Партия на Румен Радев? Едва ли, по-скоро ще оглави БСП

Дебатът за оставките се превърна във вот на недоверие
Обновена: 20 сеп 2018 22:09 | 20 сеп 2018 21:52,
188


Тримата нови министри в кабинета "Борисов" 3 от днес са факт. В креслото на Валентин Радев като министър на вътрешните работи вече сяда Младен Маринов, Росен Желязков вече е транспортен министър, а регионалното ведомство пое Петя Аврамова. Рокадите в кабинета бяха предшествани от дебати, които продължиха близо три часа. На тях не присъства премиерът Бойко Борисов и вече бившите министри.

Дебатирането на оставките отново изостри напрежението в залата и отново се стигна до нападки и искане на оставки. От БСП и ДПС разкритикуваха работата на целия кабинет и поискаха предсрочни избори.

В студиото на "Денят ON AIR" журналистът Евгени Петров нарече политическия ден "класика в жанра". Според него дебатите за новите министри са се превърнали в дебат за вот на недоверие.

По думите му класиката беше и в поредната словесна престрелка между премиер и президент.

"Днес Борисов директно го призова да си направи партия, да спечели изборите или ако не направи партия, да оглави БСП", каза още Петров.

Журналистът изрази скептицизъм относно евентуална нова партия, чиито лидер да е президентът Румен Радев. Пред Bulgaria ON AIR Евгени Петров сподели мнението си, че е по-логично президентът да оглави БСП след време.

"Президентът просто не може да разбере какви са неговите функции по конституция. Изобщо не му е работа да дава оценки за министри", добави още журналистът.

Според Евгени Петров Румен Радев трябва да изразява единението и предстоят още търкания между премиер и президент, защото Радев ще трябва да подпише указ за нов главен секретар на МВР и нови посланици.

"На президента тази дреха вече му е тясна, той иска политическа изява, непрекъснато говори с политически език - това е проблемът", каза още Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едва ли би направил партия защото като програма ще дублира БСП и само ще разцепи левия вот.Много по-добре за него би било да оглави той БСП.Може и точно това да мисли днес.
130
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаме си пожарникар шеф на партия и премиер, сега ще имаме факмак шеф на партия и вече президент. На къде отиваш Българио?
129
9
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До решетников: Както виждам, президента Радев дразни гербаджиите, и въпреки това има висок рейтинг. Това говори ли ти нещо?А за пробмелемите на МВР кой е виновен? Обещаваше ли Бойко патрули на МВР във всяко населено място. А патриотите отиваха и по-далеч: полицай във всяко село. Но май го оставиха за следващите избори.
128
8
 
9
 
! Отговори
Решетников преди 5 години
Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.
127
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност Радев няма висок рейтинг. Това е лъжовна статистика. Или е направено запитване сред 30 пенсионери, затворници и роми. И казват ето, президента е с висок рейтинг, пълен смях! Да си ходи тоя противняк!
126
8
 
9
 
! Отговори
льотчик-нисък рейтин преди 5 години
И какво ще прави сега Радев зеления чорап като му е паднал така... рейтинга , че даже и Слави и Мая(Костинбродска) го бият.
125
6
 
9
 
! Отговори
тт преди 5 години
Радееев,Радев-може и да имаш уши като Ирландски сетер,ама нямаш неговия интелект...Стой си кротко в котурката че вече стана за смях...
124
7
 
10
 
! Отговори
Festo преди 5 години
Никой не може да понася Румен Радев вече. Единствено говори и прави глупости. То това не е президент, той е клепоух островинтянин.
123
6
 
10
 
! Отговори
решетников преди 5 години
До Огнян. Стига с тоя рейтинг, бе Огняне. Висок е, защото нищо не прави, почти нищо не зависи от него и не дразни хората - елементарно е обяснението. Сложи го за министър на вътрешните работи и му гледай тогава рейтинга.
122
7
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Не се впечатлявайте от последните постове. Има един гербаджийски ***, който ги поства серийно. Какво да се прави, трябва да припечели нещо.
121
9
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Генерал под чехъл: Г'лупости на търкалета. Още една опорна точка, повтаряна до втръсване от герберските ***. Бъди по-оригинален.
120
3
 
10
 
! Отговори
Генерал под чехъл преди 5 години
Генерал Радев е под чехъл(*** Нинова(г-жа лъжа), дългата глуповата Деса, кравата Йотова), а за съжаление няма и външен вид-мен ми прилича повече на селски кооператор или на гумаджията от близкия сервиз. А че е свестен-това го твърдят само комунисти: правете сметка тогава дали това е вярно.
119
8
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До ili: А ти вече си се заел да мислиш, как ще се казва партията му. Не се презорвай.А до Янко: Издънка бил Радев, а? Това ли ти спуснаха като опорна точка. А представи си, той има почти два пъти по-голям рейтинг от бат' ти Бойко. Кое е издънка тогава.
118
1
 
8
 
! Отговори
Йоссо преди 5 години
Девиза на партията на Румбата може да е, с набиранки към прогрес! Пред всеки вход - лостове! И клепналите уши ще са секси...
117
1
 
9
 
! Отговори
ili преди 5 години
И как ще кръсти *** президент новата си партия?? " Зелени чорапи" или " *** кратуни"???
116
4
 
9
 
! Отговори
Янко преди 5 години
Румен Радеф е калъч, просто една издънка.
115
9
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Косю: Президента имал представителни функции? И гербаджиите така мислеха, Косю. Но като го чакаха една седмица докато спазят процедурата и докато той подпише указа за освобождаване на главния секретар на МВР, май си промениха мнението. А скоро ще има и други укази за подписване - за посланици например (топли местенца за хора на ГЕРБ). Да видим какво ще последва.
114
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Омръзна ми да слушам г лупостите на така наречените медийни експерти и журналисти, които грам не могат да анализират определена ситуация. Ако Радев оглави БСП след време, за него това ще е политическо самоубийство. Партия също не бива да прави, защото в нея ще влязат всякакви креатури, мислещи само за крадене. Единственият вариант да имаме свестен премиер мислещ за благото на хората е БСП да спечелят изборите след няколко години /което ми се вижда невъзможно/ и да го поканят за премиер.
113
1
 
12
 
! Отговори
Валери преди 5 години
До 104. Ей такива кютуци като теб са ми най-неприятни. Партия на Радефф щяла да спечели без проблеми всякакви избори. Ама каква идеология има тази партия, какви ценности изповядва, каква програма ще изпълнява и най-вече какви други хора ще се включат явно няма значение. Само че този филм сме го гледали и управлението не се прави от една личност ей така, заради красивата й стойка. И царят така дйде и видяхме какво стана. Айде аман от месии.
112
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но и дори да не се цепи електората на БКП пак измира, намалява. Всяка година се топят като сняг на пролет.