Радев иска правителството да вземе мерки след ада край Своге

Вината за катастрофите – не само на КАТ, а на всички институции
240
Радев иска правителството да вземе мерки след ада край Своге
Снимка: МВР

Трагедията е голяма, 16 души са загинали. Благодаря на всички екипи, които са реагирали по възможно най-бързия начин, каза президентът Румен Радев, след като посети пострадалите от жестоката катастрофа с автобус край Своге в "Пирогов“.

Още по темата
Държавният глава беше в болницата, където е разговарял с една от пострадалите, която е контактна и в добро състояние.

"Голям професионализъм, хора с големи сърца", каза Радев за лекарите от спешния център.

"Пирогов“ не е просто болница, това е институция", заяви президентът и призова за повече инвестиции в лечебното заведение.

Според Радев, когато се случват инциденти на пътя, обикновено цялата отговорност се хвърля към КАТ, но КАТ само регистрира .

"Необходимо е адекватно и пълно разбиране на проблема – не само в МВР, тук е и МРРБ, транспортното министерство, МОН, всички институции, които отговарят за цялата система от обучението на водачите до движението по пътищата", посочи Радев.

"Проблемът е надинституционален. Очаквам Министерският  да вземе дълбоки адекватни мерки", призова държавният глава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЩото моста в Италия не е паднал,а беше взривен.
184
8
 
11
 
! Отговори
Решетников преди 5 години
И какво да направят, бе фуражка, като знаем *** как кара, даже и баща ти? Да сложат по един катаджия във всяка кола до шофьора ли?
183
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаете ли,че откакто герберите са на власт,ни се подиграват,че всеки може да ни изнудва?Такава катастрофа и слагачество!
182
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Италия като падна моста не чух нито президентът им, нито опозицията да критикува правителството...
181
9
 
10
 
! Отговори
7 преди 5 години
*** пак го изтърваха, пак скъса синджиря и бръщолеви простотии! Срам и позор за България е това човече!
180
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До *** да се махаНяма да протестираме за такова нещо!Няма!Може да протестираме за измитането на герберите,но против БСП няма да протестираме!Не се знае каква д ри. СНЯ след това ще ни сервират!Предпочитам бесепарите да се върнат на власт.
179
6
 
7
 
! Отговори
ефрейтор преди 5 години
Товарищ генерал, ние също те избрахме да вземеш мерки и отървеш България от простотията окупирала властта, но слушаме само ненужни изявления и постни декларации! Ако бе за високопарни брътвежи, щяхме да изберем Волен!
178
11
 
6
 
! Отговори
сиромах преди 5 години
Имам чувството ако другарите от ГЕРБ загубят властта ще постъпят като видрите мъжките а те ако не знаете си прегризват топките ако са хванати в капан!То все бива злоба бива ама маалко намалете защото казано е има и Видовден!Справка дългото и като че ли сигурно вековно управление на БКП!Рано или късно колелото на историята се завърта и това не е измислено вчера!!
177
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До BGГледах клипа,това блъскане на инвалида с моторетката може и да е инсценировка.Той дори не се докосва до колата,а завърта моторетката,вдига на задна и пада настрани до колата,може да е инстинктивно,за да се спаси,но е твърде възможно и да е постановка срещу Радев.
176
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Танасчо, има си институция, която трябва да вземе мерките. Взима ги вече три мандата. Вижда се и от слепите на какво приличат пътищата, с които много се гордеят.За пътя край Своге са подавани поне 20 сигнала, дори го били ремонтирали. Голем ремонт са му направили, няма що.
175
0
 
7
 
! Отговори
бай Танас преди 5 години
Ами, вземайте мерки, нали затова сте там! Само послания за рейтинг слушаме! Надули се като папуняци! Оня вчера могъщо разпореди мазута край Созопол веднага да се източи, тоя да се вземели мерки...! Работете и ръководете компетентно и конкретно, или си гледайте дъртата пенсия. Аз като не ми е работа, не отивам да заемам такъв важен пост, да се излагам и тровя живота на народа!
174
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герб да вземе мерки?Както взе мерки срещу ч.у.мата. Изби здравите животни. Това са им на ГЕРБ мерките.ЛУДНИЦА.
173
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ няма да вземат мерки. Прекалено заети са да крадат, усещайки, че скоро ще ги изметем от властта.
172
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ - ИМПИЧМЪНТ НА РАДЕВ И ЗАБРАНА НА БСП.
171
6
 
16
 
! Отговори
BG преди 5 години
Не е проблема толкоз че бащата на президента е направил ПТП - никой не е застрахован, бързал е, не е очаквал /видял инвалидната триколка - случва се. Карал бил мерцедес - ами и аз да съм президент и моя баща нямаше да кара москвич :) Ясно е че ще дам пари на баща си да си купи хубава кола :)Проблема е че има безобразно прикриване, слугинаж и корупция в КАТ и в безпрецедентното поведение на президента !Направил си ПТП - добре, поемаш си отговорността като мъж и това е !
170
5
 
12
 
! Отговори
живот на заем преди 5 години
След като се подиграхте с Босия се едно е някво *** и не знае за какво се бори, идва тази катастрофа.
169
11
 
16
 
! Отговори
Тиквоча да се маха преди 5 години
На 16 Септември 2018г. от 12:00 ще се проведе Мегапротест пред Народното събрание в София! Всички български граждани са поканени на протеста срещу правителството и всички мафиотски партии - герб, бсп, дпс и т.н. Страницата на протеста - https://facebook/borisovmafia/
168
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да се завори за движение това шосе, а и всички подобни също!
167
5
 
10
 
! Отговори
Инфо за демокради преди 5 години
Джон Мейнард Кейнс"Капитализмът представлява изключителна вяра в това, че най-мерзки хора, водени от най-долни подбуди, ще работят за вас и общото благо на страната"
166
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо президентската институция седи в постоянна опозиция спрямо министеркия съвет? Писна ми да слушам как някакви политици постоянно се джафкат през медийте, като искаш нещо, помогни да се случи, недей само да мръколясваш.