БСП готви вот на недоверие №3. Този път - за здравето ни!

Това не е здравна реформа, а здравен геноцид, настоя соцлидерката Нинова
Обновена: 30 сеп 2018 07:28 | 29 сеп 2018 16:37,
102

Националният съвет на Българската социалистическа партия /БСП/ реши Парламентарната група на "БСП за България" да внесе вот на недоверие срещу правителството за здравеопазването, съобщи пресцентърът на БСП.
Още по темата

"Това решение е взето заради влошаващото се състояние на здравеопазването и намерението на управляващите да правят реформи, които ще натоварят допълнително финансово всеки български гражданин, а качеството на здравните услуги няма да се подобри. Това не е здравна реформа, а здравен геноцид", е заявила Корнелия Нинова, лидер на БСП.

Това ще бъде трети вот на недоверие срещу кабинета "Борисов 3".

Първият беше в края на януари, когато левицата обвини управялващите, че държавата е на ръба заради ширещата се корупция. Тогава само левицата гласува в подкрепа на вота.

Вторият пък бе за провал в сферата на сигурността, който бе подкрепен и от ДПС.

Днес червените се събраха на Национален съвет, за да обсъдят актуалната политическа обстановка.

Нинова представи пред съпартийците си доклад за всичко, което е свършила до този момент. Социалистите обсъдиха какви трябва да бъдат бъдещите им действия. БСП се готви за предсрочни парламентарни избори и ще прави промени в предизборния си щаб, предава Bulgaria ON AIR.

От левицата категорично настояват за оставка на правителството на Бойко Борисов и са уверени, че тя ще дойде съвсем скоро и ще се стигне до предсрочни избори. Това заявиха и някои от членовете на БСП днес преди Националния съвет на партията.

"Червените" депутати направиха повече от 150 обиколки в страната, където на срещи с избиратели представят своята визия за управление на държавата. Поради това много малка част от народните представители на БСП останаха в парламента и това бе една от причините в четвъртък да няма кворум в НС.

А днес пък, точно преди Националния съвет, централата на БСП осъмна облечена в призиви за оставка на лидера Корнелия Нинова. На "Позитано" №20 бяха разлепени листа, на които имаше призиви за свалянето на соцлидерката. Те бяха отстранени преди започването на заседанието.

БСП готви вот на недоверие №3. Този път - за здравето ни!
Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нали другарки и другари си спомняте че здравната реформа е продукт на вашата червена другарка Мими Виткова
97
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото и да готвят в бе-се-***-то това е една куха партия, сборище на хиени и невротичен вожд! Ще гласуваме за ГЕРБ и Борисов!
96
9
 
10
 
! Отговори
Мунчо преди 5 години
Тези вотове са вредни за здравето....
95
9
 
2
 
! Отговори
1 преди 5 години
До ППО,а тиквата,син бандит ли е.
94
5
 
12
 
! Отговори
1 преди 5 години
др.нинова,откажи се от този вот на не доверие,а напуснете Народното Събрание,с този вот,ще бетонирате слънцето.
93
5
 
16
 
! Отговори
Да добавя преди 5 години
Хубавото на на БСП с Корделка е че няма бъдеще.
92
5
 
14
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Ако един крадец открадне кокошките на съседа, той не може да стане богат от това.Може да стане богат ако разхищава обществени средства.Затова борбата на социалистите е да се докопат до обществените средства.
91
4
 
7
 
! Отговори
Мунчо преди 5 години
БСП - "лявата" патерица на ГЕРБ.
90
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма начин да се обединят крадците и окрадените и да вървят напред.За съжаление демокрацията е мимолетно състояние между две диктатури и нейното време вече е отминало.
89
6
 
4
 
! Отговори
До Социализъм преди 5 години
Ама кой Ви кара да сте социалист?Ето ви застрахователите, плащайте си пакета и си живейте в Капитализъм.Но не карайте другият да иска Капитализъм.Кой Ви пречи да сте гениален, великолепен капиталист.Ето в Капитализма, плащате прогресивен данък до 46-50%.Плащайте, кой ви пречи?Стига с тези "соц. лозунги" "мразим безплатно".Самият факт на "омраза" - предразполага към лобизъм и финансова подплатеност.По-страшно е, ако омразата идва от сърцето - в превод& още сме на първобитно ниво.
88
3
 
12
 
! Отговори
Алабалисти преди 5 години
Стига кражби и стари клишета.Викате против соца,а крадете повече отколкото при него.Направете нещо за хората и те ще го оценят.
87
3
 
