Симеонов се жалва: Не е човешко да ме изкарат обществен враг №1!

Последната една година работил върху себе си
28 ное 2019 11:01,
126
Симеонов се жалва: Не е човешко да ме изкарат обществен враг №1!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Не е справедливо да ме изкарват обществен враг номер 1, не е човешко. Платих си своята цена. Не съжалявам, че съм освободил вицепремиерския пост, заяви Валери Симеонов. Повод за коментара му станаха протестите на майките на деца с увреждания, които протестират срещу избора му за заместник-председател на НС.

"Първата фаза на протестите беше успешна от тяхна гледна точка. Аз се извиних, подадох оставка. Но важното е, че трите законопроекта, за които настояваха те, бяха приети в НС”, коментира Симеонов пред "Нова тв".

Още по темата
Той каза, че е готов да се срещне с майките, но смята, че искането на оставката му е политическо.

"Осъзнавам, че съм по-различен в политически план, използвам по-остри изрази. Но в продължение на 1 година работя върху себе си”, заяви още Симеонов. Той сподели, че знае какво е да имаш болен човек в дома си – и дядо му години наред е бил на легло, и майка му в момента е в такова положение от 7 години.

"Помагал съм на много хора с инвалидност. Не съм този сатана, който ме описват”, заяви Симеонов и изрази готовност да се види с протестиращите майки на деца с увреждания.

Симеонов коментира и повишаването на данъците в София.

"Неприятна и болезнена, но необходима мярка”, заяви той за по-високия данък за по-замърсяващите автомобили.  "Съобразно изискванията на ЕС, това е неизбежно”, отсече той.

Той коментира и предложението нерегламентираното отдаване на стаи в онлайн платформи да се санкционира.

"Става въпрос за следното – дали държавата да се прави, че не вижда беззаконието, или да осигури еднакви условия за всички, които предлагат хотелиерски услуги”, каза Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
10
 
10
 
! Отговори
до Съчувствам преди 4 години
Абсолютен подръжник на Герб си! Само те са такива бездушници и поддържащи сляпо неправдата!
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УжасТ!
16
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каво си работил върху себе си като ти личи от километри,че си селски тарикат?
15
12
 
15
 
! Отговори
Съчувствам преди 4 години
и на инвалидите, и на техните близки. Не ме разбирайте погрешно.Но това, което вършат въпросните майки е БЕЗОБРАЗИЕ.Не съм от ГЕРБ. Аз съм обикновен гражданин, който знае колко ще струват на хазната едни предсрочни избори. Имам и бегла представа какви милиони се вадят от джоба ни и за фалшивите инвалидности. Това е причината за негодуванието ми!Валери Симеонов се беше амбицирал да разнищи далаверите с тези фалшиви инвалидности, но "майките" му подложиха динена ***.
14
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сам си е надробил попарата, сега мърмори, че трябва да я сърба. Ами ако не искаше да става нелицеприятен да не се е държал като Мария Атоанета. Патриот ще ми се пише... ега си патриота. Да мачкаш хората, да ги подиграваш, да отказваш най-основни неща и от горе на всичкото да ревеш на реакцията е пълно дебелоочие. Да ходи да си гледа бизнеса и апартаменчетата по морето. Няма потенциал за политик.
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе напишете нещо за Главан бе. Върна ли се тоя човек от Щатите. Да не са го изяли там.Ако се е върнал, защо се спотойва вече 2 дни. Или чака да отмине бурята със загиналите в мирно време в Пирогов.
12
15
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Прав беше Валери за майките... - не трябваше да подава оставка - по добре ли е да се замазва истината...
11
11
 
13
 
! Отговори
Плащаме им щедро, преди 4 години
за да отглеждат деца, от които държавата и обществото никога няма да имат каквато и да е полза. Тези деца са само една бездна, в която потъват милиони от парите на данъкоплатците, докато родителите на същите тези данъкоплатци - трудовите пенсионери, мизерстват.Но това се вижда недостатъчно на някои от майките, удостоени с високо заплащане заради заслугата, че са създали безполезни за обществото бездни, поглъщащи бюджетни пари. Взимат и от партийните каси, за да предизвикат предсрочни избори.
10
11
 
8
 
! Отговори
Да, вдигат данъците преди 4 години
Нужни са пари, за да се осигури издръжка на нетрудоспособни лица, а също и на здравите хора, които се грижат за тях. На майките на онези, които не могат да отговарят за себе си осигуряваме заплати като на доценти (които отговарят за подготовката по няколкостотин студенти), а също и лични асистенти (да знаете някой доцент, на когото държавата да осигурява домашна помощница, платен от бюджета?).Но част от високоплатените майки взимат пари на ръка и от "Позитано"20, за да предизвикват смутове.
9
5
 
11
 
! Отговори
granik преди 4 години
сам се ****а за вечни времена.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според Каракачанов,И какво прави държавата, за да спре това?
7
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Валерка, ти, Волен, Каракачанката и Ангелчо (ама какви прабългарски фамилии само - Сидеров, Каракачанов, Джамбазки) превърнахте думата "патриот" в срамна, та се наложи да ви наричат "патрЕоти", за да се отличавате от наистина милеещите за Родината хора. Скрий се някъде и се чуди как да запълниш хотелите си, че в НС пак няма да влезеш.
6
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя много го е яд ,че се изпусна тогава ,за майките. Изяжда го отвътре. Пред медиите е смирен уж, но когато се затвори с неговите хора ,в палатите си ,сигурно крещи и псува с посивяло от злоба лице.
5
10
 
36
 
! Отговори
c500 преди 4 години
Тоя трябва да го затворят, а той се жалвал. Абсолютно скъсал с реалността. Тия хора в малката бяла колибка наистина са от друго измерение. И да, ти наистина си обществен враг!!! Никой не те иска, *** долно!
4
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Арогантни, некомпетентни и негодници, това са управниците от последните години!
3
3
 
25
 
! Отговори
Барселона преди 4 години
Всеко греши...вярно е но той има едно нагло изказване,независимо от случая,винаги с една ехидна усмивка и това дразни хората.Моралната страна да се връща в Парламента е отделна тема...
2
6
 
33
 
! Отговори
Лисан преди 4 години
***, кой обещаваше минимална пенсия 300 лв ?
1
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Рейгън така казваше, но от Тутраканска селищна система бяха на друго мнение.