Божидар Димитров: "Кан Кубрат" няма да е патерица на ГЕРБ!

"Няма да бутаме правителството, ще направим референдум за ВНС"
Обновена: 11 мар 2018 07:31 | 11 мар 2018 07:30, Анисия Иванова
220

"Няма да бъда патерица на ГЕРБ! Категорично! Предстои да видим дали ще се коалираме със Слави Трифонов. Хората в парламента не са елита, това са партийни функционери, лузъри". Това заяви в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR професор Божидар Димитров, създател на политическа формация "Кан Кубрат".

"Всичките ни политици произхождат от "Философския факултет" на СУ, от времето на социализма. Тогава беше призната една философия - на марксизма-ленинизма. Всички са марксисти и това е нивото им", убеден е историкът.

И обясни, че за да се управлява една страна са нужни от 3000 до 5000 души. "Ние, в партията, имаме над 20 000 елитарни специалисти", каза Димитров.

"Няма да бутаме правителството, ще направим референдум за Велико народно събрание", допълни той.

Според историка патриарх Кирил не е направил дипломатически гаф, тропането по масата и говоренето му са типични за генерал от КГБ и допълни: "Говорих с Валери Симеонов и го посъветвах да се извини. Той трябваше да го направи. Казах му, че не бива за няколко думи да разваля цяло правителство".

"А иначе никой не видя истинските думи на патриарх Кирил. Той каза, че България е създала Русия, Русия е продукт на България! Но, ако трябва да бъдем честни, и патриарх Кирил и българското правителство не са прави. Когато каним, е необходимо да каним и останалите народи, участвали в освобождението на България", смята Димитров.

А относно ЧЕЗ мнението на бъдещия политик е, че няма значение кой стои зад Гинка. "Ако не беше Гинка, щеше да е Пенка!", отсече той.

"Ако тя няма капацитет да управлява ЧЕЗ и станем като дискотека веднага жандармерийски части заемат позициите и започват да управляват системата", предложи проф. Божидар Димитров.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Божо историка пак се изказа ... да го бяха кръстили на едуард шевернадзе тоя клуб
141
2
 
15
 
! Отговори
трябват избиратели преди 6 години
Този Слави е такава издухана брамтия че не виждам свестен човек да гласува за него.Просто е подходящ за масовката.
140
4
 
9
 
! Отговори
така преди 6 години
Новата опорна точка на ГЕРБ...Божи Димитров русофил...белкем някои простодушен атакист го припознае,щото по никакъв начин не бива да се асоциира с ГЕРБ/Борисов...чиято патерица всъщност е този бледолизец."Воля" вече го игра този мач.А Слави дали знае че е Димитров му е коалиционен партньор...съмнявам се.Това вече го игра с "Възраждане"...и го пратиха на майната си.Активно ченгесарско мероприятие на средните ешалони на ДС,чиито представителност в държавата е ГЕРБ/Цветанов и Борисов.
139
3
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Няма ли способни мъже в България?, - че някакви дядовци, баби, жени (и остава, и деца) да вземат да ни управляват...
138
4
 
21
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Добри хора, ченгесарската стоглава хидра отново гърчи отровните пипала. Всички, които ще влязат в тази партия са бивши доносници и ченгета с 910 лв пенсия на месец най-малко. Самозванци, неграмотници и "полуинтелегенти", като т. н.професор Димитров. Сладрче отвсякъде... Напълно съм съгласен със Сидни по-долу. Помията, с която заливат народа български стигна брадичките и вече влиза в устата! Поздрав от Мюнхен и не забравяйте старата приказка: "кой как я нареди..."
137
3
 
19
 
! Отговори
77 преди 6 години
ТОЗИ ЦЯЛ ЖИВОТЕ БИЛ ***
136
4
 
8
 
! Отговори
Azbeaz преди 6 години
Да идва някой ако ще и Слави да е или някой друг, да придизвика избори и да ги спечели за да може най-накрая да да се махнат Герб и да се заличи Бсп....нещо, което трябваше да стане отдавна!!!!
135
5
 
