Радев и съпругата му - на концерта във Виенската филхармония

Президентът ни участва в лидерски срещи на "Триото" в Австрия
Обновена: 1 яну 2018 15:42 | 1 яну 2018 15:37, Веселина Йорданова
139

Снимка: Президентство

В първия ден на Новата 2018 година българският държавен глава Румен Радев и съпругата му Десислава Радева са на посещение във Виена по лична покана на федералния президент на Република Австрия Александър Ван дер Белен. Двамата са почетни гости на световноизвестния Новогодишен концерт на Виенската  филхармония в златната зала на "Музикферайн", съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
 
Президентът Александър Ван дер Белен отправи поканата си още през септември т.г. в Малта по време на форума на групата "Арайолуш". Тогава двамата държавни глави проведоха своята първа двустранна среща.
 
Датиращ от далечната 1939 година, новогодишният концерт на Виенската филхармония е признат като един от най-известните новогодишни концерти за класическа музика в света, който събира видни представители на виенското общество и почитатели на творчеството на фамилия Щраус от цял свят. Излъчва се на живо по телевизиите на близо 100 държави, като събира милиони зрители.
 
Във Виена държавният глава Румен Радев проведе работни срещи с австрийския президент Александър Ван дер Белен и с президента на Република Естония г-жа Керсти Калюлайд в контекста на срещата на "Триото" на председателството на Съвета на Европейския съюз.

Президентът Радев разговаря и с канцлера на Австрия Себастиан Курц, към когото отправи покана да посети България в удобно за него време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
6
 
25
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Чакам някой *** да напише нещо за зелените чорапи на президента Радев.А до "Hafen die Wahrheit" - ти си се вманиачил на тема русофилство/русофобство. И Бах да ти свирят и Моцарт, и Йохан Щраус, все стигаш до тази опорна точка.
58
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В бостана - тиква!В небето - самолет!Народа *** умувакой е най отпред!
57
25
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-голямите постижения на Радев за 2017 - видя руското знаме над Крим, повози се на фърчилото на Макрон и заведе 5ървата дама на бал във Виена !
56
4
 
6
 
! Отговори
випуск ,87 преди 6 години
Ех, президент! На фотос 3 си личи, че не си мотострелковак от ВНВУ - Велико Търново!
55
15
 
18
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 51, Вие сте най-големите предатели, защото вий сте привидно българи,. Иначе служите на матюшката с център Кремъль!
54
23
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За наша Деса думата "дрескод" сигурно е планински връх в Китай. То бива излагация ама чак токова.........
53
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко би изглеждал в естествената си среда на такова мероприятие.Само че в творчеството на Алеко преди 125 години! Бай Баню на терен!
52
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПрофесорПримитивче,той и Моцарт ли е чел.Признавам те за професор-по идиотизъм.Трябваше да добавиш ,че баба му от малък му е чела Бах
51
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не *** интересува етикет и протокол! Днес Деса е много приятна! А за поробена България Виена е била Европа, ,,Радецки'' е австрийски параход и Ботев го превзел на абордаж!
50
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Роклята е като за концерт на Азис
49
13
 
21
 
! Отговори
Прост,по-прост ГЕРБ преди 6 години
На всички трансджендъри ( ГЕРБ ). Скоро вашият единствен крал Слънце отново ще свие опашка пред своите началници и ще прокара законът, който ще разреши Гей браковете и ще вкара в учебния материал изучаването на трансджендъри и гейове като нещо неделимо от нашето общество. Тогава чугунени глави ще ми е много смешно, какво ще плямпате.Хайде със здраве и започвайте да учите децата си....... На предателство към родината
48
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още от първия ден си изпълнява задачата да представя страната на международни културни мероприятия.Външната политика е обсебена от Балкан Тиквар!
47
11
 
22
 
! Отговори
До решетников преди 6 години
Малко е трътлеста за пепеляшка! И после защо западняците ни мислели за втора ръка!
46
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако нашите медии даваха повече снимки от срещи на висшите политически кръгове, щеше да е по-ясно на широката маса, че тъмни тоалети за жени не се смятат за удачни. Има ограничения за черното даже при мъжете.
45
19
 
27
 
! Отговори
Платец преди 6 години
Екскурзианти на държавна хранилка!
44
18
 
28
 
! Отговори
решетников преди 6 години
А, а розовата пантера какво прави там сред всички стилно облечени в тъмни тоалети?
43
25
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЧУДЕСЕН ТОАЛЕТ,ОБУВКИ,ПРИЧЕСКА,МНОГО МИ ХАРЕСВА!
42
19
 
18
 
! Отговори
Байфидан преди 6 години
До 41. Ха-ха, и къде я видя тази култура и образование в този льотчик и секретарката на Славчо? Това, че Боко е *** не прави автоматично Радев умен, а?
41
9
 
8
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
До 38 анонимник. А бе, червен маймун, научи първо граматиката - президенТЪТ трябва да е с пълен член, а Виена е с главно В. А и иначе някаква глупост си написал, щото Радефф е професор по литература, нали, а не бивш шапкар.
40
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По повод раменете:Десислава Радева има , наистина, хубави, а не хлътнали тесни рамене, каквито са обичайни за жени с природно голям бюст. Раменете придават осанка. Неслучайно на много дрехи, даже и да не е текущо модерно, се слагат подплънки. За да се компенсира недоразвитият гръден кош, се правят чупки, набори. Раменете на много от популярните лица от екрана са направо трагедия - явяват се почти продължение на косата. Свикваме с деформацията и я приемаме за добра.