Гущерът да си откъсне опашката... Цветанов в отговор на Нинова

Нинова прилага двойни стандарти, настоя Цветан Цветанов
Обновена: 5 авг 2018 17:23 | 5 авг 2018 17:21,
233
Гущерът да си откъсне опашката... Цветанов в отговор на Нинова
Снимка: БТА

Да се надяваме, че вече е дошъл моментът за така нужното прочистване на червените редици, написа лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във Facebook в отговор на червената шефка Корнелия Нинова.

"Днес всички видяхме каква беше позицията на председателя на БСП Корнелия Нинова за задържания заедно с Митьо "Очите" зам.-председател на Общински съвет - Бургас Бенчо Бенчев. Бенчев обаче е избран с листата на БСП и точно БСП издига кандидатурата му за зам.-председател на местния парламент", пише Цветанов.

Още по темата

"Освен това е интересно защо подобна позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова лиспваше, когато българската прокуратура официално повдигна обвинение на депутата от БСП Манол Генов, беше свален имунитетът му и започна разследване срещу него за купуване на гласове. Не видяхме подобни решителни мерки от Нинова и когато братът на русенския народен представител от БСП Георги Стоилов - Илия, беше арестуван за участие в престъпна група за изнудване. Защо когато бившият председател на Народното събрание Валери Жаблянов нарече Народния съд "необходимо правосъдие" отново "чухме" оглушителното мълчание на Корнелия Нинова?", пита от социалната мрежа зам.-председателят на ГЕРБ.

Той настоява, че Нинова не е реагирала и когато депутатът Таско Ерменков "си позволи да се заиграе със страховете на почти двумилионна София, казвайки на гражданите й, че пият отровна вода и когато същият Ерменков нарече идиоти държавите от ЕС и САЩ в коментар на изборните резултати в Крим".

"Въпросите към нея обаче тежат със същата сила, когато Нинова прилага двойни стандарти. Да се надяваме обаче, че вече е дошъл моментът за така нужното прочистване на червените редици, защото когато претендираш за алтернатива или за нова "Визия за България", е нужно да имаш "очи", за да я видиш. Остава и да си пожелаем с началото на новия политически сезон гущерът окончателно и наистина да откъсне опашката си!", завършва Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
0
 
5
 
! Отговори
До 210 преди 5 години
"Бойко Борисов и Цветан Цветанов са трафиканти на оръжие за терористите от Ислямска държава в Сирия - това е навината от тв канала Россия 24 от сутринта." Боже, червените кре.тени гледали мафиотската и лъжлива Россия 24??? Направо ще падна. Ние се чудехме как да се отървем от руските телевизии, а червените другари си ги гледат. Боже, пази България от червената чу.***!!!
200
5
 
2
 
! Отговори
герб преди 5 години
Този нагъл тип още ли не е влязал в затвора за 150 години. Време е братя българи.
199
4
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Къде е ***: Хайде не се престаравай. БСП да продава дрога на децата ни? И в троленето трябва да има някакви граници. Стига г'лупости.
198
7
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Загрижил се Цецо за "нужното прочистване на червените редици". Добре, няма лошо. А оказва се, че още когато Бойко беше главен секретар на МВР той е ходил да се среща лично с Бенчо Бенчев в дома му (а Цецо е бил вън с охраната). Ако се е съмнявал, че Бенчев е имал връзки с организираната престъпност, защо се среща с него в домашни условия като със стар приятел, а не в сграда на МВР. Какви са Трактора и Пашата, стари приятели на Бойко от охранителският му бизнес. Той кога ще си "скъса опашката"?
197
5
 
3
 
! Отговори
Бай Хой преди 5 години
*** Цвъки да ми дойде у пандиза, осъден е на 4 години 😁
196
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо, пазете си Очите докато си изписвате веждите, защото ще стане "очите под трънка, опашката отвънка"!
195
8
 
13
 
! Отговори
Къде е КурНи преди 5 години
Да обясни защо БСП продава дрога на децата ни?!Куршум за тез кълтаци!
194
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си късат опашката и кой откъде.
193
7
 
