Цветанов: Между мен и Борисов няма напрежение!

Твърдението било кризисен пиар на БСП, каза той
Обновена: 7 юли 2018 14:55 | 7 юли 2018 12:45, Петя Славова
137
Цветанов: Между мен и Борисов няма напрежение!
Снимка: БТА

Напрежение между Цветан Цветанов и премиера Бойко Борисов няма. Това заяви лидерът на парламентарната група на ГЕРБ, който обясни, че това твърдение е кризисен пиар на БСП.

"Като доказателство за това, че няма никакви проблеми, сутринта в 7.15 ч. заедно с премиера обсъждахме това, което се случва в момента и което предстои да се случи, и в 8.30 ч. му беше първата среща с премиера на Сърбия", посочи Цветанов пред bTV.

Още по темата

"БСП трябва да бъдат спокойни, тандемът Борисов, Цветанов и ГЕРБ са най-голямата парламентарна група, най-голямата партия, и ще продължат да бъдат такива, защото винаги работим, за да защитим обществения национален интерес", подчерта лидерът на ПГ на ГЕРБ.

"БСП вече не е тази партия, която беше преди година или две. В момента има негодувание в парламентарната група, има блокиране на всяко едно различно мнение. Жельо бойчев напуска, за да прави бизнес, което означава, че средата в България е добра, което противоречи на казаното от Корнелия Нинова и нейния екип, че средата у нас не е добра за бизнес", коментира Цветанов.

Няма непреодолими различия с Обединените патриоти, изтъкна Цветанов и допълни, че отношенията им са работни. Предпоследно: ГЕРБ няма да оттегли законопроекта за акциза за бездимните цигари (ОБЗОР)

Той отбеляза, че в момента в цяла Европа има различни напрежения във всяко едно правителство, като даде за пример Германия. "ХДС и ХСС, които традиционно винаги са били като един здрав юмрук, имаха ключови различия, които обаче успяха да изгладят", заяви той.

"Всичко добро, което се случва, е успех на всички. Когато възникне някъде проблем или напрежение  проблем, веднага лошият е ГЕРБ. Защото като ПГ ГЕРБ е 95 депутати и всяко ключово решение, което се взема в парламента, няма как да мине без гласовете на ГЕРБ", каза още Цветанов.

На въпрос дали са внесли лобистки законови поправки за бездимните цигари, Цветанов заяви: "Лобистки ли са тези поправки, когато всъщност искаш да повишиш един акциз, да намалиш печалбата на една частна компания, но да влязат повече приходи в държавата? Ако говорим за лобизъм за републиканския бюджет, да, действително ние лобираме да има повече приходи в бюджета".

"В Австрия например акцизът е 70%. 100% действително е несериозно, нереалистично и смятам, че беше прекалено силно като действие и стъпка", призна той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цървените *** откачат като началничката им недоклатената Нинова.
50
3
 
18
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
КАКВИ "БЪЛГАРСКИ МАЙКИ ЮНАШКИ" СА ОТГЛЕДАЛИ ЦЪФТОК ЦЪФТОКОВ; БОРЕЦ БОРЕЦОВ; ПРОДАЖНАТА ЧАСТ ОТ ДС -БКП И ВСИЧКИ ,КОИТО ЛИЖАТ ЕВРЕЙСКИЯ *** НА САЩ-ЦРУ ЗА НЕПЕРСПЕКТИВНИЯ НЕ ОСИГУРЕН С НИЩО ДОЛАР !?!? СТОЙНОСТИТЕ НА ПАРИТЕ /ВАЛУТИТЕ /НА НАРОДИТЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ СУБЕКТИВНО ОТ КЛИКА НАЧЕЛО С ЕВРЕЙКАТА ЛАГАРД И МОШЕНИКА НАРОДОПАРТИЕЦ /ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В ЛЮКСЕНБУРГСКАТА ВИНАНСОВА СИСТЕМА / -"ЕХ ХОЛОКОСТ...ЕХ КЕФ " !!!!!
49
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Цветанов: Между мен и Борисов няма напрежение!"---Айде, бе! Нямало. Даже и баба ми Вуна знае, че има. От нея научих.Цецо-о-о, знаеш ли какво пише на Руски паметник? "НЕ НАМ, НЕ НАМ". :)
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Външният дълг на България небе 30 процента, а 2.
47
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ не е управлявал 10 години, червен ***. Твоят Орешарски през 2013 г къде го забравяш удобно?
46
4
 
35
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Евростат:За последните 10 години българите са намалели с 450 000.Това е съотношение родени-умрели.Емигрантите никой не ги брои ...ГЕРБ: "Видими резултати !"
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой пък ще ги пуши тези бездимни цигари,някои от някъде ли ще дойдат та да пушат без да ги забележат,че да се увеличи производството им в милиони бройки за да остане печалба за частната компания от туй че им увеличил акциза на бройка цигара като за увеличение на производството се изисква и увеличение на капитала,а той откъде ще идва демек от коя порта до портата на компанията-от порта до порта през аеропорта.
44
4
 
37
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
ГЕРБ са пряка и непосредствена опасност за националната ни сигурност !
43
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЦЦ още като министър на МВР трябваше да подаде оставка,тихо кротко и културно
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То там са били вече междучасие
41
4
 
26
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Много би ми се искало да сложим боко и цвъки физкултурата в един катапул и да ги изтреляме със всичка сила към някоя бетонна стена!Да го направим българи!
40
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
cvetanov ti si opasen za gerb.............van ot partiata.
39
1
 
14
 
! Отговори
Гьобелс преди 5 години
И ние така с фюрера !!!
38
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази самоходна психиатрия вече става опасна!
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Братовчеде ми то там било близо до приятеля му сега сетих приятно място скрит бар офф а видя на витошка какво става закрили се и оня носи кафенца аз се чудя що с работен екип носеше предната седмица по поръчка до другия обект ясно
36
3
 
25
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
Тиквата се изпусна веднъж,ама имате ли уши?!-"Фанах й цаката на властта"-пофали са Титана на мисълта и баща на българската демокрация..Каква е "цаката"?..-Проста,като "фащащия":--Теглиш кредити и си купуваш опонентите...После се пъчиш по медиите и дрънкаш колко велик "политик" си..просто, като Б.Б. и Цв.Цв...
35
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те си играят на стражари и апаши, а ни залъгват, че управляват държава! Кой, ако не ние, трябва да осъзнае, че шизофренията възраст няма и тези двамата са за друго място?
34
2
 
33
 
! Отговори
Кристиан преди 5 години
Махайте се докато е време!!Кукли,артисти и лицемери до един !
33
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ни интересувате! Най - добре за България и българите вас двамата да ви няма в политическия живот на страната!!!
32
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червените *** пенясват, и така ще е дълги години ***.