Карадайъ: Лидери като Доган се раждат веднъж на 100 г.

Държавата ни имала нужда именно от такива като него
21 дек 2018 15:37,
130
Карадайъ: Лидери като Доган се раждат веднъж на 100 г.
Архив: Булфото

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ посочи, че всяка година речите на Ахмед Доган се очакват от обществото и това е разбираемо. Той настоя и че лидери като Доган се раждат веднъж на 100 години.

Повод за коментара му стана словото на почетния лидер на движението, според който не трябва да има предсрочни избори, но България се нуждае от програмен кабинет.

Още по темата

"Личности като г-н Доган, лидери, на 100 години веднъж се раждат. Като държава имаме нужда от такива лидери", настоя Карадайъ.

Той уточни, че от движението неведнъж са говорили за предсрочни избори, но са добавяли, че и след тях нищо няма да се промени особено.

Карадайъ добави и че от ДПС работят сериозно върху програма за ускорено догонващо развитие на страната.

Лидерът на ДПС коментира и упреците на Патриотите, че е имало тежка сделка между ГЕРБ и ДПС за Закона за вероизповеданията и че техните промени не са били приети.

"Мисля, че националистите малко преекспонираха темата, но ние патриотите и национално отговорните партии направихме голяма крачка с приемането на закона за вероизповеданията", заключи Карадайъ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
5
 
10
 
! Отговори
Турците са преди 5 години
световни шампиони по наглост(гьонсуратлък). Техният бивш президент Тургут Йозал твърдеше, че Омир бил турчин-Омур, а пък Агамемнон - Ага Мемнун ! И ако все пак християнските народи не се справят с наглия ислям, това ще го направи Китай.Тази древна цивилизация знае как да се справя с диваците-без излишни церемонии!
86
6
 
10
 
! Отговори
рубладжийски партии преди 5 години
Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Вал.Велева, Борислав Цеков,Петьо Блъсков, Тат.Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, К.Кеворкян,М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, Ник.Бареков
85
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
О! Боже,защо не се родих 100 години по-рано или 100 години по-късно? Не мисля,че е голям късмет да се живее във време,в което Доган раздава порциите.
84
5
 
7
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Не на 100. Веднъж на 1000 години!
83
0
 
9
 
! Отговори
Писна ми преди 5 години
Явно е настъпила ерата на *** , които се раждат веднъж на 100 години - Тръмп, Путин , Ердоган , Доган..........
82
0
 
10
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
Те и големите изро.ди се раждат рядко - като Хитлер, Ленин, Дйак Изкормвача, Чикатило и т. н.
81
3
 
15
 
! Отговори
Мазна свиня преди 5 години
19 век е роден Васил Левски 20век Ахмед Доган...Сами сме си виновни...подобни хора като изказалия тази чутовна глупост да слагат Левски и Доган в една категория
80
4
 
7
 
! Отговори
Мустафа КараКрада преди 5 години
Вечна слава на нашия вожд Доган ага.
79
1
 
10
 
! Отговори
Този преди 5 години
Да не проговорихме членоразделно,?
78
2
 
14
 
! Отговори
Този преди 5 години
Тоя да не проговори на български?
77
0
 
7
 
! Отговори
ЛАЗО преди 5 години
Говорещите на български език в родна България се раждат на първите 7,седем години!ПРОВЕРЕНО!
76
4
 
6
 
! Отговори
А+ преди 5 години
Заслужавате си "дереджето" в което живеете -като четеш коментарите Ви и се убеждаваш ,че чипа е за сменяне на 80-90 % от народа ни ,за жалост -дегенарити по-голямата част от населението ни!
75
2
 
20
 
! Отговори
Доктор Михайлов преди 5 години
Карадайъ ,с брилянтен български език обясни колко вредно е пушенето на трева - имал е халюцинации и е "видял" роденият на всеки 100 г. нов Ленин.Да,Доган е творение на КГБ и ДС , и наличната днес армия от руски агенти в България , по цял ден търчи из телевизиите и нареждата как да се изтъква "великата изцепка" на Дръндарската кокошка Доган.
74
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама, ко приказва този, не на 100, не на 1000, поне на 10 000 год. не мож съ роди таквоз хидроинженер, пък скотското племе баламурници, което да го търпи.
73
4
 
18
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
един турски крадец четка друг турски крадец на развален български.
72
2
 
12
 
! Отговори
goso преди 5 години
А *** като този турук са под път и над път.Аман!
71
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" но ни трябва лидер-водач който е кадърен и работи за България ,например като Путин! "".....................Пожелавам ти го !точно това заслужаваш ти и децата ти.
70
7
 
9
 
! Отговори
А+ преди 5 години
Няма значение Доган ли ще е ,друг някой от друг етнос ли ще е ,но ни трябва лидер-водач който е кадърен и работи за България ,например като Путин!
69
4
 
19
 
! Отговори
аман от комунета преди 5 години
И слава богу! Ако лидери като Доган се раждаха всеки ден, нямаше кътче на Земята да остане неопетнено, неоглозгано и неопорочено.
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tozi lider i negovata partiya DPS uspeshno izpulnqvat plana na komunisticheskata partiya za obezturcizaciata na BG ,v Kardjaliysko hora ne ostanaha ,DOGAN i toya peltek Karadayi sa za besiloto i zatova ne gi puskat v Turcia