Нинова vs. Борисов: Лагер за "калинки" ли управлявате?

За червената шефка ГЕРБ е некомпетентна да властва
Обновена: 22 ное 2019 15:26 | 22 ное 2019 15:23, Камелия Цветанова
76
Нинова vs. Борисов: Лагер за "калинки" ли управлявате?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Корупцията е емблема на това управление, ГЕРБ е некомпетентна да управлява, а премиерът Бойко Борисов прехвърля вината на слънцето, дъжда и лошата опозиция. Уволнявал, за да заглуши скандали, но рибата се вмирисвала от главата и отговорността на първия се носи с оставка. Това отсече в декларация от името на БСП червената шефка Корнелия Нинова.

Още по темата

 
"Господин премиер, Вие министър-председател ли сте или управител на лагер за почивки на "калинки" в администрацията?", скочи още тя.

Според нея в последните седмици страната е залята от скандали - с водния режим в няколко града, проблемите в здравната система, напрежението около решението за болничните, проблемът с къщите за гости, които масово се оказаха неизрядни, вторият пенсионен стълб.

В същото време управлението на държавата било на принципа една криза да се потулва с друга, а не да се решава.

"Здравната система е в колапс, показаха го смъртните случаи в последните дни, докато не се промени системата резултатът ще е този, некомпетентността и нежеланието да промените системата са причината за това", обвини Нинова.

"Оказва се, че хората които са се осигурявали за втора пенсия, ще поучат по -малко и от една, всички тези пари изтекоха в нечий джобове. Сутрин е едно, вечер е друго, така не се управлява държава, уволнявате светкавично, докато не стихне проблемът, но новата калинка е същата като старата, така от 10 години има разпад в държавата", продължи с критиките тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От Масква не виждат ли, че си хвърлят парите напразно по тая кака от Крушовица?
21
5
 
18
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
При комунизма бабуните по пътищата не се забелязваха... - колите не вдигаха повече от 80 км...
20
3
 
13
 
! Отговори
Доко s цоко преди 4 години
Село Крушовица защо товарищ Първанов през мандата си не съдеиства за изграждане на язовир Лобош като алтернатива на язовир Студена,..............
19
5
 
13
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
До До чиновникаКои пътища са направени по времето на комунизма бе, мишок? Тези, които сега тепърва ли строим?
18
9
 
17
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Ако Борисов беше по дребнав... - можеше да изкара доста пари в съда от лъжите на Нинова... - като потвърждение на горното е и прозвището... - г-жа Лъжа...
17
7
 
19
 
! Отговори
Тоягов преди 4 години
При Бойко не зная колко пребоядисани червени калинки са внедрили БСП,но самата БСП е мафиотоолигархична структура,пълна с дамски въшки.....
16
9
 
19
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
До фенОсвен БКП и техните преки наследници БСП, никой друг не е затривал България.
15
18
 
8
 
! Отговори
До чиновника преди 4 години
Я ми обясни след като сме фалирали 62 г как така е построена АЕЦ Козлодуй.Купували сме най новите самолети правени са пътища заводи А Тато биеше шамари на Демирел.
14
15
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Бокича е първата и най...голяма съвремена калинка заела поста на Главсек на МВР,без необходимия ценз и опит,стигнала...дори до премиерския пост.Хвана яко държавните...финансови ресурси и ги впрегна,не в ползу...роду,а в полза на феодалната му структура ГЕРП,пълна с калинки...лапачи,разбирачи по всички въпроси..Тези калинки си намериха още стотици по...дребни калинчици...пръснати на воля в държавната власт и так обрасна цялата държавна администрация.За сега е...така;и ДДТ-то не помага.
13
15
 
13
 
! Отговори
фен преди 4 години
До Чиновникдай дефиниция на комунист! - изобщо помниш ли какво беше това!? изтъркана дума от 30 години насам, но простия български народ я плямпа от сутрин до вечер.ББ затри държавата, държи се като едноличен собсвеник и месия, а като се нас*рат нещата седи като наблюдател и раздава правосъдие! а ние си седим и дрънкаме комунисти,партии, и тъпотии
12
8
 
17
 
! Отговори
1$=3000 BGN преди 4 години
БСП никога повече няма управлява България. Да заминават за Русия, Путин да им даде по един орден и да ги праща в Сибир да бачкат.
11
6
 
9
 
! Отговори
мак преди 4 години
"нечиЙ джобове"? А за скандали, че ги има, има ги, но управляващите не ги забелязват. Всяко чудо за 3 дни, нали? Те живеят добре, а виновни и за най-големите издънки няма, напротив, награждават ги с някой друг пост.
10
14
 
21
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
Комунистите са най- компетентни да управляват. Те имат "Визия за България". Винаги, когато управляват те, България фалира. Така е ставало през 1951, 1962, 1990 и 1996 г.
9
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПаисийГЕРБ=БСП Това имаш предвид.
8
2
 
3
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
До Анонимен Имаш предвид този ,нали и той е комунист?
7
4
 
15
 
! Отговори
тя преди 4 години
Какви министърки си имаме , а да не говорим за т н парламент - от прости , по- прости , но лошото е че са и много алчни , което е за наша сметка
6
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виждал съм много прости и нагли комунисти, но като тази няма.....Тя живее само от злоба,плюване и комплекси
5
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 10 години метете и все не е изметено. Слаби сте, другарчета, в момента и ГЕРБ не са силни, но вие сте жалки.
4
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всчко изказване на Нинова налива вода във воденицата на Борисов.
3
13
 
16
 
! Отговори
Паисий преди 4 години
Жадни за власт са БСП!