7
 
! Отговори
1 преди 5 години
а физкултурник-акушергинекологов,кога,ще си откъсне опашката.
192
9
 
11
 
! Отговори
Морски преди 5 години
Бойко Борисов и Цветан Цветанов са трафиканти на оръжие за терористите от Ислямска държава в Сирия - това е навината от тв канала Россия 24 от сутринта.
191
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
отговорът на един комунис и служител на 7 отдел на ДС !
190
3
 
6
 
! Отговори
Aнгел преди 5 години
Само в шенген дане флизаме тогас ни чака глат и мизерия Белгия как флезна в шенген секи Белгиес се оплаква преди било много по добре живота а сега сичко скъпо много дребни фирми фалираха работните мест нямао повечето турси бягат в Турция таме бивот живот Белгия умря даже най голямат фирма Катерпляр избяга от Белгия а на Грберите щемуе добре само техните фирми ще работят те за това искат Шенген Отваряйте очите Българи
189
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо ти си мръс-ник по природа , но това няма да ти пречи , когато влезеш в затвора!!
188
4
 
10
 
! Отговори
Aнгел преди 5 години
Цветанов от мутрата лечи чее мафиот иска да изгони Бесепарите че от тях неможе да краде много пречатму на пъта а глупавите Българи още вярват на Герп абе ограбиха България народа неможе да разбере На Българина кой дава една Бутилка Ракия той е от Негова страна
187
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно па тоя ли се изказва ,че и акъл дава .
186
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наглостта и безочието на г-жа Лъжа е омерзителна. Прави се че, не вижда червените гущери , когато наливат пари в червивата червената партия . А когато ги хване Интерпол се разграничава .
185
7
 
23
 
! Отговори
Рино Рейнс преди 5 години
Цецо "стоте апартамента" ще ми говори за мафия и корупция!?Всички знаем, че ГЕРБ имат контрол върху наркоразпространението, вкл. през Турция. Сега просто ще заместят Митьо Очите с друго подставено лице!!
184
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали ще има борба с корупцията зависи от това,кога Тръмп ще смени Рубин на Козяк.
183
13
 
16
 
! Отговори
Борба с корупцията преди 5 години
Първо - *** да върне милионите гепени при прекупуването на Техноимпекс 1998г.Второ Г.Гергов да върне Панаира и ЦУМ и курорта Слънчев ден- подарени му от БСП.Трето - Масларова да върне 8.5 млн заграбени от ремонта на Старозагорските бани.Четвърто - Дългият инкасатор(Р.Овч.) да върне 250 млн от аферата с Белене.Пето- агент Гоце Първанов да върне 20 млн. от тройния шлем с руските проекти.Шесто- В.Лечева да върне милионите, с които с мъжа си закупиха земи и хотели в Гърция.Седмо,,, - Маджуков, Бр,Аспарухов, Гуцанов, Гущеров .. и стотици. други червени номенклатурщици да вър
182
8
 
28
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 5 години
ЦВЕТАНОВ -ЧУВАЛ ЛИ СИ -ЧЕ МЪЛЧАНИЕТО ПО НЯКОГА Е ЗЛАТО .НА ТВОЕ МЯСТО БИХ ЗАМЪЛЧАЛ ,ЩОТО И ВИЕ ОТ ГЕРБ НЕ СТЕ СВЕТЦИ ,ДАЯДЖИИ ,МИТНИЧАРИ ,ПОЛИЦАИ ,НАПАДЖИИ ,МИНИСТРИ ,А БЕ ТО ВСЕ ОТ БСП ЛИ БЯХА ТИЯ ДЕТО ГИ ЗАДЪРЖАХА ,РАЗНИ НАЧАЛНИЦИ НА КАТ ,И ВСИЧКИ ЗА КОРУПЦИЯ И НАКРАЯ ПАК КОРУПЦИОННО СЕ ОТЪРВАХА