ГЕРБ не вярват на сълзи: Ерменков нагази дълбоко, да си ходи!

БСП да зададе стандарт на поведение на депутатите си, зове Тома Биков
Обновена: 22 май 2018 19:59 | 22 май 2018 15:37,
162
ГЕРБ не вярват на сълзи: Ерменков нагази дълбоко, да си ходи!
Снимка: Булфото

ГЕРБ не приема извиненията на БСП заради скандала, който породи депутатът Таско Ерменков и отново призова той да бъде отстранен от парламента. 

Повод за искането стана постът на Ерменков в профила му във Facebook, че водата на София е отровена и призив към институциите да отговорят истина ли е това.

Още по темата

"Това е разпространяване на фалшива информация, която ГЕРБ приема като провокация за националната сигурност", каза депутатът от управляващите Тома Биков.

Той упрекна Ерменков, че е внушил на хората, че институциите крият нещо и припомни, че така една фалшива новина се превърна в сериозен проблем за двумилионна София. 

Биков припомни аварията в чернобилската АЕЦ през 1986 година и това, че предшественичката на БСП, БКП е скрила това от хората в България.

"Заради този случай общество е много чувствително за това какво казват институциите", каза още Биков и упрекна Ерменков, че е подронил вярата в държавноста. 

"Водата в София не е отровена и е на шесто място по качество в цяла Европа", беше категоричен Биков. 

ГЕРБ обяви, че не приема и тезата на Ерменков, че само е задавал въпроси.

"Депутатът има много начини, по които може да направи това. Тук става дума за тотална неадекватност, което е недопустимо за депутат или за сриване на доверието в институциите", каза Биков и допълни: "Това е минно-подривна дейност, която в НК дори е формулирана като тероризъм". 

Биков призова БСП да зададе стандарт на поведение на депутатите си, в който да влиза и поемането на отговорност. Според него социалистите трябвало да освободят Ерменков като жест, че нямат общо с атаките срещу националната сигурност.

"БСП се извини и за Чернобил,  но това не върна хилядите погубени животи. След като сте се извинили, виждам, че не сте се разкаяли", каза още гербаджията.

Той припомни, че депутати от ГЕРБ са подавали оставки при много по-малки провинения. "При нас всеки носи лична отговорност, при вас на мода е колективната отговорност", заключи той и отново призова за оставката на Ерменков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОСТАВКА МОГАТ ДА ИСКАТ САМО ТЕЗИ, КОИТО СА ИЗБРАЛИ ТАСКО.КОЙ Е ТОЗИ БИКОВ, ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ТОЧНО ТОЙ ЩЕ ИСКА ОСТАВКИ. ПРИ ТОВА САМИЯТ ТОЙ ЕДВА ЕДВА СЕ ЗАКАЧИ С ГОЛЕМИЯ ЗОР ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ.
35
4
 
8
 
! Отговори
Лажко Краденкоф преди 5 години
Не мой мъ маанат и с топ зареден с боп!
34
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора помислете това ли е най-важното в страната, какво е написал във фейса един додук от БСП? Отклоняват вниманието ни от това за да не си дадем реална равносметка в каква разпаднала се страна живеем.
33
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не защитавам депутата от БСП.................но ако е прав,дори частично, какво правим?Кога трябва да се разбере, че контролните органи не изпълняват функциите си?Като има Агенция за безопасност на храните, каква храна ядем?Третокачествена, пълна с консерванти и Е-та!Затова има толкова много рак напоследък!Кой може да ме убеди, че водата е годна за пиене по всички показатели-микробиологични и химични?
32
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква вода бе, всеки ден ядем незнайно какво купуваме от магазина на етикета пише едно ама вътре друго, на кой да вярваме аз в случая вярвам на Ерменков.
31
7
 
23
 
! Отговори
обективен преди 5 години
В Герб комунистите са 3 пъти повече отколкото в БСП.Факт.Какво стана с хасковския ка.ун Делянчо? Ами с подалата оставка Теменужка Бързакова-Петкова? С Живко Суджука?
30
0
 
7
 
! Отговори
генология преди 5 години
С индивидуалисти и егоисти няма общество.
29
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Осъдиха ги за лъжа. Сега се крият зад нов скандал. Лъжецът вика дръжте лъжеца. Отвличане на вниманието в друга посока.
28
1
 
6
 
! Отговори
Руснака преди 5 години
И кво на деневен ред са семейните скандали ли ? Аре същественото! Кога ?
27
6
 
22
 
! Отговори
Тато из Правец преди 5 години
То и хасковското айдуче уж си подаде оставка ,ама артиса !!!
26
8
 
20
 
! Отговори
елена преди 5 години
герб където раздавате присъди, изпозвате държавното имущество за лично ползване, рушите съдби, ограбвате бизнеса защо още не сте си тръгнали.
25
3
 
19
 
! Отговори
Закривай преди 5 години
Какъв е таско,какъв е васко няма значение.Има значение стандартът на живот у нас,който е последен в Европа.След като държавниците не могат да се справят,да откраднат за последно каквото могат и да се разкарат за доброто на 70% от хората.А ко така ще се живее,със няколкомесечно увеличанаве на сметките и нищожни доходи,по -добре да няма държава.
24
10
 
17
 
! Отговори
уточнение преди 5 години
Вижте кой е Тома Биков.Чал.гар , който се прави на политик.Като не става за театъра /каквото е учил бургаския дженди/ ,се е издигнал като гербераст.Всеки некадърник вече търси спасение при гербестите.Там личните качества нямат значение.Важна е верността.също като при бай Тошо.Нали сега шофьора му управлява държавата.
23
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таско да ходи да си пере гащите ,за друго не става!
22
15
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
БСП са толкова подли,че като нищо могат да отровят наистина водата,и да кажат:ето нали ви предупредихме!Така,че внимавайте.
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама вече и от парламента ли уволняват, хора дето не знаят столиците защо са в парламента като уронват престижа и самочувствието на матряла.... пардон нацията.
20
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таско е от стара порода руски алкохолици. Гледах един руснак, изпи три бутилАчки "Калина Красная", изяде след това един лимон и си тръгна правейки 100-процентова везна!
19
12
 
16
 
! Отговори
Think преди 5 години
Тези БеСиПе-то са трагични. Абе как един депутат не си изгониха бе? То не беше един дето го хванаха за купуване на гласове, то не беше онзи плитко-умен ***, който се изказа за ***. Айде сега и този ***. То наглост , наглост , ама не се търпи. Как може да има хора, които гласуват за такива циркаджии, смешници не знам. Час по-скоро тази партия трябва да се закрие!
18
9
 
17
 
! Отговори
сара преди 5 години
А кога ще си отиде Делян ?
17
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да се засрамят и да сложат охрана на водоизточниците,защото такава няма,герберастите се правят на ущипани моми.Скандал след скандал,за да не се обръща внимание на всичките им поразии във властта.