Гинка на всеослушание: Който ми уронва престижа, на съд!

Сделката с ЧЕЗ била толкова политизирана, че чак сатанизирана
Обновена: 1 мар 2018 15:34 | 1 мар 2018 15:13, Камелия Цветанова
573

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Новият собственик на ЧЕЗ Гинка Върбакова се оплака на многото скандали около сделката. Тя се включи в съвместното заседание на парламентарната комисия по енергетика и тази за контрол над службите.

В заседанието участват шефовете на ДАНС, ДАР, Българската банка за развитие, НАП, КЗК и други компетентни държавни органи, които имат отношение по сделката с ЧЕЗ.

Още по темата

То започна с изказване на шефката на "Инерком", която по-рано се срещна и с премира Бойко Борисов.

Според нея политизирането на продажбата на дружеството е достигнало до степен на сатанизиране.

"Стигна се дотам един политически лидер да попита: "Как може Гинка от Пазарджик на 43 години да си купи ЧЕЗ!?". Аз искам да попитам как една млада дама на 28 години, от село Крушовица, може да си купи "Техноимпекс", директно атакува Върбакова червената шефка Корнелия Нинова.

Бизнесдамата призна, че явно е подценила възможността да бъде атакувана от компании, които искат да провалят сделката чрез оказване на политически натиск в България и Чехия.

"През последните дни сме свидетели на безпрецедентна кампания срещу коректната компания "Инерком", оплака се още Върбакова.

Според нея е налице политически и икономически шантаж, който цели да осуети сделката.

По думите й различни институции и партии видели единствено възможност за повишаване на политически рейтинги и раздухване на страхове.

"Няма да допуснем да ни превръщат в марионетка, да пускат слухове, че сме подставени лица, който твърди подобни неща, ще трябва да ги доказва в съда", предупреди тя.

"Бяхме набедени в политическа и икономическа постановка. Отказваме да участваме в този сценарий", отсече още Върбакова.

Тя опроверга и съмненията, че фирмата й няма финансови възможности за обезпечаване на сделката и добави, че "Инерком" от 10 години развива бизнес в сферата на енергетиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


573
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
457
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гинке кого заблуждаваш себе си или нас
456
0
 
2
 
! Отговори
Гк преди 6 години
Откога е престижно ,да си длъжник на НАП ?
455
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Andreshkoмалко ти е пишлето да задаваш такива въпроси. Върви при селянката от Крушовица да те отрака и тогаз пак ела тука.
454
1
 
4
 
! Отговори
татяна преди 6 години
Какъв престиж бе Гинке ? Я се погледни - тази рокличка от някоя доста по - едрогърдеста са ти я навлекли на бързо сричаш като първолак и т.н. Най- жалкото обаче е че фирмите ти са фалирали ами ако фалираш и ЧЕЗ ? И още нещо - познаваш ли Д.П-ски защото парите са негови а не на ББ/той е кукла на конци /?
453
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 419И като не е някоя силиконова- намазана скъпо изглеждаща кифла проблем ли е за теб?
452
1
 
4
 
! Отговори
е и преди 6 години
Смело Гинче,Андрешковците са свикнали да бъдат насред блатото,докато техните господари разграбиха цялата държава.Тоя път не им се отвори парашута и ревнаха на умряло.
451
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв престиж ти е уронен бе маци? Женичка на средна възраст от областен град с няколко фалирали фирмички. Да ти имам престижа дето си пазиш.
450
4
 
7
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Пр.ост народ заслужава пр.оста тиква да го управлява и да му се подиграва. Да ви е честита Гинка евроразпределителката,пардон електроразпределителката. Продължавайте да си седите на топло в къщи и да протестирате по форумите,вместо да излезете спонтанно на протест пред Министерския съвет и да им искате оставката. Не народ а *** и с това ще завърша.
449
3
 
9
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Гинче,след като от 10 години развиваш бизнес за колко милиона е и как спечели първия милион? След като твоето семейство има няколко фалирани фирми,как получи толкова голямо доверие от банките без нечии протекции,като до онзи ден беше на никого известна освен на приятелката ти министър от Герб? Колко специалисти имаш способни да поддържат преносната система?
448
4
 
