Борисов: С Радев нямаме пресечна точка, търси си враг

Свалих доверието си към него още през декември
Обновена: 4 фев 2020 16:14 | 4 фев 2020 13:54, Александър Попов
457
Бойко Борисов коментира думите на президента Радев, който по-рано през деня заяви, че е снел доверието си от правителството. Премиерът е на инспекция в Мало Бучино, където инспектира поставянето на водопровода към Перник.
 
"Не той ни е дал властта. Това е пряка намеса в работата на властите. Откъде накъде ще коментира той? Той е малко на настроения, явно има проблеми с прокуратурата, от които ние сме се дистанцирали отвсякъде. А само преди няколко дни даде висока висока оценка на кабинета", коментира премиерът.
Още по темата
"Нямаме пресечни точки, освен безсмислените КСНС, на които нищо не се решава. Декември още казах, че той действа като разединител. Той говори това, което БСП и ДПС говорят. Последните 20 години съм бил по 20 часа в услуга на народа. Съжалявам, че си е изпуснал нервите. Проблемите му не са с правителството, а с други институции, каза още Борисов. 
 
"Сутринта неговият Митко ми дава оценка... Келеш! А той си привиква прокурорите. Търси противопоставяне, а ние нямаме допирни точки. Той не може да сваля доверие, след като той не го дава. Не ме интересува! Аз декември свалих доверието си от него. Никога не съм казвал, че няма да се кандидатирам за президент. Никога няма да се кандидатирам. По-скоро при Радев се очертава да направи партия. Не се страхувам от подобна партия, изборите са демократични", отсече Борисов.
 
Той допълни, че изявлението на президента е търсене на враг или заявка за политически проект. 
 
"По никакви теми не сме работили заедно, че да се чувствам ощетен", каза още премиерът.

"Той е разединител на нацията. Ясно разединява нацията, но така е избрал", смята Борисов.

Според него Радев говори по един начин в страната и по съвсем различен по време на посещенията си в чужбина.

"Пак да похарчим 100 милиона за избори, това ли искат. Откъде да го знам", коментира той на въпрос дали целта на Радев не е правителството да подаде оставка.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
302
1
 
23
 
! Отговори
що ма трийте преди 4 години
к.е.л.е.ш-Той така нарича президентски съветник
301
5
 
21
 
! Отговори
:)) преди 4 години
Борисов твърди, че Радев имал проблеми с прокоратурата! Борисов е ИНТРИГАНТ, при това ... Велик Махленски Интригант! :))
300
1
 
19
 
! Отговори
речник преди 4 години
Мисирков ***.Конграчулейшън!
299
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов е точен както винаги, нарича нещата с истинските им имена.
298
4
 
18
 
! Отговори
:)) преди 4 години
До Анонимен"***" бърка апашите си с Д.Стоянов при това пак фамилиярничи с институция в която принципно се говори на фамилияа а не на малко име!пп. като цяло простащина на ГЕРБ и конкретно ББ! Е браво, че не използва уличните прякори характерни за уличните ни бандитчета /мутри герберски!
297
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това можеше да се очаква. Радев изрази мислите и чувствата на ВСИЧКИ българи (без калинките и некадърниците от герберското управление, които треперят за кокала) и веднага се надигна вой на кучетата, смъртно ранени. Флагман беше Боко, разбира се. В типичния си просташки стил се изпльока както си знае, но този път дори слезе на още по-ниско ниво. Той, който досега назначи безброй калинки с купени, фалшиви дипломи или изобщо БЕЗ такива той, който продаде цяла България барабар с народа й на чужди шефове, опростачи младите и ги прогони, умори старите или е на път да ги изтреби до крак той с
296
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв премиер може да е този мафиот Бойко Борисов?
295
2
 
2
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Тоя филм SAW си има хиляди версии и продължения, много от които заснети със скрита камера, има истински убийци Джигсоу, психично болни непрекъснато изчезват!Наистина отрязали крака на актьора!
294
2
 
12
 
! Отговори
МИСИР преди 4 години
Най-тъжното и гнусното в цялата история е, че мисирките ще продължат да го хвалят и да му спестяват неудобните въпроси, дори и след като той ги унизи публично. Такава липса на себеуважение... Явно наистина са си ***.
293
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисира на ГЕРБ вика ***
292
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шефа на мафията обижда хората ,защото са му подчинени!
291
12
 
2
 
! Отговори
Курти Вълев преди 4 години
До zoroМного добре си написал е оборотное- личи си че си чевена гад!
290
3
 
20
 
! Отговори
:)) преди 4 години
Борисов е Много, Много зле! - Не е дори разбрал какво бе казано от ген.Радев!пп. досега ген.Радев бе дал време и шанс на ББ правителство да се поправи, но уви!
289
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Премиера е мутра ,ей за Тва е трудно да се махне !
288
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да наречеш главният секретар на президентството "кeлeш" е не само просташка проява, но и незачитане на държавността. Това не е само обида срещу конкратния държавен служител, но и обида срещу всички граждани и данъкоплатци, които се опитват да живеят в законова държава с нормални институции. А това, че е нарекъл, мазнещите му се журналистки "***" е по-малък проблем. Те явно го заслужават, след като са загубили всякакво достоинство ...
287
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Императора на държавата е сърдит !
286
2
 
20
 
! Отговори
:)) преди 4 години
Бойко Борисов пак ли говори ГЛУПОСТИ!?
285
2
 
27
 
! Отговори
Тролъ преди 4 години
Изпуска се лошо пожарникаря !
284
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Император БОЙКО и мисирките а
283
2
 
22
 
! Отговори
Българин преди 4 години
*** *** вика Бойко а ?Тва е да си се самозабравила МУТРА премиер!