Симеонов се жалва: Не е човешко да ме изкарат обществен враг №1!

Последната една година работил върху себе си
28 ное 2019 11:01,
126
Симеонов се жалва: Не е човешко да ме изкарат обществен враг №1!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Не е справедливо да ме изкарват обществен враг номер 1, не е човешко. Платих си своята цена. Не съжалявам, че съм освободил вицепремиерския пост, заяви Валери Симеонов. Повод за коментара му станаха протестите на майките на деца с увреждания, които протестират срещу избора му за заместник-председател на НС.

"Първата фаза на протестите беше успешна от тяхна гледна точка. Аз се извиних, подадох оставка. Но важното е, че трите законопроекта, за които настояваха те, бяха приети в НС”, коментира Симеонов пред "Нова тв".

Още по темата
Той каза, че е готов да се срещне с майките, но смята, че искането на оставката му е политическо.

"Осъзнавам, че съм по-различен в политически план, използвам по-остри изрази. Но в продължение на 1 година работя върху себе си”, заяви още Симеонов. Той сподели, че знае какво е да имаш болен човек в дома си – и дядо му години наред е бил на легло, и майка му в момента е в такова положение от 7 години.

"Помагал съм на много хора с инвалидност. Не съм този сатана, който ме описват”, заяви Симеонов и изрази готовност да се види с протестиращите майки на деца с увреждания.

Симеонов коментира и повишаването на данъците в София.

"Неприятна и болезнена, но необходима мярка”, заяви той за по-високия данък за по-замърсяващите автомобили.  "Съобразно изискванията на ЕС, това е неизбежно”, отсече той.

Той коментира и предложението нерегламентираното отдаване на стаи в онлайн платформи да се санкционира.

"Става въпрос за следното – дали държавата да се прави, че не вижда беззаконието, или да осигури еднакви условия за всички, които предлагат хотелиерски услуги”, каза Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
11
 
! Отговори
Аз настоявам преди 4 години
В.Симеонов да си довърши инициативата - да разнищи до миша дупка далаверите с фалшивите ТЕЛКове! Да бъдем информирани колко милиона са били присвоени по този начин от измамници и кои лекари са способствали за това?Ние, работещите и плащащите данъци, осигуряваме парите за заплатите на депутатите и трябва да се грижат за нашите интереси! В наш интерес е да се сложи край на тези далавери и да бъдат върнати на хазната неправилно раздадените пари.Но вместо това Симеонов се извинява на циркаджийките
37
2
 
4
 
! Отговори
Един преди 4 години
"Не е човешко да ме изкарат обществен враг 1" - прав е, Владко и Мендоса са много по-вредни за държавата от него.
36
4
 
8
 
! Отговори
До 36 преди 4 години
Казанджиите - производителни на вълшебната течност - са доста по-симпатична група от наглите и самозабравили се жени. Стоя твърдо зад казанджиите и винаги ще предпочета тяхната компания. ;)
35
7
 
8
 
! Отговори
Бобий преди 4 години
До СтаниславДа, само 99 лyмпeна не харесвате Симеонов защото получавате пари, за да не харесвате Симеонов. Повечето, дори не му знаете първото име на Симеонов. Останалите няколко милиона или го харесват, или са с неутрално мнение.
34
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До Анонимен 31Инвалид не означава безполезен, що за нацизъм ?!?Работещите пенсионери не освобождават местата дето заемат на следващите поколения. Това е пълен егоизъм.Нямам думи.
33
10
 
