Нинова vs. Борисов: Лагер за "калинки" ли управлявате?

За червената шефка ГЕРБ е некомпетентна да властва
Обновена: 22 ное 2019 15:26 | 22 ное 2019 15:23, Камелия Цветанова
76
Нинова vs. Борисов: Лагер за "калинки" ли управлявате?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Корупцията е емблема на това управление, ГЕРБ е некомпетентна да управлява, а премиерът Бойко Борисов прехвърля вината на слънцето, дъжда и лошата опозиция. Уволнявал, за да заглуши скандали, но рибата се вмирисвала от главата и отговорността на първия се носи с оставка. Това отсече в декларация от името на БСП червената шефка Корнелия Нинова.

Още по темата

 
"Господин премиер, Вие министър-председател ли сте или управител на лагер за почивки на "калинки" в администрацията?", скочи още тя.

Според нея в последните седмици страната е залята от скандали - с водния режим в няколко града, проблемите в здравната система, напрежението около решението за болничните, проблемът с къщите за гости, които масово се оказаха неизрядни, вторият пенсионен стълб.

В същото време управлението на държавата било на принципа една криза да се потулва с друга, а не да се решава.

"Здравната система е в колапс, показаха го смъртните случаи в последните дни, докато не се промени системата резултатът ще е този, некомпетентността и нежеланието да промените системата са причината за това", обвини Нинова.

"Оказва се, че хората които са се осигурявали за втора пенсия, ще поучат по -малко и от една, всички тези пари изтекоха в нечий джобове. Сутрин е едно, вечер е друго, така не се управлява държава, уволнявате светкавично, докато не стихне проблемът, но новата калинка е същата като старата, така от 10 години има разпад в държавата", продължи с критиките тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
12
 
17
 
! Отговори
верно преди 4 години
тая наистина не е добре
1
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Права е ,но Борисов е уникален *** подкрепян от също толкова уникални рептили.Дано си вземат поука всички 2021 да го изметем завинаги от политиката това прасе.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe