Слави иронично към Корнелия Нинова и "бедната БСП"

"Няма да спра бе", закани се шоуменът на партиите
26 юни 2019 18:22,
206
Слави иронично към Корнелия Нинова и "бедната БСП"
Снимка: архив Investor Media Group

Под прицела на Слави Трифонов попадна лидерът на БСП Корнелия Нинова. Шоуменът публикува коментар във Facebook, в който коментира сагата с партийните субсидии.

"И настана голямата забава – Корнелия Нинова обяви, че БСП нямат пари да върнат надвзетата партийна субсидия от 4 299 690 лв. Нинова обясни, че от началото на годината БСП е похарчила 2 млн.лв. за еврокампанията, 1,5 млн.лв. за старта на партийната телевизия и още 1,5 млн.лв. за „издръжка на структурите“. Бах тая кампания, бах тая телевизия, бах тая издръжка", пише шоуменът.

Още по темата

Трифонов иронизира разчетите на партията със "задача за първи клас".

"Да приемем, че БСП наистина са изхарчили 5 млн. лв. до юни. БСП започва годината с 6 462 000 лв. налични средства (според отчета пред Сметната палата). До днес харчи 5 млн.лв. Значи, остават непокътнати 1 462 000 лв. И какво още пропуска Корнелия Нинова? През март-април БСП вече е получила и първия си транш от партийната субсидия за 2019 г., който е в размер на 3 010 786 лв. Прибавяме тези пари към онези 1 462 000 лв. и се получава налична сума към днешна дата – 4 472 786 лв.", пише Трифонов.

А 4 472 786 лв. са предостатъчни на БСП, за да възстанови надвзетите 4 299 690 лв. Даже ще останат и едни 173 000 лв. за скара на Бузлуджа, настоява шоуменът.

"Освен това, тези дни БСП ще получи и втори транш от партийната си субсидия – 2,5 млн. лв. Освен това, до юни партията е получавала дарения и членски внос. Тия пари къде са?", пита още Трифонов.

Той допълва, че "с унизителното си изказване, че нямат пари, Корнелия Нинова ми напомня за оная клета активистка на БСП от зората на демокрацията, която носеше цветя и питаше: „Кой ще ни даде парииии? Кой ще ни издържа?

"Не само БСП се прави на ударена и предпочита разсрочено и дълго във времето плащане, другите партии също се ослушват. Днес, към 16 ч. няма нови доброволно възстановени суми.

Всички тия ослушващи се партии пък ми напомнят за друго. Напомнят ми за онази безработна ромка, която беше получила от социалните вълшебна дебитна карта и в продължение на месеци всеки ден теглеше по 400 лв. от банкомата.

Ей като тая ромка са ни партиите – като харчат незаконните пари – кеф, като трябва да ги връщат – зор.

И още нещо, специално към партиите, представляващи уродливата система: Ей, партиите, няма да спра, бе! Няма да спра", завършва поста си шоуменът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
20
 
4
 
! Отговори
Шоо вс Шоо преди 4 години
Корнелия не е от вчера в политиката. Утре ще извади харчлъчни документи и Шутътът Слави заминава на кино. С толко непредвидливи заяждания дори Цецо неможе да се похвали. А Цецо за разлика от тоя густер (Щ) е апартаментно чист а има 6 апартамента закупени с пари от сандъка на тъща си... Къде се бута тоя гол охльов. Ако толко се кипри нека да обяви безплатен концерт-шоу някъде в кой да е град и да видиме на светло кой етност ще заседне да зяпа.
43
19
 
11
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 4 години
Това ли е Слави бореца срещу мафията?Как накрая освен темето му лъснаха и задните работи!Ха-ха-ха...бореца срещу мафията се оказа един .....от мафията!Браво Слави , застани като Матросов в защита на Борисов , я виж как всички партии се окопитиха и скочиха срещу главния к.р.а.д.е.ц и носител на корупцията!Слави , Вие с Борисов не сте борци а внедрители на корупцията в България!
42
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП да си вземат обратно куфарчетата от олигарси и да се разплатят с държавата.На майка им в гза..
41
24
 
