Хората търсят алтернатива! А на резервната скамейка... Слави

Червеният електорат търси алтернатива в ГЕРБ, синият – в БСП
Обновена: 15 ное 2017 14:47 | 15 ное 2017 11:45,
152

"ГЕРБ с времето губят своите избиратели и поддръжници в обществото, защото скандалите във властта се трупат и хората започват да мислят за алтернативна опция на управляващите и БСП. В същото време на резервната скамейка седи Слави Трифонов и чака", коментира политологът Първан Симеонов пред Bulgaria ON AIR.

Според него Трифонов вече се готви за избори, защото събира автобиографии на хора, а освен това голяма роля за влизането му в политиката ще изиграе успешният референдум, който се хареса много на хората.

Още по темата

"Червеният електорат вижда, че единственият алтернативен вариант е ГЕРБ, а синият - БСП. Това се случва на всеки няколко години, когато се натрупат скандали в определената партия", коментира още той.

Симеонов отбеляза, че повечето партии, участвали и грабили от приватизацията, вече почти не участват в политиката и никой няма да бъде наказан за кражбите.

"Всяка една власт се изхабява и българинът се надява, че следващият ще е по-добър, но това не се случва", твърди анализаторът.

По думите на политолога октомври месец е бил много тежък за правителството, защото управляващите били разтърсвани от множество скандали, а държавата се раздира от протести на някои социални групи и точно това ще оттегли доверието от кабинета "Борисов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави не е алтернатива. Той е част от гнилото статукво. Бард на БКП(с).
119
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
истината е, че на страната й трябва не само ново дясно, а и ново ляво, а дори и нов център. в момента всичките, без изключение, са плод на едно котило.
118
6
 
7
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Никой не търси алтернатива . докато не се появи Нов Десен Блок ! ТОЗИ ФИЛМ сме го гледали - да дойде Царя ...е видяхме ! Б.Б. ще управлява до влизане в НС на Нов Десен Блок със НАД мин......50 депутата ..или докато си иска ! На БСП е с гарантирана опозиц. роля поне до...3 000 год. - затова са тези ПРОВОКАЦИЙ !
117
1
 
14
 
! Отговори
ОТНОСНО АЛТЕРНАТИВАТ преди 6 години
Разбрали или неразбрали хората масово отидоха да гласуват на Референдума иницииран от С Трифонов .Бяха поставени конкретни въпроси за решаване , които управляващите от всички цветове на дъгата игнорираха.А ФАКТИТЕ СА - ХОРАТА ИСКАТ ПРОМЯНА.Колкото и да ни набутват днешните действащи лица-политици , мужду които може и да има единици - морални , честни ....в което се съмнявам са опетнени.Време е за нови хора с нов морал и чисто лице които да обичат Родината и работят за нея .
116
6
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
*** то скандалите ги прави Нинова, ГЕРБ не произвеждат скандали. Те само ги тушират и намират цаката на скандалджиите.Както се справиха с Манолова , така ще се справят и с Нинова. За какво мислите са тези напъни за отпадане давността на приватизацията ? От това нещо голямо няма да излезне , но виж Нинова ще го отнесе като бръмбар сламка.
115
5
 
11
 
! Отговори
Lora преди 6 години
Много лошо, ако Слави е алтернативата. Втори Бареков - алтернатива за един ден, малко шоу, шум и после в забвение
114
0
 
2
 
! Отговори
ставри преди 6 години
До НоктиюрноКак се мие класическа или дръга музика?
113
9
 
5
 
! Отговори
Stonewall Jackson преди 6 години
Една поправка ако мога да направя - Суави не е от Учен доу а от съседното село - *** дол.
112
13
 
