Радев срещу Борисов: Противопоставянето помага ли на някой?

Враждебният тон вреди на имиджа ни, смята експерт
5 окт 2018 11:00, Петя Славова
83

Противопоставянето между две от най-значимите фигури в България - президент и премиер, не помага на никого. Те ще спечелят само, ако намерят тона за съвместни действия България да бъде една успешна държава. В момента този враждебен тон между президента и премиера вреди на България и имиджа ѝ.

Още по темата

Така акад. Стефан Воденичаров коментира постоянния спор между "Дондуков" 1 и 2 в последните няколко месеца.

Според него никой няма полза от този спор, защото точно в този момент са нужни решителни мерки за стабилизиране на държавата.

"Радев и Борисов трябва да си подадат ръка. Разслоението не е само между институциите. Разликата между бедни и богати стана доста по-голямо. Задачите, които са пред България, имат "дълбочина" от 25-30 години, не от няколко месеца", обясни още Воденичаров.

По думите му ако бъдат намерени допирните точки, то политиката ще мине на едно друго ниво.

"Ние се опитваме през тези 4 години, през които работим с нашето сдружение "Инициатива единение", да обърнем внимание за проблемите на обществото. Затова се обърнахме към индустриалците и според мен те ще накарат политиците да се заемат с проблемите. С революционни мерки никога не е постигната положителна промяна, еволюцията е бавно нещо", допълни още гостът пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
6
 
26
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Кражби кражби кражби безчет,най-много от Бг корумпе !Ти веднага гербер стании живота си уреди.
17
9
 
24
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 5 години
Еднокнижникът да си върви.
16
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Враждебният тон вреди на имиджа ни, смята експерт"Къв експерт е тоя вееее?????Ква е тая "модa" да вадите всякакви мухльовци и под статуса "експерт" да пробутвате тъпите си и манипулативни тези с които да облъчвате стадото бг телета.
15
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докъде се докарахме.... милиционер и военен, все полирани мозъци(горди членове на бкп) да управляват държавата. После, що сме на това дередже.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да има конкуренция. Даже трябва да има няколко кабинета, за да се конкурират кой да прави повече добрини за народа. Така казва Ананито, че трябвало конкуренция. Ананито казва, че трябва държавният бюджет да се демонополизира, за да има конкуренция. Данъците да се събират от частни застрахователи и те да решават на кого да плащат. Всеки данъкоплатец си избира данъчен застарховател и плаща на него за по-добри услуги. Ето това е реформа.
13
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помага разбира се - на Русия.Нали за това Радев е на този пост.
12
33
 
10
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Цветанов закусва с Тръмп. Борисов разговаря с Тръмп. Въобще днешните ни управници се ползват с огромен авторитет в чужбина. Икономиката виждате расте, индустрията вече е набрала инерция и няма безработица. Даже напротив има липса на работници и служители в сферите на производството и услугите. Всичко това се дължи на разумното и отговорно управление на ГЕРБ и лично на Господин Борисов.
11
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов е в отлични приятелски отношения с лидери като Меркел, Маркон, Ердоган, Тръмп и т.нт.Откога да се снимаш с някого означава, че си му приятел?
10
26
 
9
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
Помага, помага. За да се види колко е ялов пРезидента Радефф и да го изхвърлим на ***.
9
3
 
3
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До zeus. Хе, ако е за всички след 89, значи и за партията, която го издигна. Как го виждаш това да стане след репликата на Илиана Йотова? А за преди 89?
8
30
 
8
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Важен е и авторитетът в международната политика. В Европа даже не са чували за Радев. Докато Борисов е в отлични приятелски отношения с лидери като Меркел, Маркон, Ердоган, Тръмп и т.нт.
7
12
 
26
 
! Отговори
Долу Тиквата ! преди 5 години
Да живее президента Радев !!!
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Противопоставянето между Радев и Борисов не е инициирано от самите тях. Тук пръст имат приближените около тях хора и външни фактори за създаване на конкретен имидж, каквито са медиите. Погледнато от друг ъгъл, президентът и премиерът ни са само проводници за прокарване на определени политики, едни обикновени изпълнители.
5
36
 
12
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Радев не може да преглътне факта, че Борисов е по голям Генерал от него и доверието на нацията в Борисов е голямо. Излезте на улицата и питайте на кого вярват хората? 80% ще отговорят че вярват на Генерал Борисов.
4
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПЕнсионираният *** Радев да не мълчи, а да каже защо баща му прегази като куче един инвалид с мощния си мерцедес E CLASS 55 AMG!!!
3
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г-н Президент, оставете кучетата да си лаят - те не могат друго. Народът вижда и не се поддава на *** им изблици.
2
8
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БКП И БКП РЪКА ЗА РЪКА!!! :D ПОСЛЕ ЩО НЯМАМЕ БЪДЕЩЕ!!!ГЛАСУВАХ ЗА РАДЕВ , ЗАЩОТО БОРИСОВ КАЗА, ЧЕ ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА АКО ЦЕЦКА НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ :D НО ПОВЕЧЕ ЗА БКП РАДЕВ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ!ЗА БОРИСОВ ДОКАТО СЪМ ЖИВ НЕ БИХ ГЛАСУВАЛ ТОЗИ РАЗОРИ ДЪРЖАВАТА ФИНАНСОВО И СЪСИПА НАРОДА ФИНАНСОВО ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ!БСП, ГЕРБ И ДПС СА АНТИБЪЛГАРСКИ !)
1
15
 
36
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Жалко, че нямаме армия, та Радев да я вдигне и да свали Тиквата, а после народен съд за всички управлявали след 89-а година.