Как се оцелява 100 г.? Със саботажи и деградивна мисъл, рече Борисов

Премиерът видя конспирация в разровения "Дондуков"
Обновена: 28 ное 2017 13:08 | 28 ное 2017 13:07, Веселина Йорданова
309
Как се оцелява 100 г.? Със саботажи и деградивна мисъл, рече Борисов
Снимка: архив, БТА

"Каква деградивна мисъл трябва да имаш – сега да седнем да мислим и да отидем да разровим нещо, да го направим така, че да уязвим на другия ден". Така премиерът Бойко Борисов коментира на днешното правителствено заседание видеозаписи, на които се вижда умишлено разрушаване на новата пътна настилка на столичния булевард "Дондуков".

Още по темата

Премиерът казва, че е гледал клипа и обяснява на министрите си какво е видял. "Облечен с жилетка като на работниците, за да не би някой, ако го види, да каже, че… Представяте ли си каква наглост е това, каква политическа атака – да отидеш, да разровиш готова улица, само за да можеш на другия ден да снимаш и да организираш протести. Смятайте какъв противник имаме срещу нас!", коментира той, според стенограмата.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова, на която бе поискана оставката заради ремонта на булеварда, допълва, че това е престъпление.

Регионалният министър Николай Нанков информира, че само през вчерашния ден са подадени над 20 фалшиви сигнала за закъсали автомобили и ТИР-ове.

"Пращаме екипи да помагат, да се отпуши движението, оказва се, че само ги разкарваме. Това не ни е създало трудности в почистването, защото, както всички виждат, беше създадена добра организация и нямаме затворени пътища… Но фалшивите сигнали, първо, че хабят ценен ресурс, отнема се време на екипите, мести се техника, която е нужна за критични участъци – демотивират се хората, които се занимават със снегопочистване", заявява министърът.

По думите му придвижването е при зимни условия, но не е трудно.

"Няма бедстващи, нито закъсали в снега – проблеми създадоха недобросъвестни водачи, особено на тежкотоварни превозни средства, а не снегът", информира Нанков.

Борисов пък заявява, че това са саботажи и конспиративна дейност.

"Това е същността на оцеляването им над сто години. Това е същността на действието – конспиративна, взривяват влакове, линии, мандри…", обобщава министър-председателят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На видеото е Гергин Борисов - говорител на псевдоорганизацията Спаси София - платени протестъри на червени общински съветници. Прокуратурата да се задейства и да прибере цялата шайка "Спаси София" в ареста.
203
4
 
16
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Като знаем Цецо апартаментчето какъв майстор на сътворяването на ФАЛШИВИ новини е, направо се чудя как така не са отмъкнали паветата?
202
7
 
22
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Бойко като бивш член на БКП дали е ходил да ограбва мандри и да взривява влакове? Да обясняваш днешните политически (или криминални) събития с това, което е ставало преди сто години, е достойно за неговото пожарникарско образование.
201
2
 
7
 
! Отговори
Стар жител преди 6 години
Нали вие искахте павета за да ,,Спасите София".Само че трафика днес не е както бешепрез 60те години и е естественно че ще се,,развълнуват".Това не е спасение а късогледство.Паветата бяха заедно с голямата шкембеджийница до Буда Пеа и малката сладкарничка преди нея,с Славчо семкаря и будчицата със сладоледите,детските битки между червената и бялата кооперация,рибарският и ,,хубавия" на ъгъла с Бачо Киро.Нищо такова няма вече на МОЯ Дондуков където играехме в огромният двор на ,,червената"
200
6
 
16
 
! Отговори
Яворов преди 6 години
О магистрала ,,Трокия,, Чирпан -Стара Загора,ако вдигнеш скорост повече от 70 клм-колата ти веднага полетява и си се пребил!Това пак съботаж ли е или скрит ХАЙДИТЛУК,Бойко от твоите хора!
199
4
 
14
 
! Отговори
Обилното наторяване преди 6 години
винаги когато нещата с тиквите се закучат ГЕРБ вадят от килера рогатио Хросен и го пускат да препуска из летищата с некаква Дъска. ама мноо се открехват съмненията че младо козите хорни именно са свързани с метереологична обстановка около шотладксата рогата хрътка
198
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
само да попитам - защо всъщност паветата могат да бъдът извадени толкова лесно!!! слагането им ли е било провокация тогава, щото паветата по другите улици не са вадят! И на кого всъщност се сържи Бибетко: на тези които са ги сложили на тези които са показали че не са сложени
197
3
 
