"Боляровогейт" – ГЕРБ срещу БСП: Шуробаджанащина!

Червен октопод души българска община, отсече Антон Тодоров
26 апр 2018 12:45,
29
"Боляровогейт" – ГЕРБ срещу БСП: Шуробаджанащина!
Снимка: ГЕРБ

От ГЕРБ излязоха с ново разкритие за шуробаджанащина в червена община и го нарекоха "Боляровогейт".

Според изнесените данни от управляващите, в Болярово близки и роднини на кмета и председателя на общинския съвет са назначени на ръководни длъжности.

"Кметът Христо Христов от БСП е назначил за секретар на общината, най-висшата длъжност след кмета, първата братовчедка на съпругата си. Освен това шефът на спортното дружество е синът на кмета и получава пряко финансиране от баща си", обясни депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

Съпругата и дъщерята на председателя на Общинския съвет пък са началник на отдел и главен специалист, сигнализират управляващите.

"Червен октопод души българска община. Феодалният социалистически гнет е непоносим и близо 30 г. в тази община нищо не е мръднало", отсече Антон Тодоров от ГЕРБ и настоя, че това е ясен знак за паралелна държава.

"Ако не си от БСП, от феодалите, не получаваш отопление, работа в общината, покана са участие в търгове и проекти, нямаш възможност за участие и реализация", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
38
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Гражданин съм на съседната община Елхово. Завиждам на такъв работохолик кмет, за който гласуват 75 % от избирателите.Елате в нашата община да видите какво "кадърно Пете" имаме. Готов съм да гласуваме за размяната с Болярово. Ние имаме стабилен "растеж" - в мизерията и грабежа.
24
2
 
38
 
! Отговори
АНОНИМЕН ХРИСТО преди 5 години
Това е отдавна замислено и скалъпено пропагадно шоу. Горките сценаристи. Толкова са жалки, завистливи и неуки, че плагиатстват от комунистите в титула и схемата. Разбирам, че искат каквото е в Хасково и Габрово да сътворят в цяла България мрежа от шуробаджанащина. Но, уви ! Това да знаете, че е патент само на ГЕРБ. Изложените длъжностни лица от Болярово господа, са образец за подражание. За това за тях гласуват 70 % от избирателите.
23
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
22, ПРАВ СИ- ВСЕКИ КОМУНИСТ КАПИТАЛИСТ МИЛИОНЕР, СОЦИАЛИСТ АКТИВЕН БОРЕЦ ЗА СОЦИАЛНИ ПРАВА И РАВЕНСТВО И ЗА ИСТОРИЧЕСКО ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА- ВИЖ В УСТАВА НА БСП ОТ 2.2017 Г- ТИЯ ЧЕРВЕНКИТЕ ДА СЛЯЗАТ ОТ РОЛС РОЙСА НА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ И ДА ВИДЯТ ДО КЪДЕ ДОКАРАХА НАРОДА СИ. ГНУСНИ ЛИЦЕМЕРИ.
22
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям "гейт" туй Болярово, бе! Начи нещо като Хасково, ама НАМАЛЕНО 20 пъти! Ми ако в тази умираща община с около 4500 жители се шири шуробаджанащина, какво да речем за съседите им от Хасково с повече от 70 000, където се шири не само шуробаджанащина, но и се краде в републикански размери...Ех, Тодоров, в Хасково ви изловиха, сега се опитвате да си го връщате ли? Ами БСП-арските общини се броят на пръсти, а гербаджийските са над 200. Смятайте там какво става!!!
21
2
 
45
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
ВЪПРОСНИЯТ ГОСПОДИН НЕ БЕШЕ ЛИ ЧЛЕН НА БКП ПРЕДИ 89 ГОДИНА. А СЕГА ВРАГ НА КОМУНИСТИТЕ. ТАКА СЕ ПРАВИ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ СЕ ПРЕБОЯДИСАХА СЛЕД 89 И СЕГА СА ПАТРИОТИ И ДЕМОКРАТИ. БРАВО. НИЕ НЕ СМЕ ПОРАСНАЛИ ЗА ДВА ДНИ. НЕ НИ ПРАВИ НА *** МАКАР, ЧЕ ГЕРБ НИСТИНА НИ МИСЛЯТ ЗА ТАКИВА. НЕ ПРОДАВАЙ СНЯГ НА ЕСКИМОСИ.
20
0
 