8
 
! Отговори
До КТБ преди 5 години
Никой не ви говори за БСП или ГЕРБ, или ДПС.Стига с тази омраза.Факт е, че се генерират огромни печалби от политическите елити и олигарси, акционери и т.н. 30 г.Въпросът е какво правим? България загива.Младите хора бягат, възрастните си отиват.Благодарете се на доц. Минчо Христов и доц. Стела Банкова, че нямате такса елекромер - ДЕСЕТ ЛЕВА.Вместо да обвинявате, кой е фалирал по медиите.Излезте и искайте "сметка" от политическите елити, за да разберОтдавна сме минали "точката на кипене"
86
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ППОКТБ бе фалиран през управлението на герберите,начело с главния гербер.Писна ни от лъжите ви!Вече и с лъжи не можете да излъжите хората,те отдавна не ви искат.
85
11
 
11
 
! Отговори
ППО преди 5 години
Червените бандитиБКП с Орешарски фалираха КТБ.Фалирали банки от членове и активисти на БСП и ДС агенти: Бизнесбанк - 6 млрд. и 132 млн.лв. дългове към ДСК; Първа частна банка - 3 млрд. и 980 млн.лв. дългове към ДСК; Търговска банка Славяни - 2 млрд. и 181 млн.лв. ; Добруджанска търговса банка - 1 млрд. и 150 млн.лв.; ТС Б.анк - 1 млрд. и 500 млн.лв.; Агробизнесбанк - 886 млн.лв.; Търговска банка Елит - 819 млн.лв.; Балканска универсална банка - 554 млн.лв. ; Българска земеделска промишлена ба
84
2
 
11
 
! Отговори
стига социализъм преди 5 години
Хората затова са открили парите за да могат да изчисляват разходите и всеки да се простира според чергата си. Ако направим нещо безплатно изтърваме контрола върху потреблението. Губи се връзката между това кой произвежда и кой ползва.Това е златна мина за бандитите
83
0
 
8
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Не може да задължавате хората без ясна оферта и право на избор.Икономическа диктатура. За какво е Медицински Одит? Какви са тези въображаеми цифри, 3-4 милиарда сме доплащали. Докажете, с цифри.Вместо да премахнете лимитите, хилядите наредби, които утежняват работата на лекарите. Вие въвеждате санкции за нещо, което министерството ви 30 г. не е свършило.И сега ги има здравните пакети, особено в големите фирми.Къде вървим, направете референдум искаме ли "Семашко" или друга система...
82
1
 
4
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Парно 2012 газ цена х. кб. м. - 841 лв., 2018 - 831 лв. цена.Кво става тука? Газ намалява наш^те ядат. С 35 % може да се намали сградна. 50% газ изчезва В ТЕЦ-вете. Реална цена 40-50 лв. на двустаен.Кражбите са колосални.Ток откъде накъде бедните хора по селата - такса солидарност.Нямаме тръби и газ, Южен поток - това е страшно.Какво били 500 милиона, ами с тях можехте да подновите водната инфраструктура на БГ - 12 милиарда, 30 г. по 500 мил. щяхме да пеем, нищо не е направено.
81
0
 
7
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Нямам нищо против да плащам 30-40 лв., но в НЗОК с едно плащане и с линейка, не да я чакам 30 мин..Но не да ме задължавате да си губя времето и да се занимавам с частни застр.2008 г. от застрахов. коли 3 милиона, изплатени застр. 1 мил. - 2 милиона чиста печалба.Ток 7 ст. киловат Козлудуй - 7 лв. др. източници. Иванов ми обяснява, че ако не се изнасял, нямало да има удължаване. Продавай го на 20 ст. на БГ народът - продажник такъв!Водата 14 ст. кубик СВ го купува от Искър, 2.50 кубик С-я.
80
2
 
22
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Аве пичове, не разбрахте ли, че влизаме и коментираме в такива сайтове от скука или като няма какво точно да правим в момента :) БСП повече никога няма да вземат избори, това е положението, каквото и да се пише из разни такива коментари. ГЕРБ ще си печелят, докато не се появи истинска тяхна алтернатива, но това със сигурност не са БСП/ДПС
79
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Това не е здравна реформа, а здравен геноцид, настоя соцлидерката Нинова"Добре тогава Ненке, подпиши документ и обещание пред целия български народ че здравеопазването ще го направиш абсолютно безплатно както е на ЗАПАД! Айде да видим дали ще го направите уж не БКПтата за да може този български народ да се гордее с една сносна родина и оправа! Айде да ви видим дали сте родолюбци наистина или поредната шайка крадци от края на 44та!