Радев срещу Борисов: Противопоставянето помага ли на някой?

Враждебният тон вреди на имиджа ни, смята експерт
5 окт 2018 11:00, Петя Славова
83

Противопоставянето между две от най-значимите фигури в България - президент и премиер, не помага на никого. Те ще спечелят само, ако намерят тона за съвместни действия България да бъде една успешна държава. В момента този враждебен тон между президента и премиера вреди на България и имиджа ѝ.

Още по темата

Така акад. Стефан Воденичаров коментира постоянния спор между "Дондуков" 1 и 2 в последните няколко месеца.

Според него никой няма полза от този спор, защото точно в този момент са нужни решителни мерки за стабилизиране на държавата.

"Радев и Борисов трябва да си подадат ръка. Разслоението не е само между институциите. Разликата между бедни и богати стана доста по-голямо. Задачите, които са пред България, имат "дълбочина" от 25-30 години, не от няколко месеца", обясни още Воденичаров.

По думите му ако бъдат намерени допирните точки, то политиката ще мине на едно друго ниво.

"Ние се опитваме през тези 4 години, през които работим с нашето сдружение "Инициатива единение", да обърнем внимание за проблемите на обществото. Затова се обърнахме към индустриалците и според мен те ще накарат политиците да се заемат с проблемите. С революционни мерки никога не е постигната положителна промяна, еволюцията е бавно нещо", допълни още гостът пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
5
 
13
 
! Отговори
Не съм съгласен преди 5 години
Противопоставянето между двамага им помага да запазят статуквото. Вместо да се обединим и изметем тая полктическа шайка,изкуственно ни разделят на Герб и Бсп. Хитро умно бих казъл цинично! Двете *** си смучат народна кръвчица,пълнят си банковите сметки я от магистрали,я от Грипени!/ а бай *** упира пишкира за 700 лв. Майката му е или революция,или куфарите и бегом от тая *** България! Да остави крадливите политици в ръцете на ссигганитте,те щи им дадат да се разберат!!
57
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо не се отразява протеста пред МС?
56
23
 
10
 
! Отговори
Ноо... преди 5 години
кРадев се противопоставя и на Деса Поетеса като не изяжда следобедната си закуска и след това тя му набива канчето на кухата му фатмашка кратуна, но това го прави горд, че все пак има и свое мнение! Само на Корнелия не отказва нищо и дори сричайки, успява изцяло да рецитира написаното му от Посерано 20!
55
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Професоре ,вземи си ОНЗИ Болумач от Банкя у дома !
54
6
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
До ПУТИНВикаш друго си е да иде Р. Овч. и да се подпише като турски кмет под каквото му кажат, без даже да го прочете! После да плащаме едни милиарди.
53
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРЕЗИДЕНТА ГО Е МЕТНАЛА МИЛИОНЕРО СОЦИАЛИСТИЧЕСКА СКЛЕРОЗА- НЕ МОЖА ДА ОСЪЗНАЕ ЧЕ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ ОЩЕ НЕ Е ЗАПОЧНАЛА.
52
28
 
11
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Мачкай Бойко комунистите! Да живее Генерал Борисов! Долу ефрейтор Радев!
51
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ ОГРАБИХА НАРОДА СИ КАТО ФАЛИРАХА 13 БАНКИ- ДА ИМА НАКАЗАНИ ОЛИГАРСИ ЗА НЕЯСЕН ПРОИЗХОД НА ПАРИ, ДА ИМА НАКАЗАН КРЕДИТЕН МИЛИОНЕР...
50
8
 
17
 
! Отговори
ПУТИН преди 5 години
Путин не е изгонил Радев, Путин изгони Президента на България, изгони България.Изгони ни заради продажната ни политика, заради идио.тщината няколко набора "политици" като се почне от СДС, минеш през онова нещо Плюванлиев и през нищожеството Ал Йо и стигнеш до ГЕРБ и медийната подкрепа на журналистите-***.А ти не знам кой си и що за ***.оглавие си та да се радваш, че е изгонен твоят Президент . Всъщност ясно е - ти си *** ГРЕБ-ерист. Само такъв може да се радва когато унижават България
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ала-Бала-Портокала!
48
0
 
6
 
! Отговори
Einacar преди 5 години
Vai, vai...Bg askera i bg jandarmeriata samo s treva, cocain, heroin, alkohol, tutun, olovo, med, boiadisan spirt i chumavo meso li gi hranite?! Eee....kerosin ne piat hich sigur...
47
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво може да се очaква от един сатановски летчик, ако Тръмп му заповяда да иде да бомбандира с Грипена Кремъл ще иде да го бомбандира с Грипените които лично е препоръчал и купил толкоз му е акъл. Някой учуди ли се, че Путин го изгони като мръсно коте от аптека.
46
3
 
3
 
! Отговори
тато ди тути тати преди 5 години
В тази държава и сега да има лустрация пак е добре иначе никога няма да разберем кой ни управлява и какви са истинските му ценности и на кого служи---защото има едно положение при клетвите ,че първата когато се дава се казва ,че всички др.клетви могат да се дадат само ако служат на първата.
45
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До zeusте за това и махнаха ГДБОП(или беше ДАНС...вече се обърках с толкова службички и подразделения...) от президентстовото...ти представяш ли си сега ако Радев контролираше какво и как разследват... :)
44
9
 
3
 
! Отговори
до 42 преди 5 години
Коя истина бе, Радев що не каже нещо за Митьо Зъркелите и престъпността него таз pабота май не го вълнува, целта му е да иска оставки да ни скара с Путин и да се кланя на авроатлантистите.
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 40Катарските инвестиции не стигат ли?
42
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откъде го изсмукахте това, как президентът трябвало да помага на премиера. Не знам някъде в Конституцията да е записано "помощник на премиера". Там е записано държавен глава. Когато има различия между двамата това е много по-градивно отколкото пълното съгласие. Иначе това с президента послушко, вечно съгласен и *** ухилен вече го играхме с Плевенлиев.
41
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев е единственият,който им казва истината в очите,но тя боде,нали?Те са свикнали да ги хвалят и да им се подмазват,затова се самозабравиха.Нарушена им беше зоната на комфорет и сега вият като зли кучета.Особено Цв.Цв.Той е неуморим.А народа дреме ли,дреме?!
40
5
 
19
 
! Отговори
до редактора преди 5 години
Не е "Радев срещу Борисов, а е РАДЕВ СРЕЩУ КРАДЦИТЕ, КОРУПЦИЯТА, НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ...Президента критикува управлението, а не личностите .Критикува кражбите, корупцията и престъпленията срещу народа.ББ и ГЕРБ потвърждават, че те са престъпниците щом само те се припознават в неговите критики.Аз не се дразня от думите му защото не крада, не строя пътища убийци, не съм отговорен за язовири и реки дето давят хората...
39
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев вместо да дрънка пpазни приказки да иде в Силиконовата долина и Япония и да търси инвестиции, а не да прави коремни и салта и да виси като прани *** от някоя успоредка. Оф забравих там дори няма да го пуснат да стъпи щото е *** военен.