ГЕРБ с едно наум: БСП, откъде ще дойдат парите за вашите мечти?

След управление на левицата винаги идва хаос и дефицит, припомни Цветанов
22 юли 2018 14:47,
416
ГЕРБ с едно наум: БСП, откъде ще дойдат парите за вашите мечти?
Снимка: БТА

Ден след като БСП представи своята "Визия за България" и даде заявка, че иска да е алтернатива на управлението, от ГЕРБ питаха социалистите дали са изчислили финансовата страна на обещанията си.

"Вчера в "Зала 3" на НДК, където се проведоха най-значимите срещи от европредседателството, БСП представи проекта си "Визия за България". Никой от БСП обаче не каза откъде ще дойдат парите за тези техни мечти".

Това каза зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов в Казанлък, цитиран от "Фокус".

Той напомни, че след управление на БСП винаги има хаос и дефицит поне 5%.

Още по темата

Цветанов допълни, че е много лесно да кажеш нещо популистко и добре звучащо, но е трудно впоследствие да изпълниш поетите обещания.

"Затова политиката е за отговорни хора, които могат да изпълняват ангажиментите си към хората", обясни той.

Цветанов припомни вчерашните обещания на БСП – безплатни детски градини, минимална работна заплата 60% от средната, още по-високи пенсии, прогресивен данък.

"Не чухме обаче какви са финансовите параметри на тези искания, не казаха дали това отново няма да изстреля дефицита в неразумни от икономическа гледна точка стойности", каза Цветанов.

"Чуха се призиви за промяна на системата, за национализация. Тази страница е отдавна затворена и ние вървим напред", допълни още той.

Цветанов коментира и вчерашните обвинения на ГЕРБ към Корнелия Нинова, че е отговорна за провокациите в с. Шарково.

"Ако това се окаже вярно – то това би било много ниско и безотговорно поведение. Докато ние сме били в опозиция никога не сме се заигравали със страховете на хората", категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
316
4
 
15
 
! Отговори
AXE преди 5 години
Отново "Гузен ГЕРБ, негонен бяга" или "Атаката е най добрата защита" или "Защо да видят от къде ни идват парите /обществени поръчки май правят и не само/, като ние можем да зададем превантивно въпроса, за да отвлечем вниманието от себе си /ГЕРБ и ДС/
315
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 321Я виж отчетите на БНБ видни публично в интернет. Кой и къде е теглил заем? Стои си само Бай Тошовия заем. БСП-то спекулираха преди година, като безочливо посочиха сумата на цялата задлъжнялост барбар със заемите на частните фирми и дъщерните банки на чужди финансови институции. Сутринта го гледам някакъв експерт от БСП. И пак с пътища не можело да се вдигне стандарта. Било с държавно планиране. Историята на Китай и Южна Корея напълно го опровергават.
314
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е па откъде щели да сдойдат парите? Ами нали вие изтеглихте заем от 16 милиарда - всичките ли ще изхарчите? плюс 1.5 милиарда както казва проф. Герджиков оставени от служебното правителство. Къде са тези пари ?
313
4
 
13
 
! Отговори
12 преди 5 години
До 1,а на баба Дора,ще и дават по 190лева на овца,защото е Българка,не дупетат,от фронта,за спасение на бойко.
312
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как може да питат от къде ще дойдат парите!Парите които те изхарчиха за 10 г., от както са на власт от къде дойдоха?ГЕРБ теглиха заем които няма да връща никои защото Българите масово се изнасят а тези които остават тук са неплатежоспособни.
311
4
 
14
 
! Отговори
1 преди 5 години
До extremist,физкултурника,ще продаде апартаментите,дупетата,от обединените и.ди..о..ти,ще върне парите за евтанизираните му патки,за които е взел,по 250лева на ***,и тогава ако не стигнат,ще се продаде и къщичката в Барселона.
310
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От къде ще дойдат парите?! попитали На.литеАми парите с които ГЕРБ направи проектите с които се хвалят не са всичките от ЕСВзеха заем 16 000 000 000 веднага след изборите а преди това не казаха. Държавния дълг по данни на БНБ е над 60 милиарда лв. а беше 40 като дойдоха от ГЕРБ.На мен ми се случи същото с майсторите на покриви казаха ми, че ще ми вземат 360 лв. за да ги пусна после ми взеха 3800 лв.
309
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май трябва да се молим Стив Ханке да стане премиер,за да бъдат защитени българските интереси от сегашните психопати.
308
3
 
