ГЕРБ не вярват на сълзи: Ерменков нагази дълбоко, да си ходи!

БСП да зададе стандарт на поведение на депутатите си, зове Тома Биков
Обновена: 22 май 2018 19:59 | 22 май 2018 15:37,
162
ГЕРБ не вярват на сълзи: Ерменков нагази дълбоко, да си ходи!
Снимка: Булфото

ГЕРБ не приема извиненията на БСП заради скандала, който породи депутатът Таско Ерменков и отново призова той да бъде отстранен от парламента. 

Повод за искането стана постът на Ерменков в профила му във Facebook, че водата на София е отровена и призив към институциите да отговорят истина ли е това.

Още по темата

"Това е разпространяване на фалшива информация, която ГЕРБ приема като провокация за националната сигурност", каза депутатът от управляващите Тома Биков.

Той упрекна Ерменков, че е внушил на хората, че институциите крият нещо и припомни, че така една фалшива новина се превърна в сериозен проблем за двумилионна София. 

Биков припомни аварията в чернобилската АЕЦ през 1986 година и това, че предшественичката на БСП, БКП е скрила това от хората в България.

"Заради този случай общество е много чувствително за това какво казват институциите", каза още Биков и упрекна Ерменков, че е подронил вярата в държавноста. 

"Водата в София не е отровена и е на шесто място по качество в цяла Европа", беше категоричен Биков. 

ГЕРБ обяви, че не приема и тезата на Ерменков, че само е задавал въпроси.

"Депутатът има много начини, по които може да направи това. Тук става дума за тотална неадекватност, което е недопустимо за депутат или за сриване на доверието в институциите", каза Биков и допълни: "Това е минно-подривна дейност, която в НК дори е формулирана като тероризъм". 

Биков призова БСП да зададе стандарт на поведение на депутатите си, в който да влиза и поемането на отговорност. Според него социалистите трябвало да освободят Ерменков като жест, че нямат общо с атаките срещу националната сигурност.

"БСП се извини и за Чернобил,  но това не върна хилядите погубени животи. След като сте се извинили, виждам, че не сте се разкаяли", каза още гербаджията.

Той припомни, че депутати от ГЕРБ са подавали оставки при много по-малки провинения. "При нас всеки носи лична отговорност, при вас на мода е колективната отговорност", заключи той и отново призова за оставката на Ерменков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако сега Тереза Мей изсипе един бидон със Новичок във Солсбъри всички ще мислят че Путин е изсипал бидона Тереза Мей е терористка и комунистка. Тереза Ме и Ерменков да бъдат затворени в една и съща килия по обвинение в комунизъм.
55
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Mrasna mirisliva voda saschto gerb ne puat ot 4eschmite na nc i po kabinetite im se nosi minier.vodiza daite ptrimer fandakova i gerberite samo ot 4eschmite da piete voda mnogo e polesna i 4ista kolkoto taskov tolkova i tia ot gerb sa ..,te sa edni i saschti kumuneta v dr ime partia
54
9
 
14
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
БСП тря се изчисти от тия дръти ***,иначе не може да върви напред.И не само това! Трябва да се прекръсти на БСДП - Българска социална демократична партия и с това да смени и възгледите си. Иначе ще ровят още дълго у кeнeфа!
53
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо да почнем от кой проверява водата и откъде си е купил дипломата, навремето по Всяка неделя имаше една много голяма демократична клечка, която отричаше във водата да има Водород. Тоя скандал с водата не е прецедент.
52
12
 
12
 
! Отговори
иво преди 5 години
То че опозицията ни не става за нищо на всеки е ясно , но започват и да прекаляват , като нищо ще вземат да изпълнят и този сценарий , само да сринат управляващите !
51
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предлагам всички ГЕРБ-ери дръжно да докажат, че са сигурни в доброто качество на чешмяната вода и да не пият минерална вода................айде сега да видим колко са принципни ГЕРБ-ерите.И да се гътне някой от тях, няма да ни липсва много!
50
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таско,подавай си оставката,да не идваме ние да ти я подаваме.
49
9
 
14
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Вижте кой е Тома Биков.Чал.гар , който се прави на политик.Типичен комунистически прийом!! Тя темата за Ерменков те ни отвяват с Биков! Като му дойде времето и Биков е сгафил ще си го отнесе. Нещо за Таско да кажеш?
48
10
 
22
 
! Отговори
до 49 преди 5 години
ГЕРБ имат в редиците си поне 5 пъти повече комунисти, отколкото в БСП.
47
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Софиянци да свикват ...............каквато храната в западните вериги(пълна с Е-та, канцерогени и консерванти), такава и водата от от чешмите...................сигурно в нея има поне 60 елемента от периодичната система..............като екстра може и микробиологично замърсяване да има............не дай си боже от фекални води!Айде честита да ви е демокрацията..............няма държава, няма контрол!Свикнахте ли вече?
46
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП тря се изчисти от тия дръти ***,иначе не може да върви напред.
45
11
 
13
 
! Отговори
2233 преди 5 години
До 41 Анонимен! И кои са т.н. "компетентни органи" , бе другарю гербаджия-суджукар? Вече няма и един компетентен човек в държавата ,който да не е махнат от някой недоучил и неграмотен седжукар.Този Тома Биков например, трябва да носи декори в някой театър , а не да ръси герберски тъпотии от НС. Да ама ,не.
44
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тереза Мей нагази още по надълбоко и дори имаше отровени изпили по 50 грaма Новичок които не умряха, защо не си отива първо да искат оставката на Тереза Мей. Тереза Мей внуши на хората страх от Русия и Путин.
43
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прокуратурата защо още не се е самосезирала да разпореди пълна проверка и анализ на качеството на водата в София???
42
17
 
11
 
! Отговори
БСП терористи преди 5 години
Като вярват в колективната отговорност да си ходят колективно.Колко време Нинова трови мрежата с фалшиви лиардиновини!То не бяха милиарди, то не бяха офшорки!Вчера на матурата Вапцаров който е осъден за доказано терористична дейност срещу държавата.
41
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо няма нищо по повод показаното вчера от Господари на ефира за шуробадженащината в Министерството на транспорта?
40
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ерменков ако има доказателства, да ги представи на компетентните органи.
39
9
 
23
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 5 години
Какво стана с радиоактивната вода в Хасково? Има ли наказани за откраднатите там милиони?Ами оня недоносеник Делян Добрев?Ами ако Ерменков е прав и всички софиянци пием *** на Софийска вода на цената на меда?
38
13
 
31
 
! Отговори
недка преди 5 години
ерменков е прав , а герб за мен са пълен отврат , всички без изключение
37
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хасковсият депутат Делян Добрев още ли е в парламента??След всичките скандали около него?