Радев и съпругата му - на концерта във Виенската филхармония

Президентът ни участва в лидерски срещи на "Триото" в Австрия
Обновена: 1 яну 2018 15:42 | 1 яну 2018 15:37, Веселина Йорданова
139

Снимка: Президентство

В първия ден на Новата 2018 година българският държавен глава Румен Радев и съпругата му Десислава Радева са на посещение във Виена по лична покана на федералния президент на Република Австрия Александър Ван дер Белен. Двамата са почетни гости на световноизвестния Новогодишен концерт на Виенската  филхармония в златната зала на "Музикферайн", съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
 
Президентът Александър Ван дер Белен отправи поканата си още през септември т.г. в Малта по време на форума на групата "Арайолуш". Тогава двамата държавни глави проведоха своята първа двустранна среща.
 
Датиращ от далечната 1939 година, новогодишният концерт на Виенската филхармония е признат като един от най-известните новогодишни концерти за класическа музика в света, който събира видни представители на виенското общество и почитатели на творчеството на фамилия Щраус от цял свят. Излъчва се на живо по телевизиите на близо 100 държави, като събира милиони зрители.
 
Във Виена държавният глава Румен Радев проведе работни срещи с австрийския президент Александър Ван дер Белен и с президента на Република Естония г-жа Керсти Калюлайд в контекста на срещата на "Триото" на председателството на Съвета на Европейския съюз.

Президентът Радев разговаря и с канцлера на Австрия Себастиан Курц, към когото отправи покана да посети България в удобно за него време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
12
 
22
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Стоят съвсем естествено в обстановката!-------Напълно съм съгласен с колегата! Все пак културата и образованието си казват думата,а не като "милиционера " от Банкя, който едно изречение не може да състави граматически правилно, а "класическата музика" за него се асоциира с музикалното изпълнение на някоя сръбска певачка!
38
10
 
15
 
! Отговори
eve1 преди 6 години
Ама тя Деси слуша Азис ...!???
37
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стоят съвсем естествено в обстановката! За съжаление, там не е за зоо екзотика и затова горили не канят.
36
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се,че президента ще е във виена.другия говори само глупости но за милиционер толкова.
35
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Краварката е в левия ъгъл." но това важи само за рекламата на масло. В нашия случай е по средата на снимката.
34
9
 
14
 
! Отговори
Минчо преди 6 години
И като е свършил толкоз работи във Виена, ние снощи какво сме гледали? Някой буфосинхронист ли?
33
0
 
7
 
! Отговори
на мотиката дръжката преди 6 години
До ПЕШО ЧУКАда, на една кука.
32
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Hubava dvoika sa toi e po s intelig.fidionomia
31
16
 
24
 
! Отговори
*-* преди 6 години
Признавам че малко е очовечена другарката, *** с тия рамене и шепи кат на професионална перачка, няма кво повече да направят нещастните стилисти дето са й ги наели..
30
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Критикарите на президетшата да погледнат текущия материал с Тръмповица в същия сайт.
29
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Госпожа президентшата изглежда съвсем добре. Горната част вече е зрително уравновесена. Облеклото е свежо и не е по младежката мода, съобразено е с повода. Финото напречно каре е удачно, също и наличието на умерено деколте.
28
21
 
17
 
! Отговори
сват-Решетников преди 6 години
Другия път ---на концерта , кака Деси ше е с военна рубашка , ботушки и гимнастьора с кожен колан с надпис "СА"!/..так надо.../
27
3
 
21
 
! Отговори
ДА преди 6 години
До ???Уникални журналисти,уникални статии!И тази година започваме така!
26
14
 
11
 
! Отговори
кви стилисти ,бе... преди 6 години
...нали за да са там "В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО"---ТРЕБВА ДА СА ЗАВЪРШИЛИ "МОСКОВСКАТА ШКОЛА"....ПО "АРМЕЙСКО ОБЛЕКЛО И ПАРТЕНКИ "---КАТО СЪРГЕЯ.....ХА,ХА,ХААААААААВСИЧКИ "СТИЛИСТИ" ---СА ОТ РОДА НА НА Е.ЖИВКОВА......ВЕРНИ НА БКП/ДС!!ген.РЕШЕТНИКОВ--НЕ НАЗНАЧАВА СЛУЧАЙНИ ХОРА ТАМ...!!!!
25
3
 
16
 
! Отговори
??? преди 6 години
Концертът ВЪВ Виенската филхармония ли е бил?
24
14
 
25
 
! Отговори
probi преди 6 години
Г-жо Радева, хубава и интелигентна жена сте, умна сте.Моля, сменете дизайнера си!!!Голяма част от външния Ви вид губи достойнствата си от неподходящото облекло.
23
28
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тази розова рокличка с тези джувки от 1963-та година ли е ? защото тогава такива се носеха, и то на обикновено кино да отидеш. стилисти няма ли в тази държава ? и без това няма да ги плати от джоба си - нали ние плащаме. поне да има за какво.
22
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато Радев е с истинските европейци на европейско събитие в Австрия, бойко се гушка с Доган и прикотква македонци и косовари в ЕС...
21
8
 
19
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Ще трябва да призная, че по госпожа деса има намеса от стилист ( доколкото ми е известно е илиана алипиева) има напредък, сега колко е подходящ розовия костюм е друг въпрос, но и алипиева има някакъв капацитет все пак. Да се благодарим, че не е по измачкана синя жилетка или леопардов къс полиестерен п.р.цал. Отдавна спрях да се питам как жена на 60 г няма изграден собствен стил.
20
28
 
20
 
! Отговори
ПЕШО ЧУКА преди 6 години
...А , розавата рокля , да не е плетена от баба й ....за първия й брак...??!