21
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ДРАГИ МИ ЦВЪКО, ПАРИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ КОГАТО ВИЕ В ПАРЛАМЕНТА СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ.ШИШИ НАПРИМЕР МОЖЕ ДА ВЪРНЕ 2 000 000 000е, ТИ ЦВЪКО МОЖЕ ДА ВЪРНЕШ НЯКОЛКО АПАРТАМЕНТА ПРИМЕРНО, ТИКВАТА МОЖЕ ДА ЛИКВИДИРА ВСИЧКИТЕ СИ ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА И ФИРМИ И ДА ВЪРНЕ ОКОЛО 5 000 000 000 е
307
5
 
21
 
! Отговори
Boko bo преди 5 години
Като за начало пари могат да дойдат от къщата в Барселона и от фирмите на мис Бикини дето на 28г е милионерка с баща общ работник и брат ритнитопковец...
306
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Физкултурник може ли да смята? А да мисли?
305
6
 
25
 
! Отговори
До Странджата преди 5 години
Странджа и името ти е на хайдутин.Наистина ли смяташ Бойко и Цецо строители на съвременна България? Те са бааааш грабителите на Съвременна България. Бойко си купи остров в Гърция и къща на любовницата си в Барселона. Апартаментите на Цецо от 6 на 9 ли са станали? Аз си мислех, че като прокарат дженсърската глупост Бойко и Цецо ще се вземат. Коя е сегашната любовница на Бойко, тая с къщата в Барселона? Ако някой знае да пише.
304
5
 
21
 
! Отговори
желязко преди 5 години
като се изгонят чуждите партии от парламента и като се национализират острова и имението в калифорния и къщата в барцелона на бибитко пари ще има
303
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато несемахне Герберите България намадасеоправи Даже полошо щестане Сега как говорят за Шенген ако флизаме в Шенген помнете голям глат ни чака а на Грберите добро дошло ще пълнат чувалите с Пари
302
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен- Смислени проекти ли бяха селските стадиони, за които сега общините нямат пари за поддръжка? Смислено ли е да се дават по половин милион и повече за статичен уебсайт? Смислени ли бяха къщите за гости, които се ползват като собствени вили? Да продължавам ли със "смислените" проекти, които финансираха герберастите?- Не ща да правя фирма, защото не съм гербераст и не ми се крадат пари от бюджета.- Сменят касови апарати и уволняват откакто са на власт - почти 10 години. Резултатите?
301
4
 
26
 
! Отговори
как от къде бе преди 5 години
пъпеш , 1 от НЗОК 2 от контрабандата3 конфискация на крадените мангизи от тъпите гербажии4 все от такива места де ги знаем всички
300
1
 
15
 
! Отговори
До 244 преди 5 години
Аз ако бях толкова грозен нямаше да чакам, а сам щях да се обеся!
299
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И проблемът е, че не се обсъждат тези проблеми, а БСП-то предлага по-високи социални помощи и по-високи пенсии. Смисъл - защо да не обещаят по една кола на всеки?
298
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И за да не ме разбереш погрешно - ГЕРБ си има много проблеми. Просто не се тиражират те. Например - липса на детайлна икономическа стратегия, липса на стратегия за борба с демографската криза, забавяне на ТОЛ системата (около 5-6 милиарда пропуснати печалби), забавяне във е-управлението, забавяне на административната реформа на населените места. Наливане на излишни пари във нереформираната здравна каса. Липса на реформа във МВР и борбата с битовата престъпност
297
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен- Да няма кандидати! Говоря за смислени проекти. Първите 10-20% от проектите са ок - дуригте си личи, че не стават. Или искаш да кажеш, че еврофондовете са ефективни????- 50% ... 10%... 1500% - все е печалба. Направи фирма и имай 40% печалба :) Или 40% печалба ти е малко?- Правителството не бездейства... смениха се касовите апаратеи... цял отдел от НАП беше уволнен... увеличи се с много броя на данъчните... Просто проблемът няма да се реши със смянта на правителството.