Голям мерак! Слави се не спира, избира си още последователи

Шоуменът направил парвоначален подбор, но още щял да отсява
Обновена: 27 апр 2018 17:18 | 27 апр 2018 17:15,
133
Голям мерак! Слави се не спира, избира си още последователи
Снимка: Facebook, архив

Слави Трифонов обяви с писмо до медиите, че вече е направил първоначален подбор на кандидати за бъдещото му формирование, с което ще цели промяна на политическата система в България.

"Проведох лични, индивидуални срещи със всеки един от тези, които избрахме на последното събеседване. С тях вече подготвяме конкретни стъпки, които в практичен срок могат да се приложат и да доведат до реална промяна в най-важните сектори на обществения живот. Сектори, които засягат всеки един български гражданин – като здравеопазване, икономика, финанси, туризъм и т.н.", пише той.

Още по темата

По думите му, сред тези българи, с които се среща, има хора, които могат да бъдат "далеч по-адекватни от сегашния, така наречен, политически елит в законодателната и изпълнителната власт", твърди шоуменът.

Избраниците му са на различни възрасти и с различни професии. От 20- до 70-годишни, бизнесмени, адвокати, военни, икономисти, IT специалисти, лекари...

"Междувременно при мен продължават да пристигат много писма от наши сънародници от България и чужбина, които искат да се включат в тази инициатива. атова на 13 и 14 май (неделя и понеделник), заедно с уважаваните от мен колеги - доктор Иван Нинов (декан на университета "Стенден” в Доха, Катар), професор Атанас Раденски (преподавател в университета Чапман, Южна Калифорния) и доктор Йордан Бъчваров (микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина), ще проведем второ събеседване с тези образовани българи, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система", заключава той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е у те тава е проблемът на българите, всеки се занимава с това което не му е за работа.
97
0
 
25
 
! Отговори
Санде преди 5 години
Гочуем праззз
96
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В шоуто на Слави само хигиенистките от Позитано 20 не бяха поканени досега!Иначе Станишев,Моника Панайотова,Герго Гергов,Михаил Миков ги видяхме.Слави си е проект на БСП.Който гласува за Слави ще получи БСП!Въобще не му вярвам на него както и на Бойко Борисов.Бил той бодигард на Живков и сега като награда от БКП ни е министър председател.
95
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
резултат: база данни доброволно предоставени
94
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако партия направи нагласената Иванчева, да я подкрепим, Слави си е един олигархоудобен потенциял за патерица на гроп.
93
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Криско ще го направят министър на веселието :D
92
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз се върнах в България от Австралия. Доктор на инженерните науки съм и продадох бизнеса си в Сидни за 230 млн. долара. Време е да работя за България. Благодаря на г-н Трифонов, че ми даде тази възможност!
91
1
 
15
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 5 години
До кубрат дулоВсеки народ умните са около 5%.Това е статистиката!Едни народи знаят това-други не!Нормално е !Да говорим като лош народ с лоши наследсвени обременености-да.Но ние сме част от него!И да се отказваме , или да го мразим-това не е пътят на разума!И да се преместим в други общества-там е същото!А да чакаме хората с ниско чело да им порасне челото-пак не е пътят.Почти е невъзможно в България умните да организират оществото ,защото конкуренцията използва простите срещу умните
90
1
 
7
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 5 години
Ще го напиша в прав ред!Слави избира умни хора за да работят в система която ще ги сдъвчи!Следователно тези избраници не са умни!Защо не говорят за смяната на системата!Ами просто!Това означава ,че държавността трябва да се върне, за да може умните хора да покажат своите възможности!А връщането на държавността означава ,че всички крали по всякакъв начин трябва да влязат в затворите или пратени на онзи свят!Та Слави ли е от тези революционери!Или го прави от глупост или наистина е патриот
89
0
 
37
 
! Отговори
Алекса Амазон преди 5 години
Той си мисли, че като замени хората по върховете на властта и нещата ще се променят, но това е доста наивно! Аз съм държавна служителка в една община и много добре знам какво се казва да се симулира работа за да се каже само, че вършим нещо за да си вземем парите в края на месеца. Няма значение кой е кмет, министър или главен архитект - хората под тях вършим цялата работа и там никой не може да ни каже - копче!
88
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ! Изтъркани тарикати търсят стаж до пенсия. Нямам доверие на самовлюбени.Предаването беше години на екран - тази идея не беше прокламирана. Ясно, че разчитат на тези, на които им е ясно. Нищо против младите успели хора в чужбина. Някой си слави ги "преценява". Кой е Слави, на кого служи, на Прокопиев?Ако не е така, как пошлото му "хумористично " предаване оцеля?Не се доверявайте!!!
87
28
 
7
 
! Отговори
до 92 преди 5 години
Сидеров и "Атака" поне имат идеология, прочети книгите на Сидеров, преди да го обиждаш.И на мен не мо харесва, че отиде в коалиция с герберите, но това е друга тема! А за Слави- какво да кажем?Харесват го чалгаджиите, мутрите и ученичките в 9 клас.И някои заблудени недоразумения.
86
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като може,такива тъпутгерикато хората на недоразумението Сидеров в парламента,защо да не може и Слави?
85
0
 
38
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Още няколко кандидат босоглавци в политическата ни система - Всичко е една голяма лъжа - Това е истината в БГ !!-- Пеехме ( и те Трифоновците) -45 г СТИГАТ -- а сега след има няма 6 години - Ще пеем - 35 г Демокрация стигат !! Трагедия е БГ - дами и господа !!
84
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Славчо го помня как пееше на ушенце на Илия Павлов от Мултигруп, после пееше и на Васил Илиев и на маргините. Тоя чалгаджия слуга на мутрите ли ще спасява България ? Марш у кръчмата при избирателите си
83
2
 
45
 
! Отговори
Костовист преди 5 години
България е обречена да я управляват прости хора. *** народ избира себеподобните си за вождове да ги "спасяват". Някой ще се засегне, но нека се огледаме, кои хора гласуват и определят бъдещето на страната ни.За над 15 % от тях българският език не е майчин. Много от тях не могат правилно да съставят едно изречение.Над 60 % от гласоподавателите са с основно образование или купено средно / за да могат да си купят после и шофьорска книжка/.Всички кифли и фолкпевачки са завършили "виШо".Това е!
82
1
 
34
 
! Отговори
Оптимист преди 5 години
Събеседването, което се проведе ми приличаше на предаването "Искрено и лично".
81
22
 
5
 
! Отговори
кубрат дуло преди 5 години
До ИЛИЯ ИЛИЕВзащото от време оно прабългарите са убивали най-умните и будните, сакън някой да не е по-по от другите и сега сме си генетично такива...и съответно наопаки на всички други народи...
80
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пАрвоначален?? а не е съседно на ъ на клавиатурата.. следователно е съзнателна грешка на опитен редактор в известна медия.. жалко за българския!
79
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Трифонов само живеещи в Америка ли му ловят окото? Или само от там се натискат мераклии да ни "оправят"? Не казват ли и за колко дни ще я свършат? Че имаше един дето тургаше едни пускови срокове и страдаше от такъв як патриотизъм, че още съди държавата ни за туй дето не успя да отмъкне!