Радев свиква КСНС заради "Апартаментгейт"

Корупцията по високите етажи ще е във фокуса на КСНС
Обновена: 3 апр 2019 11:44 | 3 апр 2019 11:25,
200
 Радев свиква КСНС заради "Апартаментгейт"
Снимка: БТА

Президентът свиква Консултативен съвет по национална сигурност на 8 април.

Заседанието на КСНС ще е посветено на борбата с корупцията по високите етажи на властта, съобщиха от пресцентъра на президентството.

Още по темата


Заседанието ще е на тема "Резултати от противодействието на корупцията по високите етажи на властта. Необходимост от мерки".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Корупция в апартаменти с мирис на суджуци...
50
3
 
17
 
! Отговори
1 преди 5 години
Г-н Президент,поканете със законови средства на свикването на КСНС, журналиста на немския вестник публикувал статията ,за българските,политици,които си купували апартаменти ,от "АЛДИ"както е написал той,защото, те купувачите се оправдават,че това е било работа на бсп и ,че било компромати.
49
10
 
12
 
! Отговори
Мария Гаргамел преди 5 години
Изобщо да не се рови за тези апартаменти. Президента къде се бута. Май иска инпийчмънт. Хората вече си понесоха отговорността. Сега са в Италия да пазаруват дизайнерски мебели за новите придобивки. Шефа на КОНПИ се готви да купува четиризонет, тоя му отеснял вече, ще има хеликоптерна площадка на терасата, за общо ползване. Бедните да бачкат, щот тез апартаменти от техните данъци се копуват
48
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да свика съвета за действията на българското правителство под турски натиск.
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не сме народ, а ***. сега турция заслужава закона да се върне в най-стария му вид - никакво опрощаване, никакво отсрочване. За съжаление ако няма активни протести с които да принудим нашите управляващи на това, те няма да отсътъпят
46
4
 
13
 
! Отговори
До не е в час преди 5 години
Слушай бе тъъпак нещастен. Това, че ти не разбираш с какво се застрашава националната сигурност не значи, че не е така. Младите, умните, находчивите избягаха. Започнаха да бягат и *** вече. Каква по голяма опасност за националната сигурност, а . *** нещастно. Кражби, кражби, кражби оставка, и готово. Всичко точно и начисто. Така ли?
45
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
турския външен министър каза че не е разбран. Нека каже какво точно е имал предвид, с кого е говорил и какво му е обещано. Интересно че преди изборите турциет втърдиха тона, а след изборите го смекчиха.Но наистина - ако Захариева и ББ са се огънали тоав е голям скандал.
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 39 апартаментите за новина от една една седмица, засягат корупцията в цялото общество -министри, зам-министри, шефовеве на агенции - и е удар по държавността ниВъншат намеса, е нещо с което трябва да се справи конкретно един министър на външните работи. Вярвам че можеш да сравниш приоритетите
43
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 39Турския външен министър не иска да се извини и твърди, че е казал истината. Излиза че проблема е, че наистина закона е приет под турско давление и управляващите се гърчат, защото истината излезе наяве. Радев наистина може да свика съвета, защото действията на правителството под натиска на Турция засяга пряко националната сигурност.
42
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаххахаахаа корупцията в България неможе да бъде победена .... срещу кого се бори този президент ( и да свикваш и да не свикваш ти нямаш никаква власт) за да победиш коруоцията всички трябва да влязат в затвора а това няма как да стане.
41
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази държава е обречена нека последния ром удари кепенцето.
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Конпи може лесно да разследав шефа си - излиза в неплатен отпуск за половин година и по разследват. ОСвен това АДФИ, и сметна палата вместо да се занимават с БАН пет месеца, да вземат да направят една ревизия на Пламен Георгиев и шефа на ДНСК и нещата ще лъснат... после гоним и тях, и новите ще имат малко страх, и ще правят по-сериозни проверки, оттам ще се разплете чорапа. не се ли махне Пламен Георгиев никакъв контрол не е възможен.
39
3
 
15
 
! Отговори
Жеко куршума преди 5 години
Корупцията по високите етажи ще бъде накуп в президентството. Заграждаааааай!
38
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КСНС ще се занимава с апартаменти ,а не с изказването на турския външен министър и политиката на Турция спрямо България.Големи патриоти,кажете кого обслужва Радев?
37
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо при всяко споменаване на думата "корупция" герберите се чувстват лично засегнати и почват да нервничат?
36
2
 
28
 
! Отговори
мак преди 5 години
Не че няма смисъл от такива заседания, но как конпи ще разследват шефа си, или пък цвък, кой ще го подхване? Него нали уж осъдиха преди време, за пред хората, за да го оправдаят на последна инстанция. Корумпираната власт така се е сраснала с контролните органи, че такова чудо май няма никъде по света.
35
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не видях някъде Радев да свиква Съвета по национална сигурност за "апартаментгейт". Той го свиква за борбата с корупцията. Отделен е въпросът, че като стане дума за корупция и веднага и хората, и медиите правят логичната асоциация с апартаментите на гербаджиите.
34
4
 
20
 
! Отговори
хумор преди 5 години
До Жалко президентствоЗа тегло да не говорим.В коя партия са трите прасенца.Добре,че Фидосова се махна а уиуето е на диета.
33
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А оня с тризонета и барбекюто ще присъства ли?
32
12
 
39
 
! Отговори
Малко премиерство преди 5 години
Трябва спешни промени.Не може президент, избран с 2 млн гласа да има по-малко права от партийка,избрна с 1.2 млн гласа.Само с вето не става,трябва и кютек и военно положение...