира още той.

Симеонов отбеляза, че повечето партии, участвали и грабили от приватизацията, вече почти не участват в политиката и никой няма да бъде наказан за кражбите.

"Всяка една власт се изхабява и българинът се надява, че следващият ще е по-добър, но това не се случва", твърди анализаторът.

По думите на политолога октомври месец е бил много тежък за правителството, защото управляващите били разтърсвани от множество скандали, а държавата се раздира от протести на някои социални групи и точно това ще оттегли доверието от кабинета "Борисов".


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави не е алтернатива. Той е част от гнилото статукво. Бард на БКП(с).
129
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
истината е, че на страната й трябва не само ново дясно, а и ново ляво, а дори и нов център. в момента всичките, без изключение, са плод на едно котило.
128
6
 
7
 
! Отговори
u4en преди 1 година
Никой не търси алтернатива . докато не се появи Нов Десен Блок ! ТОЗИ ФИЛМ сме го гледали - да дойде Царя ...е видяхме ! Б.Б. ще управлява до влизане в НС на Нов Десен Блок със НАД мин......50 депутата ..или докато си иска ! На БСП е с гарантирана опозиц. роля поне до...3 000 год. - затова са тези ПРОВОКАЦИЙ !
127
1
 
14
 
! Отговори
ОТНОСНО АЛТЕРНАТИВАТ преди 1 година
Разбрали или неразбрали хората масово отидоха да гласуват на Референдума иницииран от С Трифонов .Бяха поставени конкретни въпроси за решаване , които управляващите от всички цветове на дъгата игнорираха.А ФАКТИТЕ СА - ХОРАТА ИСКАТ ПРОМЯНА.Колкото и да ни набутват днешните действащи лица-политици , мужду които може и да има единици - морални , честни ....в което се съмнявам са опетнени.
Време е за нови хора с нов морал и чисто лице които да обичат Родината и работят за нея .
126
6
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Ма то скандалите ги прави Нинова, ГЕРБ не произвеждат скандали. Те само ги тушират и намират цаката на скандалджиите.Както се справиха с Манолова , така ще се справят и с Нинова. За какво мислите са тези напъни за отпадане давността на приватизацията ? От това нещо голямо няма да излезне , но виж Нинова ще го отнесе като бръмбар сламка.
125
4
 
13
 
! Отговори
К Маричков преди 1 година
Поздравявам всички във Форума с песента:
АЗ НЕ СЪМ ГЕРБЕРАСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА
124
6
 
5
 
! Отговори
Огнян Минчев цитат преди 1 година
Показателно е изследването, направено от АлфаРисърч, обхващашо 50% от висшето ръководство на ГЕРБ.
На въпроса "Лъска ли Борисов моливчето" Цветанов отговаря "Не знам, той има и лява ръка".
Анализа показва, че това затвърждава убеждението на хората, че в Държавното Управление липсва експертиза , сиреч - дясната ръка не знае какво прави лявата.
123
5
 
11
 
! Отговори
Lora преди 1 година
Много лошо, ако Слави е алтернативата. Втори Бареков - алтернатива за един ден, малко шоу, шум и после в забвение
122
0
 
2
 
! Отговори
ставри преди 1 година
До Ноктиюрно

Как се мие класическа или дръга музика?
121
9
 
5
 
! Отговори
Stonewall Jackson преди 1 година
Една поправка ако мога да направя - Суави не е от Учен доу а от съседното село - Посран дол.
120
13
 
16
 
! Отговори
BG преди 1 година
Не занимавайте българите с този чалгаджия !
119
13
 
23
 
! Отговори
Някой си преди 1 година
Как може да има хора които да се връзват на, този клоун, не си ли наситихте вече на спасители, които се бият в гърдите и накрая... пак ще гледате в земята.
118
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Царят, Станишев, Борисов, Слави все чорук хора. Нямам никакви надежди за България. Утре ще отида да поръчам една заупокойно молитва за България в църквата. Жалко че не съм в работоспособна възраст да напусна България.
117
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не го гледам но за втора вечер попадам на гост от бившата Югославия а попадам защото всяка вечер гася телевизора на майка ми а тя го гледа жената през първите 15 минути и после заспива!Щом аз за две седмици попадам на два такива случая сигурно не мога да си представя колко гости са му дошли на тоя "патриот"от "братска"сърбия,айде Владо Каленбер от Хърватско е друга бира,тоя ли е алтернатива ПРОПАГАНДАТОР НА СРЪБСКИ ТУРБОФОЛК който е "майка"на т.н. чалга ТОЯ ЛИ Е АЛТЕРНАТИВА!Смях в залата.
116
2
 
20
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Да перифразирам една реклама:"Кандидатите са ни скъпи".После знаете какво стана-няколко милиарда отлетяха към нечии банкови сметки из офшорни зони.Така че,мислете с горните глави.
115
5
 
10
 
! Отговори
до хахчо преди 1 година
Хахчо не е предложил никой още. Предполагам че са хора направили голям бизнес на запад и завършили западни университети, умнико
114
20
 
20
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 1 година
...И КОЙ ЛИЦА ПРЕДЛАГА СЛАВИ ...??!!
КРАСИВИТЕ ДУПЕТА НА БАЛЕТ-СЪСТАВА ИЛИ ПИПОНЕСТАТА ГЛАВА НА НЕКОЙ ОТ НЕГОВИТЕ СМЕШНИЦИ...?!

"ЧАЛГАТА"--КАТО "НАЦИОНАЛЕН ИКОНОМИЧЕСКИ МОДЕЛ" ЛИ ЩЕ ПРОПАГАНДИРАМЕ СЕГА ..ХА,ХА,ХААААААА...??!
113
14
 
17
 
! Отговори
ДС предлага преди 1 година
да се запази статуквото и да менят БСп и герб, като 2 глави на един змей. По това че има толкова много плюене и опорни точки срещу проекта на Слави, разбирам че хората, които той ще лансира не са предложени от тях. А от това значи че е по-добре да се подкрепи. Иначе герб БСП герб и така до края на света. Ще видим какви хора предлага!!! Ще следя да няма комунистически родове!
112
18
 
21
 
! Отговори
ДС какво предлагаш? преди 1 година
Не разбирам тези които са срещу проекта на Слави, какво предлагат? Още от същата помия ли - БКП разслоено на БСП и герб затри всякаква опозиция като иззеха функциите на дясното, но разбират дясното само в смисъл на себе си и което направиха за народа е горе долу същото клатене от социализма (клатим влака уж върви) без да са стигнали до последната криза. Трябват им 45 години, т.е. още 15. Трифонов предлага нови лица, дано не са свързани с службите както беше царя.
111
17
 
22
 
! Отговори
КК преди 1 година
Пълни глупости говори Първан Симеонов !Разочаровани избиратели на ГЕРБ как пък не ...камо ли пък точно при чалгаря да идат