10
 
! Отговори
Калинко от ШАЙКАТА преди 4 години
Славчо,Славчоооо,изпърдя си късмета и сега тичаш след коча,що ли.Караш го по инерция,но напъните ти водят към никаде,що не привикаш боко на диванчето,ще сте китки непоръбени а и по ще дигаш рейтинг,не тичай след Нинова ,не си и от класата.
40
29
 
11
 
! Отговори
Даскала преди 4 години
Славчо , чета ти глупостите и не мога да повярвам , че си толкова далеч от истината!Това твое страстно вкопчване в мафията на Борисов говори , че ти не си само шоумен , а и медийна бухалка на Борисов!И от кога стана счетоводител на БСП?По ще ти прилича да делите пари с Борисов и да си ги къташ като него в някоя тайна сметка на Запад!Толкова си прозрачен с тая твоя огромна страст към парите , че си заслепен от нея до пълно оглупяване и опростачване!Не ставаш за партиен ментор!
39
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, нали ще започне новата предизборна кампания, пак им трябват пари?Или някой иска БСП наистина да остане без пари точно преди местните избори?
38
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е че БСП след като вече не се финансира от олигарси, и не е във властта от много време насам, наистина няма пари!А Пъпеша е новата патерица на ГЕРБ, това всички го разбраха
37
16
 
19
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
И тоя е дъвка на ГЕРБ. Помня много добре когато Цацата и Боко му беха на гости. Пълен ***. Ама той горкият иска от кацата мед да вади. Накратко аз на човек дето и семейство не е успял да съгради Държава не давам.
36
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не вярвам на Слави. Не защото съм фен на партиите, а защото Шоуменът изобщо не е един от нас, целта му няма нищо общо с нашите интереси. Той не може да бъде опозиция и борец за правата ни, защото има какво да губи (за разлика от нас). Скоро ще видим как дели власт с шлифера. Който не вярва, да почака няколко месеца.
35
6
 
22
 
! Отговори
Нинова преди 4 години
Кой ше ни даде париии.....??!!!!Кой ше ни издържа ааааа..??!!
34
4
 
25
 
! Отговори
1234 преди 4 години
БСП няма лидери за да водят така нужната опозиция.Второто място в политиката е свободно.
33
15
 
35
 
! Отговори
Курнелия Импексова преди 4 години
Какво ви става бе хора? Как може ***, която ходи да поднася цветя на паметника на Тодор Живков и крадливо приватизира най-голямото външно търговско предприятие по времето на соца Техноимпекс, да участва изобщо в политиката, камо ли да е лидер на най-голямата опозиционна партия ?
32
7
 
29
 
! Отговори
Хах преди 4 години
173 000 за скара - бира на Бузлуджа. Това е яко. 10 000 *** да идат - всеки един ще може поне по 5 кюфтака и 3 бири да обърне.
31
13
 
29
 
! Отговори
НАП преди 4 години
Няма ли НАП за него? Гонори се, че е милионер в чужди банки и то в офшорни зони! Върху какви суми осигуряна хората си? Не е той, който да нравоучи! И неговият бизнес не е чист! Когато критикуваш, първо погледни себе си, защото помня деня, когато убиха Илия Павлов и как той отиде с охраната си на среща в хотел България! И защо след като е толкова чист се движи с лична охрана?
30
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Партиите са с ромски манталитет и казват: "Шъ кръда, бате, ако няма помощи зъ партийните чаавета."
29
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави ще направи телевизия за 1 лев. Какви са бъдещите творчески планове? Телевизия, партия, пенсия?
28
17
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма илагация за Корнелия Нинова !Слави е абсолютно прав !!
27
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мафията ГЕРБ УЖ върна парите в бюджета, но пак разполага с тях а ще разполага и с всички останали върнати субсидиите от другите партии, тъй като са на власт и ще ги ползват под формата на държавна корупция за бъдещи избори или тъмни сделкиНа *** акъл му не стига, но глас надига. Знае той, че ГЕРБ ни управлява и за Сметната палата не удява. Че субсидиите се отчитат там, за *** само срам, срам срам.
26
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миличкия....
25
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е франкещайна на демокрацията .Вие сами си го създадохте политиците ,а сега да ви видим .