13
 
! Отговори
Анонимер преди 6 години
ГЕРБ вече започнаха да се клонират.Само че няма да ги споходи съдбата на овцата Доли.Хич да не си правят илюзии.
134
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Божо,кой ще ти плати референдума?Ти не само няма да бутнеш правителството,ами със зъби и нокти драпаш да си в него.Както и другия п-р Мишо Константинов.Знаеме ви беееее,на кого пробутвате сега номерата си?Кой мислите ще ви повярва?
133
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо не казва за демографската катастрофа и обезбългаряването, а не остана време да се спаси каквото е останало.
132
1
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Другари,много партийки произведохте,разводнихте червената идея.Ама нали сте "на всеки километър",трябва да наваксате изоставането,че евро..ейския биг брадър ви гледа,и трябва да рапортувате как върви разграбването на България.Колко години ни давате,докато станем 5 000 000,както искаше една американска сополка,пардон посолка?
131
1
 
23
 
! Отговори
ало, ало преди 6 години
Божо, НАБОРЕ, слушай внимателно, няма да повтарям: ходи си в Созопол, имаш си хубава къща! Към 5часа /след слеобедната дрямка/ излез до близкото кръчме удари една мастика с шопска салата /може и 2-3, колкото ти се услади/ със стари приятели, побистри политиката и се прибирай да си гледаш "по света и у нас"! За.би я тази, държавната политика, не е за тебе!АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ, а по-късно и НАЗДРАВЕ!
130
8
 
9
 
! Отговори
и аз преди 6 години
знам, че "Кан Кубрат" няма да е "патерица" на ГЕРБ. Ако, все пак, набере някаква сила, ще е в подкрепа на русофилската пета колона в България.
129
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Два мандата президент са малко за великите дела. И мандатите трябва да се намалят на 4 години, ако искат президентска република. Министър-председателят няма мандати и може да управлява неограничено. Тоя смята да въведе режим без постоянен парламент и да управлява с укази, да свиква парламента на сесии за 2 седмици да му приемат набързо подготвените закони и да ги разпуска. Така управляваше БКП и Тодор Живков.
128
1
 
15
 
! Отговори
АВСТРАЛИЙСКА ЖРИЦА преди 6 години
Яко ще ви бухат по главите щото сте много умни да ги избирате. Дълги години ще теглите хамутаПоЗдрави от Сидни австралия
127
3
 
14
 
! Отговори
НЕ,МЕРСИ преди 6 години
Който иска да гласува за ченгета!
126
2
 
6
 
! Отговори
Шиби Пстррицата преди 6 години
Гузен негонен бяга.
125
9
 
13
 
! Отговори
Истукан преди 6 години
Всички са патерици на ГЕРБ, БСП и ДПС. Затова Не гласувам. Вие си гласувайте. Няма по-голямо шоу от патриотите. Голям мит са. Ще ги учим в учебниците като башибозуци и еничари. Няма по-големи изчадия от фалшивите нацисти и фашисти. Волен Сидеров и Валери Симеонов се правят на Левски и Ботев, ама нещо не им се получава. Посират се отвсякъде. Не им отива да се правят и на Хитлеровци, но им отива да се правят на бай ***. Сидеров си е чист бай *** от гората. Направо си е за лудницата човекът.
124
6
 
17
 
! Отговори
АЗ СЪМ БЪЛГАРИН.. преди 6 години
...И НЕ СЪМ ДЛЪЖЕН НА РУСКИТЕ ЛА"""АРИ С НИЩО !!!МИНАХА ВЕЧЕ НАД 100-ГОДИНИ ОТ РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА .....И РУСКИТЕ ИВТЕРЕСИ НЕ СА ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА МЕН И СЕМЕЙСТВОТО МИ.НЯМАМ НИКАКЪВ ИНТЕРЕС ОТ РУСИЯ И ПУТИН!!!!НЕ МИ ПУКА ЗА ТЯХ!!!!!!!!!!!ОТИВАЙ СИ БОЖО!!!!!!!!!
123
1
 
3
 
! Отговори
Кики преди 6 години
Да !