Нинова се ядоса: По-скъпи ток, парно и вода, това е цинизъм!

КЕВР била зависима от икономико-политически интереси
Обновена: 1 юли 2018 17:18 | 1 юли 2018 17:15, Камелия Цветанова
186
Нинова се ядоса: По-скъпи ток, парно и вода, това е цинизъм!
Снимка: Булфото, архив

Поскъпването на тока и водата от днес съвсем ядоса червената шефка Корнелия Нинова, която през тази седмица поиска оставката на шефа на КЕВР Иван Иванов.

Още по темата

"Поредното увеличение на ток и парно. И поредния цинизъм от страна на председателя на КЕВР Иван Иванов", коментира сегя тя в социалната мрежа Facebook.

"Попитан как ще се отрази това на българските граждани, отговорил- само 15 процента ползват топла вода и топлоенергия. С лека ръка обрече 15 процента българи на още по-голямо обедняване", разкритикува решението на регулатора  в частност на шефа й соцлидерката.

Тя допълва, че явно според Иванов останалите се греят на дърва.

"Бил спазвал закона при ценнобразуването. Защо със същата загриженост не спази закона и не се произнесе за сделката с Гинка Върбанова и ЧЕЗ? А господин премиерът твърди, че КЕВР бил независим орган. Независим е от закона и зависим от икономико-политически интереси", пише още Нинова.

Според нея гласуването на оставката на Иванов другата седмица по искане на БСП е най-малкото, което трябва да се случи, за да има законност в държавата и справедливост за хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
13
 
41
 
! Отговори
Дълговете преди 5 години
На БСП... Да напомним за умишлено амнезиралите герберунтели, че Боеко изтегли 16 милиарда за последните си години управление. Повече от всички преди него заедно вероятно.
123
34
 
21
 
! Отговори
Бай Шиле преди 5 години
А бе Курнелио ако дойдеш на власт ще ги намалиш ли изброените .Гледаш да пипнеш кокала а ?
122
33
 
18
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
Ами ти като дойдеш на власт, няма ли да е още по-скъп ток, вода, парно и мизерни заплати и пенсии? Защо БСП и ДПС като бяха на власт не оправиха България, а я заробиха с дългове? Все се сещате как да оправите Българя, а като дойдете на власт и се провалят тотално, защото целта ви не е обещанията за светло бъдеще и за това как ще се оправи България, а искате да крадете. Стари крадци на прехода и фалшиви комунисти. Глас за вас никога! С ДПС вървете се гръмнете.
121
8
 
40
 
! Отговори
Га преди 5 години
Боуко са хвалеше кат дембил как спрял изгодни руски проекти по американско нареждане, вие цвилехте в захлас. Сега руснаците ви виновни. Те да не са благотворителна организация? Вие ги храчите, те ви подаряват газ. Яжте американския сега.
120
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То ако ставаше само с емоции и истерии...
119
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова, предай се, няма смисъл...
118
2
 
4
 
! Отговори
Пепа преди 5 години
*** тва сериозно ли?
117
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
цинизъм значи, сякаш при бйе-сйе-пйе-ту начело към 1 юли всяка година не вдигаха цените на електро енергията и парното! Айде-е, пак истерични крясъци! Я, погледнете в старите вестници към 1 юли, минали години как е хавата!
116
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гражданино на тази страна, задай си въпроса защо начело на държавата не застават хора с БИОГРАФИЯ в науката например. Защото образованите хора знаят че в тази държава вече не зависи нищо от живущите в нея. След Освобеждението през 1878 г. държавата ни е функция на добрата воля на така наречените Велики сили. Говорят да се намалят цените. Проблема граждани не е в повишаването на цените, проблема е в повишаване на доходите.
115
9
 
24
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 5 години
Ми като нещете Нинова, задоволете се с Иван Иванов, Боко Съншайн Тиквоасфалтски и повишаващи се цени на ток и парно. Пък в Румъния ще намалят цените на тока и ще увеличават пенсиите с 10 % на година.
114
1
 
