Борисов заръча: Отхвърлиха ветото, почвате да строите бързо!

"От "Младост" до "Тракия" тая страховита тапа трябва да се развързва незабавно"
247
Борисов заръча: Отхвърлиха ветото, почвате да строите бързо!
Снимка: БТА

"Ветото беше отхвърлено, почвате да строите по най-бързия начин". Това нареди премиерът Бойко Борисов на министрите, след като парламентът отхвърли набързо по-рано днес президентското вето върху Закона за държавната собственост. Целта на поправките е да се ускори изграждането на национални обекти.

Ветото на Радев не мина, приеха поправките за държавната собственост

"От "Младост" до "Тракия" тая страховита тапа трябва да се развързва незабавно. И както сме говорили, Околовръстното на Пловдив, на Пазарджик, по "Хемус", Северна България, Монтана-Видин, Ботевград-Мездра, имате пълен картбланш тези обекти да тръгнат веднага. Те са жизненоважни за региона", каза Борисов в началото на заседанието на Министерския съвет.

Още по темата
Кабинетът разпредели милиони за няколко общини днес.

15 млн. лева получава Столичната община за доставка и модернизация на метровлакове. За Община Габрово са предвидени 4 млн. лв.

"Видяхте онзи ден – тунели, естакади, мостове, огромни строежи, но тази тежка техника минава през селата и чупи пътищата, а хората не са длъжни да търпят несгоди. Затова отпускаме тези пари да се отремонтира всичко, което е развалено вследствие на големите строежи там", разясни премиерът.

Община Петрич получава 1.4 млн. лв. за рехабилитация на участък между Рупите и археологическия обект Хераклея Синтика.

Борисов коментира, че пътят там е черен, а обектите се посещават от множество туристи. На 9 км от магистралата имат възможност хората да отидат и да видят изключителни находки, каза премиерът и допълни, че в удобно време ще направи същото.

Още половин милион лева отиват за катедралата във Варна "Св. Преподобномъченик Прокопий Варненски". Храмът се строи от 2009 г. и досега строителството му е струвало 2.6 млн. лева – от държавата, общината, дарители, обясни Варненският митрополит Йоан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
3
 
5
 
! Отговори
Стражар преди 4 години
До ЧиновникНе се пъни, стройте, изхвърляйте ни ***, ние ще си се наслаждаваме на живота, а като остарееш и разбереш че си крал толкова че ще връщат и тези след теб ще си спомниш и за нас
108
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен до жаго преди 4 години
Баце цяла държава навря у *** гъ. ти за червения бивлоч ми говориш.
107
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Надеждата ми е в президента Румен Радев!Той остана единствения истински антикомунист!Докато Румен Радев защитава частната собственост, комунистът Бойко Борисов извършва тайно първата мащабна национализация след 1944 г. в България!!!Няма да си дам земята на руските мафиоти на вересия!!!България никога няма да стане Задунайская Губерния на Руската Империя!Бойко Борисов = Троянския кон на Путин в ЕС!!!
106
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Раздаването на пари е лично постижение на можда пукайте се от яд червени комунисти Боко е като Ахил пред вратите на Троя вие и един град не можахте да построите 45 години и да го боядисате.
105
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко, оправи тунела на Витиня, колко години трябва да се мъчим в задръстване и после подивели от кеф че сме се измъкнали да се състезаваме посока София.., изтрепахме се Бойкоооо
104
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде бързоооооооо, да тръгва авантата .................
103
13
 
10
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
Глyпавите, мързеливи и злобни червени кacкети, колкото и да мучите срещу големите инфаструктурни обекти, те ще бъдат построени. Това е положението. Ако не ви харесва, отивайте в Сибир. И без това власт няма да видите никога повече и няма смисъл да се мотаете в България.
102
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боко е герой и раздава пари, пикайте урина червени шумкари и убийци на фашисти.
101
4
 
1
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До ТонкатаНе съм казвал, че нема да победите, казах, че имаме шанс, че евроизборите могат да бъдат изпозлвани като лост за сваляне на Бойко, който може да реализираме, при определени ситуации и вие се юрнахте да си правите констратегията в тази посока, да не допуснете ситуации и да покажете мощта на Бойко;))), а не допускате може да е някакъв вид капан. Не трябва да се доверявате толкова, на това, което говоря;))) Имал съм някакви цели, нещо съм искал да постигна с това;)))
100
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мухобойко смешен си жалък си
99
16
 
10
 
! Отговори
жаго преди 4 години
Бате Бойко е голем ! Еваларка , Бате! Навре ги у *** ... червения бливоч
98
8
 
14
 
! Отговори
Запознат преди 4 години
Диктатора-Пожарникар, като имен на комикс е!
97
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавата е длъжна да строи пътища .... Къде другаде по света някой се хвали, че строи път ?!!
96
7
 
5
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До ТонкатаЧервените шамани не ги познавам, а Корнелия не е червена, в тов абъди убеден. Тя беше лидер на БСП, но не е червена, в смисъла, който го разбираш ти. другите, да. Другите съм съгласен. ама те играят с Бойко. Бойко ги рани. Тонка, как може да съществува социалиста без капиталиста? ;))) Некой трябва да го рани. Кой ранеше Маркс? Енгелс. Затова двамата остават в историята;))) Стига глупости! Пред тебе, не стои социалист;))) Бойко играе и ние играем;)))
95
9
 
3
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До До СтратегО, парите на другарите не ми трябват. 1 ст., не са ми дали. Дори не съм в гражданската им квота. Колко пъти да го казвам;))) Имаш си ти, Крали Марко;))) Имал си някога, а историческият такъв е бил васал на турците;))) Та, сега, ти си в дълбока заблуда мойто момче. Тебе те управляват евреи. Дали ще са от БСП или ГЕРБ е все тая;))) Затова ти разказвам еврейската история. Трябв ада свикваш с нея и да я изучаваш задълбочено. М-да;)))
94
8
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Предпочитам качеството пред количеството.Някой замислил ли се защо се строи толкова некачестени пътища в бг.Щом стратегията е за количество значи там е и парата
93
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тонката, я сега кажи колко депутати имат гербавите, колко имат червените, и на кого са се увеличили гласовете, и при кой има срив?
92
7
 
9
 
! Отговори
Бързо или качествено преди 4 години
Как ще се строи - бързо или качествено? Най-добре бързо. Усвояват се едни пари за строителство, сетне - за ремонт, а комисионните капят ли капят. В това отношение гербаджиите са направо факири.
91
5
 
7
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
До Анонимен 89Вноса на таратайки от ЕС е за готованците като теб, които ви мързи да гледате, камо ли да работите.
90
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя съвсем изтрещя, слагайте му жилетката и Курило.