16
 
! Отговори
BG преди 6 години
Не занимавайте българите с този чалгаджия !
111
13
 
23
 
! Отговори
Някой си преди 6 години
Как може да има хора които да се връзват на, този клоун, не си ли наситихте вече на спасители, които се бият в гърдите и накрая... пак ще гледате в земята.
110
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Царят, Станишев, Борисов, Слави все чорук хора. Нямам никакви надежди за България. Утре ще отида да поръчам една заупокойно молитва за България в църквата. Жалко че не съм в работоспособна възраст да напусна България.
109
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не го гледам но за втора вечер попадам на гост от бившата Югославия а попадам защото всяка вечер гася телевизора на майка ми а тя го гледа жената през първите 15 минути и после заспива!Щом аз за две седмици попадам на два такива случая сигурно не мога да си представя колко гости са му дошли на тоя "патриот"от "братска"сърбия,айде Владо Каленбер от Хърватско е друга бира,тоя ли е алтернатива ПРОПАГАНДАТОР НА СРЪБСКИ ТУРБОФОЛК който е "майка"на т.н. чалга ТОЯ ЛИ Е АЛТЕРНАТИВА!Смях в залата.
108
2
 
20
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Да перифразирам една реклама:"Кандидатите са ни скъпи".После знаете какво стана-няколко милиарда отлетяха към нечии банкови сметки из офшорни зони.Така че,мислете с горните глави.
107
5
 
10
 
! Отговори
до хахчо преди 6 години
Хахчо не е предложил никой още. Предполагам че са хора направили голям бизнес на запад и завършили западни университети, умнико
106
20
 
20
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 6 години
...И КОЙ ЛИЦА ПРЕДЛАГА СЛАВИ ...??!!КРАСИВИТЕ ДУПЕТА НА БАЛЕТ-СЪСТАВА ИЛИ ПИПОНЕСТАТА ГЛАВА НА НЕКОЙ ОТ НЕГОВИТЕ СМЕШНИЦИ...?!"ЧАЛГАТА"--КАТО "НАЦИОНАЛЕН ИКОНОМИЧЕСКИ МОДЕЛ" ЛИ ЩЕ ПРОПАГАНДИРАМЕ СЕГА ..ХА,ХА,ХААААААА...??!
105
14
 
17
 
! Отговори
ДС предлага преди 6 години
да се запази статуквото и да менят БСп и герб, като 2 глави на един змей. По това че има толкова много плюене и опорни точки срещу проекта на Слави, разбирам че хората, които той ще лансира не са предложени от тях. А от това значи че е по-добре да се подкрепи. Иначе герб БСП герб и така до края на света. Ще видим какви хора предлага!!! Ще следя да няма комунистически родове!
104
18
 
21
 
! Отговори
ДС какво предлагаш? преди 6 години
Не разбирам тези които са срещу проекта на Слави, какво предлагат? Още от същата помия ли - БКП разслоено на БСП и герб затри всякаква опозиция като иззеха функциите на дясното, но разбират дясното само в смисъл на себе си и което направиха за народа е горе долу същото клатене от социализма (клатим влака уж върви) без да са стигнали до последната криза. Трябват им 45 години, т.е. още 15. Трифонов предлага нови лица, дано не са свързани с службите както беше царя.
103
17
 
22
 
! Отговори
КК преди 6 години
Пълни глупости говори Първан Симеонов !Разочаровани избиратели на ГЕРБ как пък не ...камо ли пък точно при чалгаря да идат
102
11
 
1
 
! Отговори
Sweet chalga time преди 6 години
Няма време ,ти училище и държава за едно и също ли ги имаш?Ми айде стига сме си играли на УЧИНИЦИ И УЧИЛИЩЕ в таз държава де баси хахахаха кви хора Няма времеееее няма време ,кефиш и ти пуф пускам си албумът sweet chalga time на Сливчо да се образовам малко и отварям любимата книга на Мухобойко ВИНИТУ както каза по медийте веднъж той че му е любима Ооооо Боже.хахаха Кефите ме ще ПРЪДНА!
101
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
само той ни остана - един единствен непрофесионален политик,това искат хората,омръзна ни от празнодумци и въртиопашки,искаме човек с нашите разбирания ,говорещ на нашия език ,надявам се да следва обществени а не лични цели като всички останали - нека да властва,да видим резултата