10
 
! Отговори
До 219 преди 6 години
Когато тръгнеш да пътуваш по света ще познаеш по нужниците на гари ,автогари,граници в каква държава влизаш.Едно време като кацнеш на нашата аерогара и видиш един байчо или войник с един кирлив *** да замазва около и във нужника и те хваща срам.А на тези в Европа не е така.Същото е в учреждения и офиси-по това ще ги познаеш що за стока са.Така е млади мушмороко.
196
4
 
25
 
! Отговори
НЕНУЖНИ ХОРА преди 6 години
С какви работи се занимават на заседания на министерския съвет. Гледат собствените си клипчета и ги коментират.И ние очакваме от тези индивиди да решават важните проблеми на нсарода.
195
11
 
9
 
! Отговори
Дондуков /Бачо Киро преди 6 години
Ей не знам колко сте ,ама сте твърдо в 80те процента.Тобива ругатни и цинизмиама да са с пиниз.А така каруцарската го могат и в Столипиново ивъв Факултето.Дали някой от вас е виждал Дондуков през 70те и 80 те.Не!Никой от вас не е бил роден.
194
4
 
15
 
! Отговори
ЧЛЕН ПЪРВИ преди 6 години
Бай *** винаги е прав! Бай ви *** никога не бърка!
193
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЧЕРА И ДНЕС ТЕЛЕВИЗИИ И ВЕСТНИЦИ НИ ЗАНИМАВАХА С МНОГО ВАЖНАТА НОВИНА - ОТКРИВАНЕТО НА ЕДИН МНОГО ВАЖЕН ОБЕКТ - НУЖНИЦИТЕ НА ГКПП КАЛОТИНА.ЛИЧНО ВИЦЕПРЕМИЕРЪТ СИМЕОНОВ, ПРИДРУЖЕН ОТ ГОЛЯМО СТАДО ХАЙЛАЗИ ОТКРИ ТОЗИ ОБЕКТ ИЗГРАДЕН ВЕРОЯТНО ПОД ЛИЧНОТО РЪКОВОДСТВО НА БОРИСОВ.ЩОГО НИЩО НЕ СТАВА БЕЗ БОРИСОВ И ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ОТ БОРИСОВ.ИМАШЕ МНОГО РЕПОРТЕРИ, КАМЕРИ И ФОТОГРАФИ ЗА ОТРАЗЯВАНЕ НА ВАЖНОТО СЪБИТИЕ.
192
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последните две управления на БКП ни струваха над 12 млрд. лв. Как да има пари?
191
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как се оцелява 100 г.? Със саботажи и деградивна мисъл, рече БорисовНа снимката - твърдоглав комунист, бивш върл член на БКП оплюва комунисите.Нещо като гьон суратлък и нахалство, с претенция за европейски ценности и любов към демокрацията...
190
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Провокаторите на БКП са активирани навсякъде в страната. Не става дума за конкретната улица, така е от години. Още при първото падане на Борисов, при протестите беше задръстено с качулати провокатори, а интернет троловете бяха в истерия.
189
3
 
23
 
! Отговори
Наглост банкянска! преди 6 години
Пак някой *** в и без това мръсните и *** *** на банкянската мутра! сега пък имало саботажи на "Дондуков", ъкдето Дана даскалицата хвърли милиони на банкянски и хотелберлински фирми, които обаче си прибраха повече от половината пари и съсипаха емблематичния софийски булевард! Така че, мутро СИКаджийска, търсете "саботажите" с Дана даскалицата във вашите фирми на мутри и престъпници, все твои хора!
188
0
 
23
 
! Отговори
ДРУГ преди 6 години
Първото управление на греб - няма парии, и 4 години нито заплати нито пенсии мръднаха, второ управление - няма пари, заеми, далавери. Трети мандат - комунистите правят саботажи, крадат павета. Още колко и какво. Нещата отиват още на по-зле и по-зле...
187
0
 
20
 
! Отговори
само да питам преди 6 години
А,падащите от снега дървета в София и те ли са конспиратори ? Тези дървета трябва да се подрязват редовно , тротоарите в кв Лагера са от турско време , в Столична община съм внесла 2000 лв за какво отиват парите?
186
1
 
28
 
! Отговори
Местен преди 6 години
Моментът с излизането на "записите" подозрително много съвпадна със статиите в на Пеевски медийте + слизането на Данчето в метрото и 2-3 дневното ударно лъсване на имиджа по всичките национални медии. Дали е случайно?
185
1
 
12
 
! Отговори
Ми ... преди 6 години
Ми, трудно се оцелява, защото повечето управляващи са били като вас.