Нинова vs. Борисов: Лагер за "калинки" ли управлявате?

За червената шефка ГЕРБ е некомпетентна да властва
Обновена: 22 ное 2019 15:26 | 22 ное 2019 15:23, Камелия Цветанова
76
Нинова vs. Борисов: Лагер за "калинки" ли управлявате?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Корупцията е емблема на това управление, ГЕРБ е некомпетентна да управлява, а премиерът Бойко Борисов прехвърля вината на слънцето, дъжда и лошата опозиция. Уволнявал, за да заглуши скандали, но рибата се вмирисвала от главата и отговорността на първия се носи с оставка. Това отсече в декларация от името на БСП червената шефка Корнелия Нинова.

Още по темата

 
"Господин премиер, Вие министър-председател ли сте или управител на лагер за почивки на "калинки" в администрацията?", скочи още тя.

Според нея в последните седмици страната е залята от скандали - с водния режим в няколко града, проблемите в здравната система, напрежението около решението за болничните, проблемът с къщите за гости, които масово се оказаха неизрядни, вторият пенсионен стълб.

В същото време управлението на държавата било на принципа една криза да се потулва с друга, а не да се решава.

"Здравната система е в колапс, показаха го смъртните случаи в последните дни, докато не се промени системата резултатът ще е този, некомпетентността и нежеланието да промените системата са причината за това", обвини Нинова.

"Оказва се, че хората които са се осигурявали за втора пенсия, ще поучат по -малко и от една, всички тези пари изтекоха в нечий джобове. Сутрин е едно, вечер е друго, така не се управлява държава, уволнявате светкавично, докато не стихне проблемът, но новата калинка е същата като старата, така от 10 години има разпад в държавата", продължи с критиките тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
16
 
9
 
! Отговори
бачкатор от Бачково преди 4 години
Права е Нинова, много точно и вярно го е казала , но 80-те процента това не могат да го проумеят , а освен това са и слепи на 100 % явно ...
41
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова, народа казва на избори кой е компетентен да управлява .....и това не сте вие!Закривай престъпната Партия!
40
6
 
12
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
Ген. Румбата подписа ли указа за назначаването на Гешев или още се прави на изтръпнала пуберка?
39
8
 
21
 
! Отговори
Визия за България преди 4 години
Режим на водата, режим на тока, купонна система за основни хранителни стоки като хляб, захар, олио, сирене, кашкавал и мляко. Месо и колбаси няма защото цените им са такива, че никой не може да си купи. Лимит за гориво от 30 л месечно, за които се чака 36 (тридесет и шест) часа на опашка. ЧЕТИРИ пъти фалират държавата (1951, 1962, 1990 и 1996 г.). Това е Визията за България и "постиженията" на БСП. Единственото, в което са компететни е да съсипват държавата и живота на цели поколения
38
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другари.Обърнете малко внимание на Корни,че нещо я пренебрегвате и ръси простотии.Усещам,че харесва Бойко,поради което го критикува за да я забележи.Не може така,колектив сте,все пак е жена.
37
8
 
18
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
Международното положение НЕ предполага в следващите 10 века, връщане на власт, на комунистите в България.
36
9
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
А бе, Курнело, във всяка държава има проблеми (какво да кажат Великобритания, САЩ, Франция, Италия, Гърция и др.). Но само жалки *** като вас се опитват да ги превърнат в скандали. А скандално винаги е било управлението на БСП и ни е докарвало катастрофи.
35
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до бай хЕй,***.Марш в началното училище да прочетеш малко история,не само манифеста на коминтерна и простотиите на пияната манерка другаря ви Георги Димитров,който организира Септемврийското въстание по заръка на болшевиките.След разгрома от законната власт,алкохолика като бит и иб***н *** избяга при спонсорите си.
34
9
 
14
 
! Отговори
Избирател преди 4 години
Вие ли сте компетентни, *** корнелийо? Ти и мая манолова ли, румен гечев ли, президентът ли? Няма да изреждам повече, че вдигам кръвното!
33
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой обръща ли й внимание на тази коза?
32
4
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Да попитам, пРезидента Гоцю от къде имаше 80 милиона в КТБ???
31
6
 
12
 
! Отговори
Ей комуняго преди 4 години
Вела Пеева е била терористка, ако щеш я почитай, но ние нормалните хора не се възхищаваме на такива. Ти можеш да почиташ и Осама и Багдади ако искаш.
30
0
 
5
 
! Отговори
Изнервен преди 4 години
До 27. Ти това кога го видя или си плюеш по презумпция?
29
9
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
....ГЕРБ е некомпетентна да управлява....Уахахахаааааа, а кой е компетентен, *** ли, а?Тошо - фалит; Луканов - фалит; Жан - ФАЛИТ; Орешарски - фалит............
28
9
 
13
 
! Отговори
:) преди 4 години
Дано още дълго тази kокошkа да е начело на БСП. Докато е тя - няма опасност да спечелят някакви избори.
27
11
 
5
 
! Отговори
Бай ххх преди 4 години
Да почетем Вела Пеева и 100тиците жертви от фашистите в България, които бяха и окупатори в Гърция и Македония.Да се засрамим че всички евреи от Македонско за която зема претендираме ги превозихме през България до лагерите на смърта. После да почетем убитите от комунистите, и накрая да оплачем живите мъртви нашите баби и майки останали живи да се мъчат в тая крадлива държава
26
15
 
7
 
! Отговори
ДО чиновник преди 4 години
Хубави пътища няма що.Като частта от магистрала Хемус де е откриха преди месец и е с кръпки.
25
9
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Нинова не се бори за власт... - тя ламти за нея...
24
8
 
13
 
! Отговори
БСП са гадове преди 4 години
Тази тъ.па червена крава нищо не е разбрала досега и си плямпа същите глупости. Само скандали й се при виждат и уж ГЕРБ са много лоши, пък са все първи на изборите.
23
5
 
13
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
Да почетем паметта на загиналите българи в концлагерите на смъртта създадени от комунистите,по образец на фашистите.Да почетем гибелта и на 253 българи,от терористичният акт,при взривяването на църквата " Света Неделя"от комунистите.Време е за лустрация на тая антибългарска партия,която отцепи област Македония от майка България.