Нинова благодари за Бузлуджа: Дадохте надежда за промяна

Вие сте истински, искрени, силни, написа лидерът на БСП
Обновена: 30 юли 2019 13:53 | 28 юли 2019 13:10, Красимир Ангелов
110
Нинова благодари за Бузлуджа: Дадохте надежда за промяна
Снимка: Пресцентър БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова благодари на симпатизантите на партията, които присъстваха на съботния събор на Бузлуджа.

Още по темата
"Благодаря  на десетките хиляди социалисти  и симпатизанти, които вчера дойдоха  на Бузлуджа. Вие сте истински, искрени, силни.

Вашата вяра, енергия  и усмивки дават на много българи надежда за промяна", написа председателят на НС на БСП във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
1
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Надеждата, надежда, ама Нинова плющи кебапчета пък надяващите се преглъщат на сухо и пеят партизански песни :)
80
1
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
БКС: Чак сега, като местихме химическите тоалетни, разбрахме къде ходят по нужда гладните :))))))))))))))))))))))))))))))Глад и лабут за ***, атакисти-путинисти!!!
79
1
 
5
 
! Отговори
Корни преди 4 години
Корнелия ще донесе промяна... обаче към по-лошо. На Бузлуджа се събират най-вече червени наивници които си мислят, че всичко което хвърчи е кебапче и може да се яде. Смърт на комунизма, свобода за народа!
78
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова благодари за Бузлуджа: Дадохте надежда за промянаЩе те прибират с Милиончева в сливенския затвор ли?Ех де тоз късмет бе :)
77
1
 
4
 
! Отговори
сапьор преди 4 години
след малко тръгваме с колегите да разминираме Бузлуджа :)
76
1
 
5
 
! Отговори
Гинес преди 4 години
На снимката виждате подготовка за поставяне на рекорда от другарката Нинова.Ще покаже как се налапва цяла баница на една хапка.Тя го може!
75
1
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
на КОЙ казаха, че са опозиция?
74
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целият електорат на БСП се качи на Бузлуджа.
73
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова като участник в бандитската приватизация и грабител на старините на тези хора, вместо да и ходят на Бузлуджа да и ръкопляскат и лензят, да грабнат бастуните и да и строшат дебелата глава.
72
1
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
"Изпълзяли на припек алчни старци" - в-к Демокрация. Автор на репортажа (но вероятно не и на заглавието) беше младият тогава журналист Венцислав Лаков, сега депутат от Атака. Главен редактор на вестника беше Волен Сидеров, сега лидер на Атака. Сегашното становище на Атака по въпроса за пенсионирането е съвсем различно
71
1
 
5
 
! Отговори
младини преди 4 години
Нинова на 50,дедо Боре на 60.Кой е по-млад?
70
4
 
1
 
! Отговори
ай бай преди 4 години
Ако бяха терористи,до сега помен нямаше да има от вас,като се има предвид как вие тероризирате хората.Мекички са и не стават за нищо,освен за иху аху.Радвайте се и дишайте спокойно.
69
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко сте, бре Нинова! И все по-стари! С тях ли ще ни управляваш или оправиш! Хайде вземи се на сериозно и слез на земята!
68
1
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Както казваше един министър преди време - Изпълзяли на припек алчни пенсионери :))ЕГН-то работи ежедневно против 100 годишната терористична организация.
67
2
 
13
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Каква промяна може да даде една партия наследник на терористична групировка?
66
3
 
17
 
! Отговори
Каква преди 4 години
промяна бе другарко Нинова,че старите баби социалистки сменили кюлотите с бикини,а дъртите дядовци комунисти шортите с боксерки?!?И като ги погледнеш отдолу,еднакво жълтеят и кафинеят?!?
65
16
 
10
 
! Отговори
Любен преди 4 години
До честито: Министърът на Правосъдието най откровенно си призна ,че въпроса с новия главен Прокурор е решен отдавна и той няма да прави други предложения. Защото , ако се появи и втори кандидат ,престъпната схема се нарушава.От това по ясно и откровенно ,здраве му кажи. Вижте до къде са стигнали с безочието си господата ,които ни" управляват"- СДС и ГЕРБ.
64
9
 
3
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 4 години
До ха ха:Едната половина на България напуснаха страната ,другата половина са с партийни книжки и ако слушаме бившите "комунисти" от СДС И ГЕРБ ,трябва да да ги лустрираме и да закрием Държавата. Слушайте си господа /Борисов/ какво казва : "На БСП НЕ ИМ ОТИВА ДА ГОВОРЯТ ЗА ВЪСТАНИЯ ". ТОВА ЗНАЧИ ,ЧЕ ВЪСТАНИЯТА СА ТЕХЕН ПАТЕНТ/КОМУНИСТИЧЕСКИ/ И БСП НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ ТАМ. КАКВО ОТКРОВЕННО ПРИЗНАНИЕ .
63
17
 
6
 
! Отговори
Станев преди 4 години
До Анонимен: Ще се оправим,не се притеснявай за БСП ! Гледай си там далаверите ,другарю седесаро-гербер , радвай се на пълната ви партийна касичка с пари ,смъкнати от гърба на Народа и си запази удобно място на *** !
62
15
 
3
 
! Отговори
Любомир преди 4 години
До хахо: Така ли ти се видяха хилядите на върха ? Или , от злоба не ти остана време да видиш младите хора ,които не се страхуват да се показват и изявяват ,защото са с чиста съвест и нямат принос за ликвидирането на икономиката и държавността в България след 1992 г., за разлика от вас.