Каракачанов: Трябва да има смъртно наказание у нас

Но това е невъзможно, докато сме част от ЕС
Обновена: 2 сеп 2019 11:02 | 1 сеп 2019 20:13,
158
Каракачанов: Трябва да има смъртно наказание у нас
Снимка: BulFoto архив

Смъртно наказание, особено за тежки престъпления, като убийства на възрастни хора и на деца, трябва да има. Мнението е на министъра на отбраната Красимир Каракачанов. Той обаче смята, че такава драстична промяна в българското законодателство на този етап е невъзможна, съобщава NOVA.

Още по темата


“Докато България е член на ЕС и той е против смъртното наказание, няма как да стане реалност. Пак ще влезнем в един дебат, от който трудно има излизане. Аз лично съм привърженик на смъртното наказание, особено когато става въпрос за изнасилване и убийство на деца или изнасилване и убийство на възрастни хора. Аз съм категорично привърженик на тази идея, но нека бъдем реалисти – това няма как да мине в българския парламент, забелязвате, че българският парламент в тази посока е доста предпазлив”, коментира Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
2
 
4
 
! Отговори
човек преди 4 години
След като знайни и незнайни наричащи себе си "патриоти" или "националисти" се снимат за спомен и удоволствие с изпъната в хитлеристки поздрав ръка, и това минава за нещо нормално (Е, майтапи са си правили, какво толкова!), то можем ли да наречем опасен прецедент призивите на този хубостник към действия според мен граничещи с национално предателство?Явно не. Смъртно наказание, излизане от Европейския Съюз (А влизане в кой? В Съветския? Или Турско-Азиатския?), ми да въведем гилотина и бесилка, а?
95
1
 
4
 
! Отговори
fff преди 4 години
Аха, и като те осъдат и утрепат и после се докаже, че не си бил виновен?По-добре работете по прилагането на законите, а не по изменението им!!!!
94
1
 
7
 
! Отговори
Айнщайн преди 4 години
Значи за изнасилване смъртно, така ли? Следващия изнасилвач тогава директно да я трепе жертвата. Ако така или иначе рискува смъртно, по-добре да няма свидетели.От патриотари с айкю на светулка - толкова.
93
0
 
1
 
! Отговори
Търпелив преди 4 години
И Каракачанов ли стана от череп и кости,че си е сложил черепче на ревера?Но те се борят за доброто на България, вервайте им.
92
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Политиците са продажници, докато се не случи нещо подобно на тях или на техни близки няма да си размърдат мозъка да направят каквото трябва. Всеки казва, че не може, вярно ли? Проучихте ли добре нещата, щото може, но не ви стиска!
91
0
 
15
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Каракачанов , като знаеш че няма как да стане , за какво повдигаш темата ? Малко популизъм , а ?
90
3
 
10
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Което ни подсказва, че не ни е мястото в ес
89
1
 
6
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
айде суджук патерица, давай пример - 3 деня гладна стачка докато не приемат смъртно наказание или докато не пукнеш. второто доста по вероятно с този огромен ненаяден търбух. ПС: скоро когато ножът опре съвсем до кокъла ще бъдеш хвърлен от буда на масите а той ще си гледа кефчето у барцилона с мис бистие и малкие копелко.
88
2
 
14
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Преди години слушах едно интервю с главният инспектор по затворите във Великобритания,та той казваше,че откакто е отменено смъртното наказание са правени някъде към 15опита за неговото възстановяване.Така,че ние прибързано отменихме това наказание.Смъртното наказание демократизира и укрепва едно общество и е най-висшата форма на социално възмездие.Аз и съпругата ми сме горещи привърженици на смъртното наказание,но сме убедени,че областта на неговото прилагане трябва да се разшири
87
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на левия му ревер има украински нацистки череп
86
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
интересно дали Каракчанов ще бъде в първата редица когато ще разстрелват осъдения
85
1
 
11
 
! Отговори
Киро Х преди 4 години
Отмяната на смъртното наказание деморализира обществото и обезценява стойностната система.
84
0
 
6
 
! Отговори
с.Ешексики преди 4 години
След 90-та !
83
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да има смъртно наказание, съгласен съм с болшевишката фъ шкия. Всички коимунодни предатели - на бесилото!
82
0
 
15
 
! Отговори
с.Ешексики преди 4 години
Първо предателите на майка България да обесят!
81
1
 
9
 
! Отговори
Шнорхел преди 4 години
Тоз сея точки ли събира, много добре знае че до като сме във ЕС няма как да стане.
80
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Волен СМоже може. *** трябва износ. Не като тръгнеш да изнасяш нещо г-н митничар да ти каже "не може тоя бизнес е на лице Х". И както писа един човек по-долу сами да се стегнем, не да взимаш 2000лв а да те осигуряват на минимална а тия отгоре да крадат.Малко акъл,малко желание и в краен случай малко тояга и нещата ще си дойдат на мястото. Пример: ИТ компаниите. (скандала с НАП е опит да ги кокошкарят посредством закон,фирмата и да има вина всички ще гризнат дръвцето)
79
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разстрел за всеки лев даден на алкашките ....за национално предателство
78
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още известен като: Краси "Популиста"...
77
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Da triabva vsichki ot parlamenta i bivshi opravliavashti ot poslednite 30 godini da minat prez tazi prisada!!!