Паси съветва: С Русия – вежливо, но въоръжен до зъби!

Бившият външен министър поиска бази на НАТО на Черноморието
20 мар 2018 11:15,
312
Паси съветва: С Русия – вежливо, но въоръжен до зъби!
Снимка: архив "Булфото"

С Русия трябва да се разговаря изключително вежливо, но въоръжен до зъби. Това смята бившият ни външен министър Солмон Паси.

Според него при общуването с Москва трябва да се изхожда от една максима: "Да нападаш Русия е лудост, да не се защитаваш от нея е още по-голяма лудост". Затова според дипломата Запада трябва да се въоръжи.

Още по темата

"Западът е в пъти по-слабо въоръжен от Русия, особено в региона на Черно море", каза Паси пред Нова тв. Той е категоричен, че на Черноморието трябва да има база на НАТО.

Бившият външен министър коментира и отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал в Лондон. Той отхвърли версията, че някой е импровизирал опита за убийство, за да накисне Кремъл.

"Помислете, защо никой не се сети да убие Хилъри Клинтън, за да накисне Доналд Тръмп? Защо на някой не му хрумне да убие Корнелия Нинова, за да накисне Бойко Борисов?", попита Паси.

Той говори и за отношенията на ЕС и Русия и попита защо Москва не е опитала да използва посредничеството на България както Турция го направи.

"Ако Русия имаше същото добро желание за преговори с ЕС, можеше да се обърне към нас, в частност към президента Румен Радев и да каже, че иска ние да бъдем посредник при преговорите", каза Паси и обясни, че санкциите срещу Москва са опит за преговори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
30
 
! Отговори
Млък! преди 6 години
Млъкни, Паси! До сега не зная да си направил нещо добри за България, затова - млъкни!
69
1
 
24
 
! Отговори
Атакист преди 6 години
Бе я се прьждосвай.
68
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че е била руската армия,иначе майка му и баща му на Пасито отдавна да се се превърнали в абажури на някой есесовец!
67
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм изключително зле настроен срещу Путин (в никакъв случай срещу Русия). Ама този *** направо за война иска да се готвим. Личната му еврейска полза е да влияе за откриването на американски бази. Нищо лошо, но не в такъв контекст, Булен ***.
66
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Народен съд за политиците от прехода ! Да започнем с този !
65
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, с тази армия ако ловджиите направят преврат ще завземат властта без никакви проблеми, а ти на Русия си тръгнал да се противопоставяш.
64
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Соломон Паси = Сюлейман Паша. Прапрадядо му. Криптоевреин.
63
0
 
29
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До СатаНАТО - време е, да пинеш розовите, сините и зелените хапченца. Време е Чичо Доктор да ти предпише и нови, по силни. И не си лягай с мокри чорапи.
62
1
 
10
 
! Отговори
Мумификаторски преди 6 години
С оглед невероятната полза за БГ,благодарение на га-ди-на-та,предлагам:Тъй като издигане на паметник приживе е ретроградно,то тя да бъде приживе осолена, маринована и запазена в стъкленица.Положително е че тя не старее и е като на стоп кадър-т.е. поколенията ще се чувстват във времето на поразиите,които сътвори.С авоарите,получени от нея за "съдействието" да се изгради храм,където да се постави стъкленицата.Мненията му да бъдат въведени за изучаване в 7 клас.Запазен *** да се изложи в ПНМ.
61
2
 
34
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Да? И като как да стане, като благодарение на Вас самия изглеждаме като голи охлюви и спрямо Русия и спрямо Турция? Въоръжен до зъби? С какво бе, като ти беше в основата на унищожението и на армията и на военно промишления комплекс? Нали беше много Евроатлантическо да *** почти ново оръжие? Сега с прашки ли, предател мръ.сен? Що не попиташ господарите си зад океана?
60
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
чакаме сега и включване от плювню на деси банова новия спонсор
59
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради такива като Солмон Паси, много българи днес съжаляват че предците ни са спасили българските евреи.Ето това е благодарността им-предателство и лични интереси.
58
38
 
5
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Време е тихите воини на МОСАД да светят масолото на този *** Путин,който е заплаха за избрания народ на Бога -Евреите.Време е Израел и САЩ да изтрепят до крак всички руски и български православни крастави *** и да ги изпратим при техния лъжепророк исус назорея в пъкала,където заедно с него да се пържат там в гореща сяра и екскременти..
57
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама така е. Няма нито една база около Варна или Бургас. Ако стане ядрена война, как така тези райони няма да бъдат обезлюдени? Трябва навсякъде в Европа да се бомбардира еднакво, не може да се оставят живи хора да пълзят. Русия ще бъде провокирана да отговори на агресията и бази затова трябва да има във всяко населено място, във всеки един гойски град и по възможност до детските градини, че тези гои много се навъдиха. Светът принадлежи на евреите, те са богоизбран народ и искат да си живеят сами
56
15
 
7
 
! Отговори
до Зозо преди 6 години
Червената армия няма да дойде точно на именния ти Путкинден.
55
1
 
14
 
! Отговори
заблудени оФци преди 6 години
До Анонимен 51Не плачи на чужд гроб неграмотно джендърче ! Не си достоен краката да ми миеш и водата да я пиеш .
54
2
 
32
 
! Отговори
Без възражения преди 6 години
Няма да възразя ако този бъде отровен и да обвинят Путин.
53
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ФАКТЕ браво - на това се казва демократ човек.
52
2
 
29
 
! Отговори
дедови преди 6 години
Този *** не е българин, нито етнически, нито морално ! Тойбезнаказано натвори най- страшните неща за българите под крилото на другия чужденец - Моната ! Ше има възмездие иза двамата, дано е по мое време !
51
14
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
До Анонимен50Ще дойде Червената армия на Дунава на 36-ти, Шестък по обяд. С други думи на Путкинден!