10
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Анонимен-483,това не са думи на гинка-гошка,инструкцията за да ги каже,тя е получила от банкя.
447
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Далаверата е следната:Пробутват ни Гинка като купувач,знаейки отлично,че всички ще скочат срещу подобна гавра.Гинка дава най-високата оферта,за да няма съмнение,че чехите може да и откажат.Естествено Гинка печели и народа скача.Тогава ББ я привиква,обещава и едни милиончета за да се откаже и Гинка кандисва.Държавата,т.е.всички ние плаща/ме/за тази авантура и вълка/Бойко/сит и агнето Гинка-цяло.Радвай се народе,пито-платено.
446
6
 
14
 
! Отговори
Xxxxx преди 6 години
Ква си ти *** кака Гинке ?? Калинке ...
445
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как така една фирма която не е нито на БСП нито на ГЕрб нито на ДПС ще постигне такава сделка? Ами може, изпълнила е условията и се е състезавала в държавата Чехия където няма такава корупция и връзкарство като при нас.Ако тая сделка беше в България познайте дали Гинка щеше да я спечели?За това и всички са срещу нея. Как си позволява да се eбaвa с големите клечки и установените правила в България!
444
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато Гинка попита как може една млада дама на 28 от село Крушовица да си купи Интерком всички депутати скочиха срещу нея включително и тея от ГЕРБ макар да са противници на Корнелиа.Те бяха потресени че обикновен човек може да си позволи далаверите които са разрешени само за политическата класа, депутатите и управляващите.
443
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Гинка, дерзай момиче!Аз виждам огромна завист към Гинка и какво тя е постигнала от всички депутати, членове на правителството та до последния бедняк в българия. Социализма е още тук, не си е отишъл никъде. Американската мечта аз да постигна това което богатия е постигнал никога няма да пребори българската мечта онея богатите да станат бедни като мене.
442
0
 
8
 
! Отговори
Циник 2 преди 6 години
...първото борче си мисли: "Мамка му - 1500? от нищото...па и верно лaйното само половината остана..!" Зело лъжичката и продължило..Идва шефа им и ги пита:- Кво праите бе?!!!Борчетата в един глас:- Ми въртим тука Ени Пари!Държавата продаде ЕРПтата за жълти стинки...сега ще ги купува обратно!
441
0
 
5
 
! Отговори
Циник 1 преди 6 години
Две борчета седяли на кафе...и едното викало на другото: - Ей, голям бизньесмен станах! Сичко мога да продам! Другото борче му отговаря: - Аре посмали малко ве! До масата им имало 1 кучешко ***... първото борче казало: 1000? ако ся го хапнеш тва! Второто борче погледнало лaйнoтo и си мисли: "Мамка му...1000? са тва...па и не е толко големо" зело лъжичката от кафето и почнало....стигнало до средата и си мисли: "Кво праа бе..мамка му?!"казало на първото:"Брато - 1500? ако го доядеш
440
4
 
2
 
! Отговори
Гост 2 преди 6 години
Страхотен политически / олигархичен / театър.Гинка-президент!
439
1
 
13
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Аз пък и завиждам на кака Гинка!"Държавата НИ...ще се бори да изкупи акциите на кака Гинка!"Кака Гинка - за нула време стана милионерка със стотици милиони евраци! Даже и други *** да стоят "зад нея" - и тя няма да е валат!Колко живота ще ни трябват за да спестим 1 - 2 милиона евро? Трохите , които ще останат за нея ще са в размера на милиони!
438
3
 
12
 
! Отговори
На Върба! преди 6 години
Като я гледам с жилетките и слугинската физиономия, пък и с незавършеното средно, баш ми е ясен престижът й. Чете и срича... ОШфорка, пули се неразбиращо. Но ЧЕЗ е нейн, уважаеми българи. *** и проста, но ни владее... е, пона 40% от нас.