36
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Човек трябва така да си докара приоритетите и живота, че да е независим от тарикатите отгоре, тогава може и да си отчува децата му да си останат в България.Сини-зелени-червени, най-вече розово-пембяни са живото-опасни, ама кой ти слуша и види - като нищо не помним и не ни сработва инстинкта за самосъхранение, махни ги тия Гербери, които никой не харесва, и да си изберем БйеКапеТо - по-бързо ще пукнем, нали?
19
5
 
46
 
! Отговори
ХАХАХА... преди 5 години
ТА ТО В ТОВА СЕЛО НЯМА ДРУГИ - ПИТАЛИ ЛИ СТЕ СЕ КОЛКО ПРАЗНИ КЪЩИ ИМА - ГЕРБ СРАМ МЕ Е ДА КАЖА А.ТОДОРОВ ЧЕ Е ОТ ГЕРБ КАТО МУ ПРОЧЕТОХ ТЪПАТА КНИГА ЗА ШЕФОВЕТЕ НА ГЕРБ - ТА ТОЙ ЛИ ВИ ДАВА ТЕЗИ СВЕДЕНИЯ - ТОЙ ДА ПРОЧЕТЕ ПЪРВО КОЛКО ДУШИ ЖИВЕЯТ ДАЙТЕ ГРАД ПОНЕ ГОЛЯМ КОЛКОТО ХАСКОВО ДА ВИДИ ТАМ КАКВО СТВА И НЕКА ДА Е КМЕТА ОТ ГЕРБ ЗАЩОТО ТАМ ИМА НАЙ МНОГО НАРУШЕНИЯ
18
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То в България навсякъде е така - без връзки си загубен, ако искаш добра работа.
17
1
 
35
 
! Отговори
ангел преди 5 години
А какво стана с Мездра , тук е още по-зле !!!
16
11
 
43
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
Герберастите искат да сравнят едно се с областен град като Хасково,че какво има в това село та чак и гейт...
15
19
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарките Нинова и Йончева имат ли да кажат нещо по въпроса
14
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 13 - то от сарказъм не разбираш ли -макар че то други освен настоящи и бивши комунисти във властта в България не е имало в последните 70 години...
13
9
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На този Антон Тодоров що не му припомнят какви ги писа преди няколко години за ББ, РП, ДП,ЦЦ и още други , сега обърна мирогледа си на 180 градуса и злокобно напада опонента на новият си господар!
12
16
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТова са гербаджийски глупости, всички знаем че в БСП не са корумпирани, не лъжат и не крадат ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ - абе ти в ред ли си, нашмъркан ли си или пиян. КАЗА ВИЦА НА ГОДИНАТА - тези бесепари чисти като момина сълза ,а ?
11
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МНОГО МИ АРЕСА В СТИЛИСТИКА НА ЕЛЕНКЪ, СЕГА СИ ОБЕСНЯВАМ ОТИ МАРЕШКИ ПОДХВАНА ДУПКИТЕ.
10
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9Журналисти има, ама са платени. Независима журналистика няма.
9
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Фаскин 6Отварянето на фирма не е само да я регистрираш.Не се прави, че не разбираш за какво става въпрос.Ако нещата бяха така лесни, както ни внушаваш, тук щеше да е пълно с инвеститори и частен Бг бизнес, а то не е.
8
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такова дърво трябв ада се направи на всички общини. Кой с кого си пие кафето, топли леглото, играе бридж, тенис, голф...и т.н. ама няма читави журналисти
7
6
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Туй Болярово не го знам къде е и не ме вълнува, ама какво стана с Хасково, Габрово и др. големи градове? Там гейт- мейт не е проблем, май?
6
8
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-интересно ми е как Антон Тодоров-Мумията имаше предварителна информация къде и кога ще бъде задържана кметицата на Младост и настървен чакаше на мястото??? И кога казва истината - в книгата си "Шайката", в която плюваше Герб или сега?! И последно, ако не е в ред човекът, защо не го приберат за лечение? Определено има раздвоение на личността!