Борисов: С Радев нямаме пресечна точка, търси си враг

Свалих доверието си към него още през декември
Обновена: 4 фев 2020 16:14 | 4 фев 2020 13:54, Александър Попов
457
Бойко Борисов коментира думите на президента Радев, който по-рано през деня заяви, че е снел доверието си от правителството. Премиерът е на инспекция в Мало Бучино, където инспектира поставянето на водопровода към Перник.
 
"Не той ни е дал властта. Това е пряка намеса в работата на властите. Откъде накъде ще коментира той? Той е малко на настроения, явно има проблеми с прокуратурата, от които ние сме се дистанцирали отвсякъде. А само преди няколко дни даде висока висока оценка на кабинета", коментира премиерът.
Още по темата
"Нямаме пресечни точки, освен безсмислените КСНС, на които нищо не се решава. Декември още казах, че той действа като разединител. Той говори това, което БСП и ДПС говорят. Последните 20 години съм бил по 20 часа в услуга на народа. Съжалявам, че си е изпуснал нервите. Проблемите му не са с правителството, а с други институции, каза още Борисов. 
 
"Сутринта неговият Митко ми дава оценка... Келеш! А той си привиква прокурорите. Търси противопоставяне, а ние нямаме допирни точки. Той не може да сваля доверие, след като той не го дава. Не ме интересува! Аз декември свалих доверието си от него. Никога не съм казвал, че няма да се кандидатирам за президент. Никога няма да се кандидатирам. По-скоро при Радев се очертава да направи партия. Не се страхувам от подобна партия, изборите са демократични", отсече Борисов.
 
Той допълни, че изявлението на президента е търсене на враг или заявка за политически проект. 
 
"По никакви теми не сме работили заедно, че да се чувствам ощетен", каза още премиерът.

"Той е разединител на нацията. Ясно разединява нацията, но така е избрал", смята Борисов.

Според него Радев говори по един начин в страната и по съвсем различен по време на посещенията си в чужбина.

"Пак да похарчим 100 милиона за избори, това ли искат. Откъде да го знам", коментира той на въпрос дали целта на Радев не е правителството да подаде оставка.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
362
0
 
1
 
! Отговори
КРОКОДИЛ преди 4 години
До апокалипсисТИ СИ ГОЛЯМ УМНИК. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Я ИМА!
361
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да обобщим !Зозо е заклето герберастче и върти бибиткии .
360
0
 
8
 
! Отговори
seira преди 4 години
УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ - ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!
359
5
 
1
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Така, да обобщим. Радев е безгласна буква, обаче в парламента ако съберат 160 гласа и импийчмънта е готов :)))))))))))))))))))))))))))))
358
6
 
1
 
! Отговори
апокалипсис преди 4 години
Зеленият чорап Не е моят президент !!!Бойко Борисов е моят премиер!!!
357
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев разкажи за шпионина не си питал конституционния съд само за едно назначение по служба
356
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
2007 бсп - ВЛИЗАНЕ В ЕС ОТ РАЗБЪЛГАРИЯ С 30 ПРОЦЕНТА ПО-БОГАТА ОТ РУМЪНИЯ36 О МЯСТО ПО МЕДИЙНА СВОБОДА7 ПРОЦЕНТА РАСТЕЖ2019 ГЕРБ ПОРЕДНО НЕВЛИЗАНЕ В ШЕНГЕН, ВЕЧЕ НЕ СМЕЯТ ДА СИ ГО ПОЖЕЛЕВАТРУМЪНИЯ Е С 60 ПРОЦЕНТА ПО-БОГАТА ОТ БЪЛГАРИЯ А РАЗЛИКАТА Е В ОЛИГАРСИТЕ НА ГЕРБ112, А ОТ 20 ГОДИНА 119 МЯСТО ПО МЕДИЙНА СВОБОДА3,2 ПРОЦЕНТА РАСТЕЖ,ВОДНА КРИЗА *** КРИЗАПРЕМАЗАНА ПРОКУРАТУРАВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ОПРОПАСТЕНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ МЕЧТИ НА БЪЛГАРИЯПрочети още на: https://dnes.bg/politika/2020/02/05/levicata-kabinetyt-bezdeistva-vkarva-stranata-v-bezvremie.438119#comment-ne
355
0
 
4
 
! Отговори
postradal pasi преди 4 години
До бъдещ бивш А не трябва ли да бъде зад решетките Бойко Борисов там да учи занаяти
354
0
 
8
 
! Отговори
123 преди 4 години
Дали мисирките и *** не са в правителството? Кой дава право на премиера да бълва обиди и глупости срещу всички в държавата-- пенсионери, студенти, учени, журналисти служители от ведомства, кметове. Този човек няма елементарно възпитание и уважение към другите. Самовлюбен комунист. Трябваше да има лустрация и Герб нямаше да съществува. Ей журналистите за един ден може да го свалите , ако пишехте истината за него и управлението му, а не да му слугувате и възхвалявате всяка негова изява.
353
1
 
11
 
! Отговори
Тити преди 4 години
Бойко, тръгвай си омръзна на народа.
352
1
 
18
 
! Отговори
Геш преди 4 години
Каква пресечна точка може да има интелекта на Президента със селяндурщината от Банкя ???
351
23
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Хахахааааа, комунягииииии ревете ли, ревете ли? Казаха по ТВ, че прокуратурата /Гешев/ е запорирала сметките на комплекса "Камчия". Пълен блокаж и разследване до дупка на руските шпиони. На Копейкин ще му свърши рахатя :)))))))))))))))))))))))))))))) Макаров в прединфарктно......
350
13
 
2
 
! Отговори
Ха Славяново оле преди 4 години
Пак ще има светлина за Румката.
349
6
 
15
 
! Отговори
гр преди 4 години
Не, просто казва истини и то не еднаѝ!
348
11
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бива, бива да слушаме глупости и вулгарност да ни облива, но и да ни управлява тази вулгарност и грубост... И после да замажем положението с некоя нова магистрала освен или нещо друго да отчетем дейност. Обидно е меко казано към народа. Здравеопазване - 0, образователна система -0, Кво остава за една вода един от БЕЗПЛАТНИТЕ ресурси на тая земя за който си ПЛАЩАМЕ и хората ги държите вече месец без вода. В 21 век ли сме ??? По магистралите вода не тече !
347
4
 
12
 
! Отговори
Duell преди 4 години
Нали единият е на Дондуков 1, а другият на 2. Да излязат на булеварда с по един патлак. Който е по-бърз да остава, другият ще го изпратим и да се свърша. Аман от тях.
346
41
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев вече не си говори с прокуратурата правителството и парламента. Скарал се е с всички . Само с Нинова пъpдят в едно гърне както казваше баба ми.Напълно независим е. От него нищо не зависи.
345
6
 
22
 
! Отговори
Гътко преди 4 години
До АнонименИ ний на това разчитаме,но държи още партийната си книжка в джоба и тя го защитава от уроки и високо кръвно.
344
4
 
17
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Да се мрази е християнско, от църквата стига сте лъгали горките хора!С истинската обич идва и омразата !
343
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Главният секретар на президента трябва да заведе иск в Страсбург затова ,че беше наречен от ненор малния к.е.л.е.ш.Този екземпляр е твърдо за психиатрията