Слави започва подбора, следващият му ход – след месец

Трифонов хвали хората, поискали да са част от проекта му
6 фев 2018 15:52,
232
Слави започва подбора, следващият му ход – след месец
Снимка: архив "Булфото"

Слави Трифонов започва подбора на бъдещите политици след кастинга, който проведе.

"В следващия месец на моята Facebook страница ще ви показваме тези, които са ни направили най-силно впечатление и след един месец ще ви информирам каква е следващата стъпка", написа Трифонов в профила си във Facebook.

Още по темата

В петък, събота и неделя миналата седмица той проведе препитване на кандидатите да сменят сегашните управници. Още в края на миналата година шоуменът обеща да подбере "политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава".

При изслушването Слави бе подпомаган от професор Раденски от университета Чапман, Южна Калифорния, доктор Нинов – декан на университета "Стенден” в Доха, Катар, и доктор Бъчваров, микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина.

"Имахме честта да се срещнем с изключителни българи от България и - буквално - от цялата планета. Общото ни впечатление е, че качествата, професионализмът и моралът на българите са абсолютно несъпоставими с качествата, професионализма и морала на сегашната политическа класа", написа днес Слави в профила си във Facebook.

Трифонов допълва, че с екипа му са абсолютно сигурни, че хората, с които са се срещнали, са една нищожна част от изумителните българи.

"Повярвайте ми - има такъв народ!", завършва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От мене да знаете, с парашутисти и шумкари нищо не може да се оправи. Нужн е здрава ръка стъпила на здрава основа, а не зависима от тези които го финансират и му дърпат конците забъде тяхна марионетка. Тъй, че Славчо, излъгали са те и знаеш ли защо. Тъй като си болезнено амбициозен и тшеславен с чувствоза изключителност. На тези зад завесите и на тези зад техните завеси тиси удобният индивид за употреба.
99
12
 
18
 
! Отговори
Браво на преди 6 години
БЪЛГАРИТЕ! Стават такива в САЩ ,на Запад, в условия на демокрация, но не и в Русия.Затова и всички от БСП си пращат децата в САЩ.И остават да работят там.
98
10
 
14
 
! Отговори
Хлеботачо Чорбаджийс преди 6 години
И тез дошли през голямата вода от новия свят ще ни оправят нас ***. За колко за 800 дни ли, или ще оправят и те себе си и родата си. Проекта Слави Трифонов не върви, повтаря идеята на бившите Жълти. Следващият му ход ли - да предизвика дебат за да вземе акъла на ***.
97
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не слушам Слави Трифонов, но ви гарантирам, че един безплатен концерт с представяне на избрания екип ще обърка правилното храносмилане на доста хора и ще им докара прашница.
96
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пиши на кирилица! Важно е!
95
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На хората толкова им е писнало от крадливи политици, че са готови н всякакви рискове и авантюри. Биха избрали даже магаре. Народ, който избра свинепас за свой цар клво може да покаже?! Дано знаете за кой свинепас говоря - Бърдоква! В момента в същото - пожарникари, физкултурници, ченгета, престъпници, комунистически ***, рабфак бабички, всякаква *** ни управлява - вие сте виновни! Вие ги избирате и им давате прави да ме управляват! От всички вас ше търся отговорност! Да го знаете.
94
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано този си дава смвтка, че приннвго са отишли разни търсещи моментна телевизонна слава и известност хорица! Това са политици на теория, никога не са покзали управленски похвати! Не бих доверил живота на децата си на такива!
93
25
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали се сещате, че коментарите тук нямат никакво значение. Екипът на Трифонов ще наруши спокойствието на крадците, които двадесет и кусор години крадт безугледно и безсрамно собствения си народ.
92
7
 
34
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
Да си успешен водач не стига само добро образование и морал. Топки се искат!
91
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До лаик И кои е майстора в политиката, че ми обягва ...
90
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави, Слави Слави !!!!!!!
89
12
 
7
 
! Отговори
izh преди 6 години
До Референдума-отсвиренЩе ли стигнат на Курнелийка парите за още един тур с Учиндолкия? Съмнявам се. По добре с брадатото адвокатче. Нови избори - нов проект. И така докато червения бизнес завърже кесията
88
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само тоз не ни беше оправял още...
87
7
 
22
 
! Отговори
izh преди 6 години
Не че депутатите са ни много стока, ама шумно рекламираното от много медии /защо ли?/ политическо шоу от бакалско качество, даже и за смях не става. Абе то и в италиянския парламент имаше една Чочолина
86
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако половината българи бяка учиндолски "простаци",а не банкянска "интелигенция",нещата може би нямаше да са толкова трагични.
85
16
 
31
 
! Отговори
учиндолски проостак преди 6 години
СЛАВИ ТОЯ УЧИНДОЛСКИ *** ИМА ОГРОМНА ВИНА ЗА ФОРМИРАНЕ И НАСАЖДАНЕ НА БЕЗНАКАЗАНОСТ, НА АГРЕСИЯ И ЧАЛГАРЩИНА - ЧАЛГА Е НЕГОВОТО ИМЕ - ЧАЛГАТА В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, МАХНЕТЕ ГО ОТ НАЦИОНАЛЕН ЕФИР!
84
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Над 2 млн гласуваха на референдума,но 1 глас не достигна според ЦвИК-Бойковия..
83
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не вярвам на никой от досега управлявалите,още повече пък на тия дето вече 20 години им гледам физиономиите във властта и дето нищо не са постигнали за мен,нас а само за себе си,този може да е популист или къвто и да го наричат,но говори моя език и споделя моите виждания,не харесвам чалга,но още по-малко харесвам професионалните политици и нагаждачи
82
15
 
9
 
! Отговори
Референдума-отсвирен преди 6 години
Депутатите пуснаха референдума на чалгаджиите на Слави по наклона на бобслея, т.е. го отсвириха. В крайна сметка ЦИК и съдът решиха, че референдума на учиндолския умник е само пожелателен , а не задължителен поради липса на достатъчен брой гласове. Това са законите на България. Какво му остава на дългия клоун Славчо да организира нов референдум като убеди повече хора да гласуват Да му пожелаем успех.
81
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека Слави да се пробва, какво по лошо от това може да стане. Ние толкова години сме на дъното, така, че нека опита.