18
 
! Отговори
AZ22 преди 5 години
До АК47Бе направо хващайте автоматите!
113
12
 
12
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Анонимен116Борисов, който по собствено убеждение отказа да се декомунизира, и сам напусна МВР, като предпочете това, пред възможността да хвърли червената книжка на БКП не бил комунист по убеждение?????Интересна теза??? В МВР, едно време, а и сега, даже отявлени некадърници не ги уволняваха, щом един път са влезли в системата, намираха им място, където не пречат поне с некадърността си, и да напуснеш ДОБРОБОЛНО системата, за да си член на БКП не било идейна убеденост???Смени дилъра, малкия.
112
3
 
24
 
! Отговори
Ваялка преди 5 години
КОБРЕЛИЯ Нинова отново се "загрижи" за потребителите.
111
6
 
25
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До мухахахГазпром най -открито ти предложиха, тръбата да мине първо през България, и даже да си плащат за това, че минава транзитно газ оттук.Пари влизащи в хазната, от Газпром.Даже бяха докарали стотици тръби в Бургас, за започване на строежа.Ние се мислехме, за "Незаобиколим фактор". Ес не бил давал.А сега дава, нали, но май не сме толкова незаобиколими, и сега ще плащаме руски газ, но с турска надценка, а газопровода вече можеше да е готов."Ум царува, ум робува, ум патки пасе!"
110
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей северозападналия,Борисов бил член на БКП което не означава комунист, много често е означавало че се поставят личната изгода над съвестта,айде Борисов е бил лицемер КАКТО МЕЖДУ ДРУГОТО 99,99 ОТ ХОРАТА ВИКАЩИ ПО МАНИФЕСТАЦИИТЕ-БКП,ВЕЧНА СЛАВА А ПСУВАЙКИ НА УМ ДРУГАРИТЕ ОТ ПРЕЗИДИУМА. КОРНЕЛА СЕ-ДЕ-СА-РКА-ТА СЕГА ДЕТО НОСИ ЦВЕТЯ НА ГРОБА НА БАЙ ВИ ТОШО,ТЯ КАКВА Е??КОГА КОРНЕЛА Е БИЛА ИСКРЕНА,ПРИ КОСТОВ ,ПРИ СТАНИШЕВ??КОГА!!Болни мозъци червени.АК-47 и тука ли дойде да се..ш бе,***.
109
3
 
11
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
"Определено е нужна диверсификация."----Спокойно, ще има диверсификация, Баце си взе поука, от това, че спря както сам се хвалеше пред американските бизнес партньори, 3 проекта на руснаците. Реши да диверсифицира руския газ, която трябваше да влезе у нас, пак с руски газ, но с турска и маже би и гръцка надценка, зависи от къде ще се захраним.Така че-споко, стратегическата мисъл на Баце щрака с изумително бълзи обороти и изумителна логика, лайт мотив на която е "каквото кажат началниците!"...
108
10
 
13
 
! Отговори
мухахах преди 5 години
Значи такаааааааааааа.....................Газпром ни вдига цените а после руските *** вият на умряло , че газа поскъпва. Типично по комунистически. Гьобелс ряпа да яде.
107
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Парно не ползвам, въпреки че имам. Отоплението на ток ми излиза доста по-изгодно.
106
5
 
20
 
! Отговори
АК-47 преди 5 години
Добре де, г-жа Нинова, че е цинизъм, е така. Но защо само го констатирате? Призовете съмишлениците си да излезнат на протест, оглавете го заедно с всички депутати от БСП, ще дойдат и други хора. Срещу прозорците на оня пенсионер, и не само яйца, ами камъни и дърве ще ги оправят тези ояли се *** - мафиоти. Тия от приказки не разбират, само революция ще ги оправи, сами няма де се изметат, ама вие я започнете. Или ви е жал за топлите места в парламента, и добре заплатени
105
3
 
18
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Христо Ангелов Ице, Борисов коя партия отказваше да напусне, и за това го уволниха от МВР? Цецка на коя партия бе партиен секретар някога, Цецоу дали щеше да лработи в МВР с ВИФ-аджииско образование, ако нямаше БКП гръб едно време?А за Кметуването на Баце да кажеш нещо, за далаверите по онова време, съмненията за подправени подписи?По-полеко, всички са в кюпа, но гербаджиите-особено много, като хипопотама от стария виц:До ушетата в л-на, но отворили огромна уста да глътнат всичко...