Нинова се ядоса: По-скъпи ток, парно и вода, това е цинизъм!

КЕВР била зависима от икономико-политически интереси
Обновена: 1 юли 2018 17:18 | 1 юли 2018 17:15, Камелия Цветанова
186
Нинова се ядоса: По-скъпи ток, парно и вода, това е цинизъм!
Снимка: Булфото, архив

Поскъпването на тока и водата от днес съвсем ядоса червената шефка Корнелия Нинова, която през тази седмица поиска оставката на шефа на КЕВР Иван Иванов.

Още по темата

"Поредното увеличение на ток и парно. И поредния цинизъм от страна на председателя на КЕВР Иван Иванов", коментира сегя тя в социалната мрежа Facebook.

"Попитан как ще се отрази това на българските граждани, отговорил- само 15 процента ползват топла вода и топлоенергия. С лека ръка обрече 15 процента българи на още по-голямо обедняване", разкритикува решението на регулатора  в частност на шефа й соцлидерката.

Тя допълва, че явно според Иванов останалите се греят на дърва.

"Бил спазвал закона при ценнобразуването. Защо със същата загриженост не спази закона и не се произнесе за сделката с Гинка Върбанова и ЧЕЗ? А господин премиерът твърди, че КЕВР бил независим орган. Независим е от закона и зависим от икономико-политически интереси", пише още Нинова.

Според нея гласуването на оставката на Иванов другата седмица по искане на БСП е най-малкото, което трябва да се случи, за да има законност в държавата и справедливост за хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Корнело ТОВА С ЦЕНИТЕ НА ГАЗ,БЕНЗИН,НАФТА Е РЕЗУЛТАТ ОТ БРАТСКАТА ПОЛИТИКА НА БРАТУШКИТЕ ВИ КЪМ НАС И ВАШАТА ПРОДАЖНОСТ КЪМ МОСКВА-БСП/КОМУНИСТИ/,ГЕРБ.АТАКА."ВМРО".ДПС-КОЙ ОТ ВАС НЕ СЕ КЛАНЯ НА МОСКВА ЦИНИЧКЕ??КОЙ!!НЕ ЦИНИЧНО,ГНУСНО Е ДА СЕ НАРИЧАТЕ СОЦИАЛНА ПАРТИЯ КАТО СЕ ЗНАЕ ЧЕ СТЕ МУЛТИМИЛИОНЕРИ "СОЦИАЛИСТИ"А ВСЪЩНОСТ ЦОЦИ-АЛИСТИ,ИДВА ОТ ЦОЦАНЕ КОРНЕЛО!!!АЙДЕ СИКТИР И НА ТЕБЕ И НА БОРИСОВ,И НА ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАСМ..ИНА!!
103
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е ако ти си премиер сакън повишения няма да има аи сиктир бе
102
10
 
22
 
! Отговори
Валери преди 5 години
Тази партия трябваше да бъде забранена още през1990г.Оставиха я и от тогава нанася само щети.
101
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинов защо не се обади на Шеломов да смъкне цената на газта?
100
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Единствената лартия - Орешарски- която окървави мирна демонстрация."Аре уеко у уево бе, герберастче. Бате ти Боко нали наломи и той една мирна демонстрация? Или по-скоро три. Или не помним, щото не ни е в опорните точки...
99
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Определено е нужна диверсификация.
98
15
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Права е Корнелия Нинова за цената на тока Но смятам ,че тя и неината партия ще свалят правителството на Герб.
97
11
 
23
 
! Отговори
Христо Ангелов преди 5 години
Нинова като краде и приватизира мълчеше.Крайно време е тази партия която иска власта на всяка цена - дори и отново в коалиция с дпс да бъде забранена . ТЯ Е НАСЛЕДНИЦА НА КЪРВАВАТА КОМУНИСТИЧЕСКА-СВЕТА НЕДЕЛЯ. Единствената лартия - Орешарски- която окървави мирна демонстрация.ТАЯда не се прави на майка ТЕРЕЗА а да си затвори устата
96
19
 
16
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Дано да съм лош пророк, но когато свърши сезонната заетост, и когато сняг забръска, имам чувстото че гербаджиите ще ги гонят с камъни по улиците. Герб прави всичко възможно, да се самосвали от власт.Гаф след гаф, а Корнелия трябва да ги остави да се пържат няколко месеца в собствен сос.
95
2
 
9
 
! Отговори
резултаът е 1:1 преди 5 години
въпреки че руснаците вкараха два гола, резултаът е 1:1
94
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да теглите кредити за телефони аифони телевизри и конзоли изтеглете кредити за да станете независими от онзи дето говори на миеко и ви вдига цените на тока и парното. Преди 10 години вложих 7 000 лв. в собствен енергоизто4ник и станах независим от баба ви Гинка и онзи миекащия. Този енергоизто4ник се изплати няколко пъти. Вместо аз да плащам на мутрите за пренос и превоз на тока и дялово разпределение на порнажиите. Станете независими. Хората измислиха и произвеждат технологията за вас.
93
3
 
1
 
! Отговори
Anonim преди 5 години
Da postigne uspeh BSP,nachelo triabva da e maj i ne gena. Bulgaria e patriarhalna strana.
92
8
 
13
 
! Отговори
мухахах преди 5 години
ми скарай се на Путин ***!! Да нареди бърджи на Газпром да намали цената!! Ама ха!
91
2
 
24
 
! Отговори
Антиседераст преди 5 години
*** народ = високи цени + пропаднала държава. Повече от коментарите го доказват.
90
5
 
8
 
! Отговори
k преди 5 години
тая еврейска мър_ша *** .......крайно време е анти-Българската, юдо-масонската банда на евреина Соломон Паси да бъде унищожена !
89
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ми eскъпо ще ида на протест тази каква се явава с жалката си партия и защо смуче държвни пари да ми казва кое ми е скъпо и кое ми евтино .да връща партийната субсидия и да ходи да копа лук на село
88
1
 
10
 
! Отговори
Герберастът преди 5 години
Обича да плаща за свободата и демокрацията. И още може да се увеличат цените. Така ще се чувства още по-европеец.
87
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТРумънците тока им не е в ръцете на чехите и убиха комунистите както си трябва тия мимикрии да не ги продава тая, хората сами ще преценят кое им е скъпо кое не им е тая ненужна както и НС не ни е нужно тая е излишното звено между човека и ***.
86
3
 
11
 
! Отговори
БУНТАР преди 5 години
НИНОВА ЗАСТАНИ ПРЕД НАРОДНОТО ОПЪЛЧЕНИЕ КАТО ЖАНА Д АРК И НАПРАВИ РЕВОЛЮЦИЯ СИСТИМА СЕ СМЕНЯ САМО ЧРЕЗ РЕВОЛЮЦИЯ---ИСТОРИЧЕСКИ ЗАКОН А БСП ЗА МОМЕНТА Е *** НА БОРИСОВ
85
13
 
14
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 5 години
Ами щом не искате Корнелия, ще плащате все по-скъп ток. Дръжте си Иван Иванов и Баце Банкянското Слънце.А в Румъния намаляват цената на тока ! Хи-хи-хи щото си немат Слънце !