9
 
! Отговори
Да се намеси НАП преди 4 години
Тези протестиращите да дадат писмено обяснение кой се грижи за децата им инвалиди, докато те правят циркове под диктата на "Позитано" 20.После да върнат парите, които са били платени на социалните асистенти, които са стояли при децата им, докато "майките" разиграват пиески. От "Позитано" са им дали достатъчно пари, за да си наемат бавачки, които да им гледат децата, докато майките губят часове по протести.Ако пък са оставили децата инвалиди без надзор, да им се потърсисъдебна отгоровност!
32
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кой те подкрепя бе Симеонов? Само казанджиите-алкохолици и малко платена маса професионални протестиращи! Клоун!
31
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не съм против Валери,макар,че на моменти не се сдържа и сам си навлича проблеми,той е импулсивен и неговата уста е неговия враг,но просто патриотите да намерят някой друг,да го сложат на неговото място и толкова,не е кой знае какъв проблем кой щял да е на този пост,дали той или някой друг от патриотите.
30
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те искат да стоят над всичко и над всички и да правят политика чрез своето положение. НЕуважаеми майки, не става така. Ако искате да сте фактор в политиката, регистрирайте си политическа партия, спечелете гласове, влезте в парламента. Иначе просто потвърждавате думите на Симеонов, че единственото, което умеете, че сте една шумна, креслива и нагла групичка.
29
12
 
10
 
! Отговори
Станислав преди 4 години
Симеонов, ти си гад, не се ли усещаш. Когато от 100 човека 99 те мислят за такъв, може би наистина си такъв!!!
28
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Симеонов, ти си такъв бе, няма нужда да те изкарват! Бочко те купи, гласуваш всяко тяхно безумно предложение и закони! Ами телевизията ти, няма по-клоунска телевизия! Телевизията ти в опозиция а ти си в управлението, парадокс! Най ми е смешно като учстваш в предане там като "гост"!:))) Ама то толкова удобни въпроси, водещия пък е направо жалък, наведен и смешен в подлизурското си водене!На другите избори едва ли ще влезеш в Парламента, подведе хората и те ще ти покажат вратата!
27
7
 
12
 
! Отговори
До Анонимен 23 преди 4 години
Ти можеш ли да четеш? Или можеш, но не искаш?Какво бъдеще за страната са тези деца-инвалиди, които не могат да обслужват дори и себе си?Човещина е да им осигурим издръжка, направихме го.Как така ще ги сравняваш с трудовите пенсионери? Значи според теб трябва да мре в мизерия онзи, който 40 години достойно е работил така, че от него обществото е имало полза? Браво бе, герой! Много си умен.А аз, според теб, трябва да викам ура заради това, че от моя джоб се финансират интригите на БСП!
26
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия якобинки без зъби със злобни погледи да си ходят в къщи.И да си оправят зъбите.
25
9
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Докато Радев подписвал указа за Гешев... - си строшил два зъба...
24
10
 
8
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 4 години
Тоя наглец докога ще го толерираме, давайте да го линчуваме и да се свършва. Нагъл гeй-порно лобист. Лобист, анти-българин
23
15
 
14
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
След последните изстъления на т. нар. "майки", вече дори за нискоинтелигентната част на народа, няма съмнение, че "майките" са шпицкоманда на БСП. И именно БСП им плащаше да безделничат половин година на поляната зад Народното събрание.
22
15
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Хиляда пъти предпочитам Валери... - пред Радев популиста и демагога...
21
10
 
12
 
! Отговори
Затова негодувам преди 4 години
Ние им плащаме да гледат болните си деца, но една шепа от тези майки използват това свое високоплатено време, за да предизвикат предсрочни избори, чиято цел е "Стани да седна" - от обществените поръчки да се облагодетелстват кръговете от фирми на БСП, а не на ГЕРБ. Това е целта. В моя джоб не влиза нищо от тези обществени поръчки, били те на Бойко или на БСП. От моя джоб излизат пари за хрантутенето на "майките" и за предсрочните избори, нужни на БСП, не на България.ЗАСРАМЕТЕ СЕ,алчни същества!
20
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не го е изкарвал Сатана,нито е казал такова нещо,само се пита толкова ли не намериха по-подходящ човек патриотите от Валери?
19
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Плащаме им щедро,Такова късогледство не съм срещал от много години. Децата са бъдещето бе, ахмак. Пенсионерите не са. Ако една държава не се грижи да има раждаемост, няма да има кой да ти бърше *** като почнеш да се изпускаш. Без инвестиция в образование няма прогрес. Децата.. били безполезни... нямам думи направо. То бива-бива да четем идиотии тука, но това е просто прекалено.