Радев на крака при Путин в края на май

Във времена на конфронтация трябвало да се поддържа диалога
239
Радев на крака при Путин в края на май
Снимка: БТА

Президентът Румен Радев официално потвърди, че ще посети Москва през май.

Засега най-вероятно визитата ще е на 20 - 21 май, но конкретните дати все още се уточняват, съобщи държавният глава.

Още по темата

Посещението на руския президент Владимир Путин обаче засега само се обсъждало и заради това не можело да се говори за определени дати.

"Във времена на конфронтация трябва да се стремим да поддържаме диалога и да снижаваме напрежението", коментира Радев  в отговор на въпрос дали сега е моментът да се организира негова визита в Русия.

"Българският културен, световен и цивилизационен принос не може да става залог на политически конфликт. Точно във времена на конфронтация ние трябва да поддържаме диалога, трябва да търсим общите интереси в борбата с тероризма и как да снижаваме това напрежение. Така че в тази връзка мисля, че диалогът и каналите за диалог трябва да бъдат запазени. Основната цел на България е постигане на диверсификация – на газови и енергийни доставки като източници и като маршрути. В това отношение ние трябва да правим всичко възможно да получаваме отколкото може повече места и маршрути енергия – това означава по-голяма сигурност, повече опции и по-ниски цени. Затова България трябва да бъде активна в тези дейности", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако простолюдието беше такова...Лошото е, че простаците смятат образованите и културни хора за някакви ***, защото това е единствената им утеха за собствената им кухота и безполезност.
126
7
 
10
 
! Отговори
мухахах преди 6 години
Елементарен ***. Срам ме е , че съм българин с такъв "президент". Руски слуга без грам достойнство. Гнус.
125
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такъв слаб президент, не е имало. Няма ясна позиция с кой е. Трудно говори. Общи приказки. Общо взето представител на простолюдието.
124
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не пиши избирателно ,а кажи също ,че англичаните пращат шпиони да подкукуросват мохамеданите на бунт в източна румелия, щото не искат да се създава голяма държава на балканския полуостров
123
8
 
9
 
! Отговори
ШМАТКА преди 6 години
До тук много малко смислени коментари които оценят и виждат правилно посещението на Президента в Русия. Никой от тези *** които драскат колкото да се намират на работа не са наясно с голямата политика и не я разбират ама за съжаление четем простотиите им
122
6
 
9
 
! Отговори
И ТАМ... преди 6 години
да си остане! Не след дълго ще ви вкарат насила отново под руско влияние и този път ще е завинаги! Кажете сбогом на Европа и цивилизования свят!
121
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не виждам кой друг може да възпре Ердоган и Турция............ако не дай си боже, решат да проявят агресия срещу България-само Путин и Русия могат !Затова правилно решение на БГ-президент!
120
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То всички знаем кой ходи да го онструктират във Вашингтон и се връща с потупване по рамото и КОНГРЕЧУЛЕЙШЪН!!!!
119
3
 
7
 
! Отговори
Уфф преди 6 години
Добре че нищо не зависи от коментиращите тук.
118
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека Радев се види с Путин, няма лошо!!!Пък форумните плъхове от панелките нека си реват!!!България трябва да води балансирана политика!!!
117
8
 
15
 
! Отговори
Мария преди 6 години
Какавото и да е-Русия е геополитически играч-1 на световната арена.Хегемонията на САЩ е минало.Това е много добре за целостния мир в рамките на мира на планетата.
116
9
 
12
 
! Отговори
681 преди 6 години
До ние не сме добре ! А бе ей серсемино това което си написал е пълна простотия и тъпня! Я ми обясни кога през историята си България е ''яла руската попара'', а? Попрочети с пилешкия си мозък и виж кога западните ни'' благодетели'' са посичали държавата ни? Ей, *** народ и това си е, забравихте много бързо историята си ,бе!
115
11
 
10
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
Браво!!! Най сетне.Трябва си гледаме интереса. Няма само оня 6-то апартамента и струиникодържача да ходят но ;молитвена;закуска и да се гъзят у USA-.to.......................................
114
11
 
10
 
! Отговори
Хан Крум преди 6 години
Така, така - малко останаха кандидатите но все пак някой трябва да целува мястото между двата глутеуса на бащицата император. Зер без "братската" помощ на кремълската мишка, *** щеше да види президентството през крив макарон. И да не забрави да му говори на руски - както СерГея правеше навремето - за да ни орезили още повече като народ дето им е дал и езика и писменоста. Дерзай значи - товарищ старшина - поцелуйка и попрошайка.
113
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представям си как на срещата с Путин влиза изведнъж озверелият Поп-Кире Фасо. Олеее малееееее....
112
15
 
14
 
! Отговори
решетников преди 6 години
Този *** все повече се оплита в неподходящото си амплоа. Не знае какво да прави, сам не знае какво говори (ама то други му пишат и казват какво да плямпа), действията му са като на руски слон в западен стъкларски магазин. Жалка работа.
111
5
 
6
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
До 114 *** анонимник. Много, ама много си елементарен, пич. Това, че не харесваме Радефф не означава, че искаме Цецка на негово място.
110
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чета коментарите и се питам следното:Да не предпочитате баба Цецка-стругарката за президент??
109
8
 
9
 
! Отговори
scott преди 6 години
абе там, рускиа патриарх ше бъде ли?че като го почнат........
108
15
 
15
 
! Отговори
Литератор преди 6 години
Заглавието е сбъркано. Трябва да се чете : Радев на колене в Москва в края на май. А да, и с бележник в ръка за новите инструкции. Жалъъъъъъъък !